ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ ΜΕ 3-0

Αποφασιστικό βήμα ανόδου

* ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ (14’), ΚΟΥΒΕΛΑΣ (64’) ΚΑΙ Κ. ΣΚΟΥΠΡΑΣ (82’)

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2010 1:44 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:33
Αποστολή Καρπενήσι: Χρήστος Αρχοντούλης
Αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία έκανε χθες ο Τύρναβος ο οποίος νίκησε στο Καρπενήσι το Βελούχι με 3-0 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής και αύξησε τη διαφορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα από τους διώκτες του.
Οι γηπεδούχοι που «καίγονταν» για βαθμούς προσπάθησαν με κινητήριο μοχλό τον Μπακαλίδη να απειλήσουν την τυρναβίτικη ομάδα και κατάφεραν μόνο στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους να ανησυχήσουν τον Πέτρο Καραναστάση.
Το συγκρότημα του Μιχάλη Ζιώγα είχε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού καθώς κυριάρχησε από τα πρώτα λεπτά και έβγαλε αρκετούς επιθετικούς συνδυασμούς προσφέροντας ουσία και θέαμα.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η παρουσία 30 περίπου εκδρομέων από τον Τύρναβο που βρέθηκαν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο 10’ σέντρα - σουτ του Κόκκινου από αριστερά πέρασε άουτ.
Στο 14’ ο Κόκκινος έκανε φοβερή προσπάθεια εκτός περιοχής και με σουτ κεραυνό έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Ευαγγελόπουλου και έγραψε το 0 - 1.
Στο 15’ πλασέ του Σκαρλάτου από καλή θέση πέρασε άουτ.
Στο 19’ ο Μάγγος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά ο Γεωργαντζιάς πήρε την κεφαλιά από κοντά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των Ευρυτάνων και στη συνέχεια προβολή του Σιάτρα κοντραρίστηκε και κατέληξε σε νέο κόρνερ.
Στο 28’ ο Μπακαλίδης εκτέλεσε πλάγιο ο Σιάτρας πήρε την πρώτη κεφαλιά προς τα πίσω και στη συνέχεια νέα κεφαλιά του Ντουφεκιά από κοντά απέκρουσε σε κόρνερ ο Καραναστάσης.
Στο 32’ δυνατό σουτ του Μπακαλίδη απέκρουσε ο γκολκίπερ του Τυρνάβου.
Στο 45’ χτύπημα φάουλ του Μπακαλίδη πέρασε πάνω από το τέρμα των φιλοξενουμένων.
Στο 45’+1’ απευθείας φάουλ του Κουβελά από αριστερά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΚ από κοντά και στην συνέχεια σουτ του Κόκκινου βρήκε στους αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ.
Στο 55’ ο Αθανασούλης από δεξιά έκανε ατομική ενέργεια πάσαρε στον Γρηγορίου που σούταρε αρκετά μέτρα πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων.
Στο 64’ ο Μάγγος έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Κουβελάς με προβολή στην δεξιά γωνία των γηπεδούχων πέτυχε το 0 - 2.
Στο 80’ σουτ του Σκούπρα Κ. μπλόκαρε ο Ευαγγελόπουλος.
Δυο λεπτά αργότερα ο Σκούπρας Κ. χρίστηκε σκόρερ ο Γρηγορίου σέντραρε από αριστερά ο Ευαγγελόπουλος έκανε τραγικό λάθος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Σκούπρας εύκολα από κοντά με πλασέ διαμόρφωσε το επιβλητικό 0 - 3.
Στο 90’ ο Γενιτσαρόπουλος αντίκρισε τη 2η κίτρινη σκόπιμα για καθυστέρηση και αποβλήθηκε.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Λαγού από την Αχαΐα. Βοηθούς από τον ίδιο σύνδεσμο είχε τους Χρυσόπουλο και Ρηγόπουλο. Την κίτρινη αντίκρισαν οι Μπόνιας, Χόντος, Βλάχος, Μπακαλίδης, Πασσάς, Σκαρλάτος και Τσορμπατζίδης. Οι περισσότεροι εσκεμμένα, για να εκτίσουν την ποινή τους την Κυριακή με την Ιτέα.
ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Ευαγγελόπουλος, Τσιλιμέκης, Συγκελόπουλος, Κρασιάς, Γενιτσαρόπουλος, Ντουφεκιάς, Μπόνιας (67’ Χόντος), Βλάχος (60’ Γεωργακόπουλος), Μπακαλίδης, Ρουμελιώτης (58’ Πασσάς), Σκαρλάτος.
Τύρναβος 2005 (Μιχάλης Ζιώγας): Καραναστάσης, Αθανασούλης, Τσορμπατζίδης, Σιάτρας (83’ Ιωαννίδης), Γεωργαντζιάς, Κουρδής Γ., Κόκκινος (76’ Σωτήρης), Μάγγος, Κουβελάς (69’ Σκούπρας Κ.), Γρηγορίου, Χριστοδούλου.
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
* Στο Καρπενήσι βρέθηκε και ο πρόεδρος του Τυρνάβου, Βασίλης Μπρέζας συνοδευμένος από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.
* Το ματς παρακολούθησε ο γενικός γραμματέας της Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας Διονύσης Βονόρτας (στέλεχος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. από το ’90 που ιδρύθηκε η Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας) και ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας Σωτήρης Νικολάου, ο οποίος δεν κατάφερε να επανεκλεγεί στις εκλογές του Φεβρουαρίου.
* Ευχαριστούμε τον συνάδελφο Παναγιώτη Κολλημένο από τα «Ευρυτανικά ΝΕΑ» για την βοήθειά του στο ρεπορτάζ και για τις φωτογραφίες.
ΚΑΣΤΡΑΚΙ – ΑOΚ 0-5
Εξάλλου, το Καστράκι γνώρισε βαριά ήττα από τον ΑΟΚ με 5-0, στο δεύτερο χθεσινό εξ αναβολής παιχνίδι του 4ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι: Τσούκλης 2 (37', 48΄πεν.), Οικονόμου (53΄), Κωστέλλος 2 (77΄, 90΄).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 22 αγώνες)
Τύρναβος 2005         36-10 48
-------------------------------------------
Α.Ο. Καρδίτσας         34-14 40
Πυργετός        31-16 38
Λιανοκλάδι     33-17 35
Ν. Αγχίαλος   29-21 35
Λαμία 28-28 31
Ελασσόνα      24-23 29
Απόλλων Λ.   24-22 29
Σπερχειάδα    27-24             29
Μετέωρα        30-17 27
Μουζάκι          18-22 26
-------------------------------------------
Καστράκι        23-28 24
Βελούχι           12-30 18
Α.Ε. Διμηνίου 18-52 12
Αστέρας Ιτέας            αποβλήθηκε
*Το Βελούχι και ο Αγρότης Λιανοκλαδίου, έχουν από ένα ματς λιγότερο.
* Τύρναβος 2005, Απόλλων Λάρισας, Βελούχι, Αγρότης Λιανοκλαδίου, Αστέρας Ιτέας, Πυργετός και Π.Σ. Ελασσόνας, έκαναν το ρεπό τους στο δεύτερο γύρο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass