Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

«Πέταξε» στον…κάμπο με τον αέρα της ανόδου

* ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ: «Οι παίκτες μου με κάνουν υπερήφανο»

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2010 1:39 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:33
Αετοί πετούσαν προχθές το απόγευμα πάνω από το Ε.Α.Κ.Καρπενησίου, αετοί όμως… πετούσαν και στον αγωνιστικό χώρο και δεν ήταν άλλοι από τους παίκτες του Τυρνάβου 2005, τα παιδιά του Μιχάλη Ζιώγα, που απέδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στην κορυφή του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου έκανε επίδειξη ισχύος στην προχθεσινή αναμέτρηση με το Βελούχι και επικράτησε δίκαια με σκορ 3-0.
Ο Τύρναβος έμοιαζε σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή που όσο περνούσε η ώρα και ζεσταινόταν περισσότερο, τόσο και ανέβαζε στροφές, ικανοποιώντας τους 30 περίπου Τυρναβίτες που απόλαυσαν ένα όμορφο παιχνίδι.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας ο Μιχάλης Ζιώγας, ο οποίος δέχθηκε το συγχαρητήριο τηλεφώνημα από τις πανέμορφες κόρες του και όσο κι εν ήθελε, δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση του...
Σε δηλώσεις δε που έκανε, τόνισε τα εξής: «Ευχαριστώ τους παίκτες μου που με κάνουν υπερήφανο και σίγουρα νιώθω υπέροχα που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά.
Έχω τονίσει επανειλημμένα ότι είμαστε μια οικογένεια πολύ δεμένη, με ποδοσφαιριστές τεχνική ηγεσία, διοίκηση και κόσμο, να προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο.
Φτάνουμε κοντά στην βρύση και θέλουμε να κάνουμε μερικά ακόμη βήματα, για να πιούμε… δροσερό νερό.
Χρειάζεται λοιπόν από όλους μας να συμβάλουμε για να έχουμε την ίδια καλή εικόνα, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Την Κυριακή μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Ελασσόνα, με μια αξιόλογη ομάδα που έχει πολύ καλούς παίκτες και το απέδειξε στο ματς του πρώτου γύρου, όπου μας δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό.
Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να δουλεύουμε καθημερινά, γιατί μόνο έτσι «κτίζονται» οι ομάδες, πάνω σε γερές βάσεις».
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ
* Ενώ το Καρπενήσι φημίζεται για την φιλοξενία, δυο-τρεις φρόντισαν στον προχθεσινό αγώνα, να αποδείξουν το αντίθετο.
Από το πρώτο λεπτό του αγώνα με απαράδεκτες εκφράσεις καταφερόταν εναντίον του Μιχάλη Ζιώγα, ενώ κινήθηκαν και στην κερκίδα κατά των εκδρομέων από τον Τύρναβο. Κατακριτέες λοιπόν οι ενέργειες τους, γιατί όλα τα πράγματα έχουν και ένα όριο. Οι «μαγκιές» να εκδηλώνονται αλλού και όχι στην κερκίδα. Φυσικά τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά στον αγωνιστικό χώρο, όπου παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης και ορισμένα δυνατά τάκλιν πάνω στην φάση, στο τέλος οι παίκτες αλληλοσυγχαίρονταν.
* Την παράσταση έκλεψε και πάλι ο διοικητικός του Τυρνάβου Κώστας Μίχης (σ.σ. πήρε άδεια από την δουλειά του κατεβάζοντας τόνους προϊόντων μέσα σε δυο ώρες), που αποτελεί την μεγάλη αδυναμία του τεχνικού της τυρναβίτικης ομάδας.
Απαντούσε με…χαμόγελο όσες φορές από την κερκίδα κάποιοι καταφερόταν εναντίον του, ενώ στο τέλος ανέφερε τα εξής: «Στόχος μας είναι να τερματίσουμε αήττητοι και θα διασκεδάσω μέχρι το πρωί, μόλις το όνειρο γίνει πραγματικότητα».
* «Θέλω να σταματήσω του χρόνου» αποκάλυψε κατά την διάρκεια της επιστροφής ο Βρασίδας Κοντοθανάσης και ο Κώστας Μπάρδας του απάντησε: « Ούτε καν το συζητάμε…».
* Τηλεφωνικά συνεχώς ενημερωνόταν ο ταμίας του Τυρνάβου Βασίλης Γούτας για το παιχνίδι και ετοιμάζεται πλέον να βάλει…βαθιά το χέρι στην τσέπη, για τις προγραμματισμένες πληρωμές που θα γίνουν. Ετοιμάζεται δε να…ρεφάρει με στοίχημα δυο αρνιών που έβαλε σχετικά με τους βαθμούς που θα συγκεντρώσει η ομάδα.
* Τριάντα σάντουιτς ετοίμασε ο Βαλάντης για την αποστολή του Τυρνάβου και ένα ήταν νηστίσιμο. Για ποιόν προοριζόταν αποτελεί κουίζ για δυνατούς λύτες.
* «Αρχηγέ, αύριο κυκλοφορεί νέα εφημερίδα στον Τύρναβο και πρέπει να την πάρουμε» είπε χαριτολογώντας ο ποδοσφαιριστής Αλέκος Κουβελάς στον γενικό αρχηγό Δημήτρη Κουτίνα, που τον ρώτησε ποια εφημερίδα είναι αυτή και εκείνος του απάντησε: «…ο πρωταθλητής».
*Ο Βαλάντης με τον Μπάρδα δεν έπαψαν λεπτό τα μεταξύ τους…πειράγματα και το ασταμάτητο γέλιο από τον δεύτερο, είναι ικανό να μην καταλάβεις κούραση, όσες ώρες και αν διαρκεί το ταξίδι…
*Το… Όσκαρ ηρεμίας πρέπει να απονεμηθεί στον Γιώργο Ευαγγέλου, που έχει όπως φαίνεται νεύρα από ατσάλι.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass