ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ (15:00)

Επικίνδυνη έξοδος για τον Τύρναβο 2005

* ΜΙΧ. ΜΠΙΖΙΟΣ: «Κρύβει παγίδες το σημερινό παιχνίδι»

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2010 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:32
Δύσκολη αποστολή θα έχει σήμερα ο Τύρναβος 2005, ο οποίος σε εξ αναβολής παιχνίδι στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, θα αγωνιστεί στις 3 το απόγευμα στο ΕΑΚ Καρπενησίου, με το Βελούχι.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου με τον αέρα των επτά βαθμών που έχει στη βαθμολογία, θα προσπαθήσει να κατακτήσει το... τρίποντο και εάν τα καταφέρει, τότε θα κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Πάντως όλοι στην ομάδα κρατάνε χαμηλούς τόνους και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Μιχάλη Μπίζιου βοηθού προπονητή του Μιχάλη Ζιώγα, ο οποίος και επισήμανε τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας.
Το Βελούχι προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό και εμείς για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, χρειάζεται να έχουμε αγωνιστική πειθαρχία και πάθος από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Τα παιδιά γνωρίζουν ότι κανένα ματς δεν είναι εύκολο και ευελπιστώ ότι δεν θα μας επηρεάσουν η κούραση από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής και το ταξίδι στο Καρπενήσι».
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του διοικητικού της τυρναβίτικης ομάδας Κώστα Μίχη, που τόνισε: «Κάθε παιχνίδι κερδίζεται μόνο με σοβαρή προσπάθεια, και πιστεύω ότι οι παίκτες θα φτάσουν στην επιτυχία, γιατί διαθέτουμε πολύ αξιόλογο σύνολο και είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε τον αγώνα».
* Αγωνιστικά ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Καββαδία ενώ στην αποστολή από το τεχνικό τιμ, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Κιόρογλου, Αθανασούλης, Γεωργαντζιάς, Ιωαννίδης, Λιούσκας, Σιάτρας, Βασίλης Σκούπρας, Κώστας Σκούπρας, Τσορμπατσίδης, Γρηγορίου, Κοντοθανάσης, Γιώργος Κουρδής, Μάγγος, Νάτσης, Κόκκινος, Κουβελάς, Κουρούμαλος, Σωτήρης και Χριστοδούλου.
 Κρασσιάς και Τσιλιμέκης θα είναι οι απόντες για το Βελούχι.
* Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κος Λαγός από την Πάτρα με επόπτες τους Ρηγόπουλο και Χρυσόπουλο και παρατηρητή τον κ. Πουγκακιώτη από τη Λαμία.
* Σήμερα θα γίνει και το άλλο εξ αναβολής παιχνίδι του ομίλου, Καστράκι-ΑΟΚ.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 22 αγώνες)
Τύρναβος 2005 33-10         45
-------------------------------------------
Πυργετός   31-16         38
Α.Ο. Καρδίτσας 29-14         37
Λιανοκλάδι 33-17         35
Ν. Αγχίαλος         29-21         35
Λαμία         28-28         31
Ελασσόνα 24-23         29
Απόλλων Λ.        24-22         29
Σπερχειάδα         27-24         29
Μετέωρα    30-17         27
Μουζάκι     18-22         26
-------------------------------------------
Καστράκι   23-23         24
Βελούχι      12-27         18
Α.Ε. Διμηνίου      18-52         12
Αστέρας Ιτέας αποβλήθηκε
*Το Βελούχι έχει δυο παιχνίδια λιγότερα, ενώ Καστράκι, Α.Ο. Καρδίτσας, Τύρναβος 2005 και Αγρότης Λιανοκλαδίου, έχουν από ένα ματς λιγότερο.
* Τύρναβος 2005, Απόλλων Λάρισας, Βελούχι, Αγρότης Λιανοκλαδίου, Αστέρας Ιτέας, Πυργετός και Π.Σ. Ελασσόνας, έκαναν το ρεπό τους στο δεύτερο γύρο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass