ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Κερδίζουμε, ελπίζουμε. Χάνουμε... πέφτουμε

ΜΕ ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΛΛΙΩΣ...

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2010 1:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:28
Πιο απλά δεν γίνονται τα πράγματα για τον Γυμναστικό / Ολύμπια. Την Κυριακή παίζει με την ΑΕΚ στο κλειστό της Νεάπολης και αν κερδίσει τότε θα συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή στην Α1. Σε διαφορετική περίπτωση όμως θα έρθει ο υποβιβασμός στην Α2 αφού θα χαθούν οι περισσότερες ελπίδες.
Αυτό το γνωρίζουν όλοι στην ομάδα και ανάλογα είναι έτοιμοι να πράξουν.
Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε το γεγονός πως εάν ο Γυμναστικός/ Ολύμπια νικήσει την ΑΕΚ τότε θα υπάρξουν κινήσεις για την απόκτηση ενός Αμερικανού πλέι μέικερ που θα αντικαταστήσει τον Τζαμάλ Μπάτλερ. Αν όμως δεν έρθει η νίκη τότε όχι μόνο δεν θα υπάρξει απόκτηση παίκτη αλλά μπορεί να έρθουν και νέες αποδεσμεύσεις για λόγους οικονομίας.
Για τον αγώνα της Κυριακής δεν υπάρχουν προβλήματα αγωνιστικής φύσεως. Ο τεχνικός Γιώργος Καλαφατάκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και έχει βρει ήδη τους τρόπους να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Για τη θέση του πλέι μέικερ είναι σίγουρο πως θα μοιράσει το χρόνο συμμετοχής ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο Τζακόπουλο και στον Μπόζινταρ Αβράμοφ. Βέβαια δεν αποκλείεται κάποιες στιγμές να παίζουν και οι δύο ταυτόχρονα αν η ομάδα θέλει ταχύτητα στο παιχνίδι της.
Όσον αφορά στην ΑΕΚ εκδικάστηκε χθες από το ΑΣΕΑΔ η έφεσή της κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή, ο οποίος επέβαλε στην Ένωση τιμωρία τριών αγωνιστικών για τα επεισόδια πριν το τζάμπολ του αγώνα με το Περιστέρι. Η απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου θα ανακοινωθεί την Τρίτη, οπότε και οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα μάθουν αν έγινε δεκτό το αίτημά τους ή όχι για μείωση της ποινής. Άπαντες, πάντως, παραμένουν αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι θα υποδεχθούν τους Πανελλήνιο και Μαρούσι έχοντας τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους. Όπως και να έχει η Λάρισα δεν θέλει η ΑΕΚ να δικαιωθεί καθώς δεν θέλει νίκες των «κιτρινόμαυρων» σε καμία περίπτωση.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass