ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑ

Για το μπάσκετ της Λάρισας...

* ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ (17.00) * ΠΗΓΕ Ο ΜΑΣΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2010 0:57 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:29
Με στόχο να διατηρηθεί ζωντανό στην Α1 το μπάσκετ της Λάρισας θα παίξει σήμερα η ενιαία ομάδα της πόλης, ο Γυμναστικός / Ολύμπια. Στο κλειστό της Νεάπολης (17.00) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε ένα ματς χωρίς αύριο. Εαν κερδίσει θα συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή πηγαίνοντας κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Σε περίπτωση που χάσει όμως οι ελπίδες θα χαθούν και θα βρίσκεται με το ενάμισι πόδι και... κάτι παραπάνω στην Α2.
Παρ’ όλες τις βαθμολογικές δυσκολίες όμως ο Γυμναστικός / Ολύμπια δείχνει πως θέλει να κρατήσει χαρακτήρα. Προχθές ανακοίνωσε στον Μάσι πως δεν δέχεται εκβιασμούς (έλεγε πως δεν θα παίξει αν δεν του καταβληθεί ο μισθός) ενώ χθες ο Μάσι πήγε στην απογευματινή προπόνηση όμως δεν έγινε δεκτός.
Λίγο νωρίτερα η διοίκηση εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση (με τίτλο «Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό») η οποία ανέφερε τα εξής: «Προπονητικό τιμ και παίκτες συσπειρωμένοι όσο ποτέ άλλοτε μέτα τα προβλήματα και τις αντιξοότητες της τελευταίας εβδομάδας,είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύετερό τους εαυτό στον αγώνα με την ΑΕΚ. Μια νίκη στην οποία χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου, μια νίκη η οποία θα κρατήσει ζωντανή την ελπίδα να παραμείνει η ομάδα στην Α1 κατηγορία και να διατηρηθεί το μπάσκετ στη Λάρισα σε υψηλό επίπεδο. Το σύνθημα που επικρατεί στα χείλη όλων είναι: "Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο ζωντανό"».
ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η βοήθεια σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Οι παίκτες του Καλαφατάκη περιμένουν τη στήριξη και η διοίκηση προέβη σε μια ενθαρρυντική κίνηση για τους νεαρούς φίλους του μπάσκετ. Συγκεκριμένα έκανε γνωστό πως η είσοδος για όλα τα παιδιά θα είναι δωρεάν. Όλοι ελπίζουν να τους ακολουθήσουν και οι γονείς τους...
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Για το σημερινό ματς μίλησε ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας, Γιώργος Καλαφατάκης που τόνισε τα εξής: «Αυτός ο αγώνας είναι ο τελικός των τελικών. Όλες οι βδομάδες ήταν και θα είναι δύσκολες αλλά αυτό το παιχνίδι θα καθορίσει τη συνέχειά μας. Έχουμε δουλέψει σκληρά και ελπίζουμε να βγει αυτή η προσπάθεια και στο γήπεδο. Αν νικήσουμε παραμένουμε ζωντανοί διαφορετικά τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τη συνέχεια».
Από πλευράς παικτών σε δήλωσε προέβη ο Νίκος Σπανός που τόνισε: «Δεν κοιτάμε ούτε πίσω ούτε πολύ μπροστά. Επικεντρωνόμαστε στο κάθε παιχνίδι άσχετα από τη βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε. Δεν κάνουμε υπολογισμούς αλλά κοιτάμε να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και στο τέλος να δούμε το «ταμείο μας». Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα καθορίσει την παραμονή μας στην κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΧΘΕΣ
Μαρούσι-Τρίκαλα         78-65
Πανελλήνιος-Περιστέρι 86-79
Άρης-Πανιώνιος
ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Καβάλα-Κολοσσός Ρόδου
17:00 Ολυμπιακός-Ηλυσιακός
17:00 Γυμναστικός / Ολύμπια -ΑΕΚ
17:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Βαθμολογία (18αγ.)
1. Παναθηναϊκός 35
2. Ολυμπιακός    33
3. Μαρούσι          33 -19αγ.
4. Πανελλήνιος    32 -19αγ.
5. Κολοσσός Ρόδου    28
6. Περιστέρι         28 -19αγ.
. Πανιώνιος          27 - 19αγ.
. Άρης         26 -19 αγ.
9. ΠΑΟΚ    26
10. Τρίκαλα         25 -19αγ.
11. ΑΕΚ     24
12. Καβάλα         23
13. Ηλυσιακός     22
14. Γυμναστικός / Ολύμπια   22
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass