ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΛΕΚΟ ΒΟΣΝΙΑΔΗ

Συνάντηση μετά από εφτάμισι μήνες

*Στον αγώνα της Δευτέρας μεταξύ ΑΕΛ-Απόλλωνα Σμύρνης

Δημοσίευση: 29 Απρ 2015 13:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:33

 

Του Σωτ. Κέλλα

Η ζωή κάνει κύκλους άλλοτε σύντομους και άλλοτε μακρινούς. Πάντως πάντα υπάρχει μια συνάντηση αντιπάλων… Και στις ποδοσφαιρικές ιστορίες οι συναντήσεις γίνονται πολύ σύντομα.

Εφτάμισι μήνες χρειάστηκε για να ξαναβρεθούν αντίπαλοι όχι η ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά ο εκπρόσωπός της μεγαλομέτοχος Βαγγέλης Πλεξίδας και ο τεχνικός που ξεκίνησε την εφετινή περίοδο Αλέκος Βοσνιάδης που το διαζύγιο των δυο πλευρών έγινε με τον χειρότερο τρόπο.

Αυτά που είχε πει ο κ. Βοσνιάδης σίγουρα άνοιξαν μια μεγάλη «πληγή» στην ΑΕΛ που άργησε να επουλωθεί και το «τραύμα» της υπήρχε για αρκετό καιρό.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μεταξύ άλλων(όχι κολακευτικά) είχε δηλώσει… «Από τις πρώτες μέρες αντιληφθήκαμε το πρόβλημα, υπήρχαν παρεμβάσεις σε διάφορα θέματα. Δεχόμασταν παρεμβάσεις για οτιδήποτε υπήρχε στην καθημερινότητα. Για τα γήπεδα, τα ρούχα, τα νερά, τα ωράρια και τα πάντα. Επίσης για τον τρόπο προπόνησης και για πολλά άλλα. Στο τέλος πάντα η συζήτηση έκλεινε με τη φράση «εγώ δεν παρεμβαίνω». Το μόνο που απέμενε ήταν η ενδεκάδα...».

Την Δευτέρα 4 Μαΐου λοιπόν θα ξανασυναντηθούν ο Βαγγέλης Πλεξίδας με τον Αλέκο Βοσνιάδη στην αναμέτρηση ΑΕΛ-Απόλλωνα Σμύρνης που θα γίνει στο Αλκαζάρ στις 6 μ.μ. κεκλεισμένων των θυρών.

Σ’ έναν αγώνα όπου η ΑΕΛ έχει στόχο να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και να μπορέσει να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες της αναλογούν για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα ενώ από την άλλη ο Απόλλωνας Σμύρνης είναι μάλλον αδιάφορος έχοντας μόλις ένα βαθμό στο ξεκίνημα της διαδικασίας.

Το παιχνίδι λοιπόν αποκτά ενδιαφέρον μεγαλύτερο από βαθμολογικό…

Δεν επιστρέφει μόνο ο Βοσνιάδης στο Αλκαζάρ αλλά και ο Δημήτρης Σουάνης που και αυτός έφυγε τον Ιανουάριο και από τότε που πήγε στη Ριζούπολη βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα (τι ειρωνεία...).

Η λαρισινή ομάδα σίγουρα είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους αντιπάλους της με τον τεχνικό Σούλη Παπαδόπουλο να έχει κάνει μια ομάδα όχι απλά ανταγωνιστική αλλά παθιασμένη με ποδοσφαιριστές να έχουν πάρει «φωτιά».
Το πιο σημαντικό τους έκανε να πιστεύουν ότι μπορούν να ανέβουν κατηγορία.

Μέχρι τώρα έχει κερδίσει τους πάντες  με την αγωνιστική συμπεριφορά που έχει η ΑΕΛ στα παιχνίδια επί των ημερών του και πιστεύει ότι μπορεί να φθάσει την ομάδα ακόμα πιο ψηλά…

Κρίμα που στον αγώνα της Δευτέρας δεν θα είναι ο κόσμος κοντά στην ομάδα που θα έφερνε εισπράξεις στο ταμείο αλλά το κυριότερο θα ενίσχυε ηθικά τους ποδοσφαιριστές.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές επανέρχονται στις προπονήσεις ενώ χθες προπόνηση έκαναν μόνο όσοι δεω αγωνίσθηκαν στην  Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass