ΠΕΤΥΧΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1

Ο Απόλλων δεν σταμάτησε στο... Λιανοκλάδι

*ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ «ΜΙΚΡΟΙ» ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΑΡΓΥΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΑΡΗ *ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΕΝΩ ΣΤΟ 90΄Ο ΜΠΕΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΓΚΟΛ ΓΙΑ... ΟΣΚΑΡ

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2010 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:29
Πραγματοποιώντας κατά διαστήματα πολύ καλή εμφάνιση, ο Απόλλων Λάρισας πέτυχε σπουδαία νίκη στο Λιανοκλάδι επί του τοπικού Αγρότη με σκορ 2-1 και πατά γερά στην κατηγορία.
Μέσα στη βροχή οι παίκτες της λαρισινής ομάδας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ενθουσίασαν και έδειξαν ότι το μέλλον του Απόλλωνα, διαγράφεται ευοίωνο.
Ο Νίκος Αργυρούλης με τον συνεργάτη του Γιώργο Κεραμάρη έριξαν στα...
βαθιά νερά τους «μικρούς» Καρκαντά, Μπαλαμούτη και Ιωαννίδη, οι οποίοι τους δικαίωσαν απόλυτα.
Μόλις στο 3΄ ο Απόλλων αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, όταν σε μπαλιά του Νάστα ο Γιάννης Σπυρόπουλος έκανε το κοντρόλ και με σουτ έκανε το 0-1.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και στο 13΄σε παράλληλη σέντρα του Καλύβα, πετάχθηκε στο πρώτο δοκάρι ο Βεστάκης και με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Ακολούθησε όπως ήταν φυσικό πίεση από τους γηπεδούχους και στο 25΄σε σέντρα του Καλύβα ο Βεστάκης έπιασε την κεφαλιά και πάνω στη γραμμή σωτήρια ο Μαγαζιώτης απέτρεψε το 2-1.
Οκτώ λεπτά αργότερα στο 33΄ σε σουτ του Καλύβα ο νεαρός πορτιέρο του Απόλλωνα έδειξε τα πλούσια προσόντα του, αποκρούοντας με υπερένταση την μπάλα σε κόρνερ.
Λίγο πριν πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια στο 44΄, από μπαλιά του Νάστα ο Μπίμπα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά στο σουτ που επιχείρησε ο γκολκίπερ Τριβέλας απέτρεψε το γκολ.
Στην επανάληψη παίχθηκε παιχνίδι κέντρου, με τις ομάδες να προσπαθούν να καλύψουν πρώτα τα νώτα τους και μετά να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν κάποιο τέρμα.
Στο 75΄ο Κώτσιος έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ, όμως ο πορτιέρο του Λιανοκλαδίου κράτησε και πάλι το 1-1.
Πέντε λεπτά πριν το φινάλε στο 85΄, σε κάθετη μπαλιά του Βαγέλλη Κώτσιου, ο Σπύρος Ιωαννίδης έφυγε με πολύ δύναμη στην επίθεση και με πλασέ από το ύψος της περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον πορτιέρο των γηπεδούχων, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.
Στην εκπνοή του αγώνα ο Αλέξης Μπέης απέφυγε σαν... Νουρέγιεφ πέντε αντιπάλους του, όμως δεν μετέτρεψε σε γκολ την εκπληκτική προσπάθεια του, καθώς ο Τριβέλας απέκρουσε την μπάλα.
Όλοι οι παίκτες του Απόλλωνα είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, όμως ο Σπυρόπουλος με τον Κώτσιο, σίγουρα έκαναν ένα από τα καλύτερά τους φετινά παιχνίδια.
Καλή η διαιτησία του κ.Δ.Ψυχούλα(Εύβοιας), ενώ αντίθετα υπέπεσαν σε λάθη εις βάρος και των δυο ομάδων, οι δυο επόπτες ο κ.Πριονάς Δ. και η κ.Φραντζή Δ., από τον ίδιο σύνδεσμο.
Κίτρινες κάρτες από την πλευρά του Απόλλωνα αντίκρισαν οι Νάστας, Κώτσιος, Πολύζος και Μπέης, οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις και θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Αστέρα Ιτέας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ: Τριβέλας, Σκόρδας, Στυλιανός, Τσούκαλος Αθ., Κουφιώτης, Αντωνόπουλος(62΄Χριστόπουλος), Καλύβας, Παπαναστασίου, Ταμάμης(70΄Τσούκαλος Νίκος), Χανής(89΄Κουτσουβέλης), Βεστάκης.
ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.: Μαγαζιώτης, Καρκαντάς(75΄Περήφανος), Μπαλαμούτης, Σκάκος, Πολύζος, Εμμανουήλ, Σπυρόπουλος, Μπίμπα(62΄Βαρσάμης), Νάστας(70΄Μπέης), Κώτσιος, Ιωαννίδης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass