ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ

Κέρδος ο βαθμός και ο κόσμος

*ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΞ’ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2010 1:57 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:32
Διπλό ήταν το κέρδος για την ομάδα του Τυρνάβου στο προχθεσινό ντέρμπι κορυφής με τον Πυργετό, το οποίο τελείωσε ισόπαλο 0-0.
Το Τυρναβίτικο συγκρότημα με τον βαθμό που πήρε διατήρησε τη διαφορά των επτά βαθμών και καθώς έχει ένα παιχνίδι λιγότερο αυτό με το Βελούχι, κρατά την τύχη στα χέρια του, όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο.
Οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Τύρναβος 2005 θα δώσει τέσσερα παιχνίδια στην έδρα του και ισάριθμα εκτός, ενώ εκκρεμεί και ο αγώνας με το Βελούχι.
Συγκεκριμένα, εντός έδρας θα υποδεχθεί τον Εθνικό Βράχο Καστρακίου, τον Ιάσωνα Διμηνίου, το Μουζάκι και τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, ενώ εκτός έδρας θα αγωνισθεί με την Π.Σ. Ελασσόνας, τα Μετέωρα, τη Σπερχειάδα και τη Λαμία, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Σίγουρα χρειάζεται ακόμη μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου, αλλά με τη διαφορά που απέκτησε ο Τύρναβος 2005, έχει πάντα τον πρώτο λόγο.
Εκτός από τον πολύτιμο βαθμό, το κέρδος για το σωματείο ήταν και η παρουσία του κόσμου στο στάδιο του Τυρνάβου, που πιστεύει σε αυτή την ομάδα και το χειροκρότημα στο τέλος από τους φιλάθλους, ήταν μια απόδειξη της εμπιστοσύνης που δείχνουν σε παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση, για τη δουλειά που γίνεται τα δυο τελευταία χρόνια.
Και μπορεί ο Τύρναβος 2005 να μην απέδωσε σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες, όμως ο κόσμος αναγνωρίζει τη συνολική προσπάθεια και θα είναι αρωγός, τόσο στις ευχάριστες όσο και στις δύσκολες στιγμές.
Άλλωστε, προχθές αντίπαλος ήταν μια εξίσου αξιόλογη ομάδα και επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι ουσιαστικά στους δυο τελευταίους μήνες, ο Τύρναβος 2005 έδωσε δυο μόνο επίσημα παιχνίδια και λογικό είναι οι παίκτες , να έχουν βγει εκτός ρυθμού.
ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ
Αύριο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 3 το απόγευμα στο ΕΑΚ Καρπενησίου, το εξ΄αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στο Βελούχι και στον Τύρναβο 2005.
Χθες βελτιώθηκαν οι καιρικές συνθήκες στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και εφόσον δεν υπάρξει νέα επιδείνωση σήμερα , τότε το ματς θα διεξαχθεί κανονικά.
Από αγωνιστικής πλευράς, το μοναδικό πρόβλημα εντοπίζεται στον τραυματία Καββαδία που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας με τον συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιο, θα παρατάξουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και αυτό που τους προβληματίζει είναι η πιθανή κούραση, από τα συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε άσχημους αγωνιστικούς χώρους.
*Μεταξύ των φιλάθλων που παρακολούθησαν την προχθεσινή αναμέτρηση στο δημοτικό στάδιο Τυρνάβου ήταν και οι προπονητές Νίκος Αργυρούλης (Απόλλωνα Λάρισας), Τάκης Παραφέστας (Αμπελωνιακού).
*Σχετικά με την ένταση που δημιουργήθηκε στο τέλος στον πάγκο του Πυργετού, διοικητικοί της Τυρναβίτικης ομάδας υποστήριξαν ότι οι φίλαθλοι προκλήθηκαν και από τον τεχνικό των φιλοξενουμένων, που πέταξε μπουκάλι με νερό προς το μέρος τους.
Πάντως σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι οι διοικούντες στο σωματείο του Τυρνάβου κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες με τη συμβολή πάντα της Αστυνομικής Δύναμης, για διεξαχθεί ομαλά το ντέρμπι, όπως και έγινε. Επίσης και η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο ήταν υποδειγματική και αξίζουν όλοι τους πολλά συγχαρητήρια.
*Την ερχόμενη Κυριακή ο Τύρναβος 2005 θα παίξει σε ένα ακόμη ντέρμπι, στην γειτονική Ελασσόνα.
** Η αποστολή του Τυρνάβου θα αναχωρήσει σήμερα για το Καρπενήσι όπου και θα διανυκτερεύσει απόψε σε ξενοδοχείο της περιοχής.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass