ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΔ/ΕΠΣΛ

Στη Λάρισα σήμερα ο Κ. Βασσάρας

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2010 1:59 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:31
Στη Λάρισα θα βρίσκεται σήμερα ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Διαιτησίας της ΕΠΟ και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, Κύρος Βασσάρας για τις ανάγκες της σχολής διαιτησίας της ΕΔ/ΕΠΣΛ. Πιο συγκεκριμένα σήμερα στις 17.30 στο αθλητικό κέντρο «Sport Center» στην Τερψιθέα ο Κύρος Βασσάρας θα πραγματοποιήσει την πρακτική εξάσκηση, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει μάθημα με θέμα το άρθρο 5 «Ο διαιτητής» και στη συνέχεια θα διεξαχθούν οι εξετάσεις. Οι υποψήφιοι διαιτητές θα πρέπει να απαντήσουν σε δέκα τουλάχιστον από τις είκοσι συνολικά ερωτήσεις που θα τους υποβληθούν.
ΠΕΡΙ ΠΙΝΑΚΩΝ
Αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα των διαιτητών και βοηθών διαιτητών που θα συμπληρώσουν τις κενές θέσεις στους πίνακες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Λάρισα θα κερδίσει μία ακόμα θέση στον πίνακα βοηθών της Γ’ Εθνικής και αναφερόμαστε στον Θ. Καραμπούλα, ενώ σε ό,τι αφορά στους διαιτητές σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν αποκλείεται ένας εκ των Μαστοροδήμου, Βλιώρα, Τσιοφλίκη να δει το όνομά του στον πίνακα της Γ’ Εθνικής (όπου υπάρχουν επτά κενές θέσεις). Κι αυτό γιατί οι τρεις προαναφερόμενοι Λαρισαίοι (με τη σειρά που αναφέρονται) θεωρούνται από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι κορυφαίοι σε Πανελλαδικό επίπεδο διαιτητές στη Δ’ Εθνική. Το γεγονός όμως ότι δεν συμμετείχαν στα αγωνιστικά τεστ του Φεβρουαρίου αλλά και ο μεγάλος συγκριτικά αριθμός Λαρισαίων διαιτητών στον πίνακα της Γ’ Εθνικής ίσως επηρεάσει τις εξελίξεις.
Α.Γ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass