ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΟ ΤΟΥ 2003 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ

ΠΑΕ ΑΕΛ: Η αλήθεια για τα χρέη....

*ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑ * ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2010 22:53 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:32
Ο υφυπουργός Οικονομικών Φιλ. Σαχινίδης ανακοίνωσε προχθές μια λίστα για τα χρέη των ΠΑΕ και ΚΑΕ στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και η ΠΑΕ ΑΕΛ και η ΚΑΕ Γυμναστικός/Ολύμπια.
Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από την ΠΑΕ ΑΕΛ τα χρέη των 2,6 εκατομμυρίων ευρώ δεν αφορούν την ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 που ιδρύθηκε μετά το 2003 αλλά την ΠΑΕ ΑΕΛ που προϋπήρχε και τις χρήσεις που είχαν πραγματοποιηθεί. Τότε με νόμο του κράτους είχε γίνει ειδική εκκαθάριση και τα χρέη αυτά μπορούν να υπάρχουν στους σχετικούς πίνακες της Εφορίας αλλά σε καμία περίπτωση δεν βαρύνουν την ισχύουσα ΠΑΕ που πλέον έχει νέο ΑΦΜ 999615098 και όχι το παλιό 094031768. Δηλαδή με απλά λόγια τα χρέη είναι από την προ 2003 ΑΕΛ και όχι την ΑΕΛ που είχε προέδρους τον Νίκο Σωτηρούλη και τον Κωστή Πηλαδάκη και αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία οφειλή προς το Δημόσιο.
Στην ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους που ο υφυπουργός Οικονομικών δεν έδωσε εξηγήσεις για τα χρέη και απλά έδωσε στη δημοσιότητα διάφορους πίνακες.
Στην ΚΑΕ Γυμναστικός/Ολύμπια διευκρινίζεται ότι από την ονομασία της ομάδας ως ΓΣΛ και ΑΕΛ μετέπειτα δημιουργήθηκαν χρέη περίπου 1000000 ευρώ αλλά τελικά ρυθμίστηκαν στις 600.000 ευρώ και αφού δόθηκε προκαταβολή τώρα πληρώνονται κανονικά δόσεις.
Στην Ολύμπια τα χρέη επίσης έχουν ρυθμιστεί και καταβάλλονται δόσεις ενώ στο σχετικό πίνακα υπήρχαν χρέη της προ 2003 εποχής του Γυμναστικού που ήταν 60.000 ευρώ και με τις προσαυξήσεις έφθασαν τις 300.000 ευρώ (!). Αυτά βέβαια τα χρέη υπάρχουν στο σχετικό πίνακα αλλά δεν μπορούν να εισπραχθούν από πουθενά.
Για την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του Γυμναστικού/Ολύμπια το ερώτημα των ανθρώπων είναι γιατί γίνεται μνεία σε αυτούς και γιατί το κράτος εξαντλεί όλη την αυστηρότητα στην συγκεκριμένη ομάδα τη στιγμή που όπως φαίνεται από τους σχετικούς πίνακες άλλες ΠΑΕ και ΚΑΕ χρωστούν εκατονταπλάσια χρήματα και μάλιστα διευκολύνονται όπως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ΚΑΕ Άρης με κρατικές διαφημίσεις εκατομμυρίων.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass