ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Εκπλήξεις ετοιμάζει ο Παπακώστας

* ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΒΕΝΕΤΙΔΗ-ΚΑΤΣΙΑΡΟ * ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΗΛΑΔΑΚΗ-ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2010 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:28
Του Σωτ. Κέλλα
Συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Α.Ε.Λ., ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με την Α.Ε.Κ. στο Αλκαζάρ στις 7 μ.μ., για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, με τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα να μην έχει στη διάθεσή του αρκετούς παίκτες, καθώς απουσίαζαν οι διεθνείς Σκάτσελ, Μπλάζεκ (υποχρεώσεις με την Εθνική Τσεχίας), Πουρί (με την Εθνική Εσθονίας), Ραντοσάβλιεβιτς (υποχρεώσεις με την Εθνική Σλοβενίας, αλλά δεν αγωνίζεται λόγω τιμωρίας στον αγώνα του Σαββάτου), Αμπουζατζίρα, Σίμιτς, Βλασόπουλος (τραυματίες).
Μέχρι τώρα ο προπονητής δεν έχει μιλήσει καθόλου στους παίκτες του, ενώ ακούστηκε να λέει στους συνεργάτες του ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, γιατί έχουν κατανοήσει τη δύσκολη θέση της ομάδας, ενώ εντυπωσιάζεται από την παρουσία του κόσμου στις προπονήσεις, που πιστεύει ότι θα έχει μερίδιο και στη νέα επιτυχία, που, όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα για την Α.Ε.Λ., είναι η παραμονή στην κατηγορία.
Ο Παπακώστας, στη χθεσινή προπόνηση, έδειξε να ετοιμάζει μαζί στην αριστερή πλευρά τον Κατσιαρό και τον Βενετίδη (ο ένας μπακ ο άλλος χαφ) ενώ θα παίξει με 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια είχε στο χθεσινό δίτερμα τον Βιέρα, στην άμυνα τους Βελάσκο, Νταμπίζα, Μελίσση, Κατσιαρό, αμυντικά χαφ ήταν οι Ρομέου, Κυριακίδης (ο Ιγγλέσιας αποχώρησε στο ζέσταμα) και δεξιά ο Πίντο και αριστερά ο Βενετίδης. Στην επίθεση χρησιμοποίησε τους Μετίν και Κουζέν. Η ενδεκάδα αυτή θα έχει αλλαγές καθώς θα επιστρέψουν οι διεθνείς αλλά δεν αποκλείεται να δούμε στον αγώνα του Σαββάτου και διαφοροποιημένη την τακτική και ίσως ένα πρόσωπο - έκπληξη στην ενδεκάδα από αυτά που δεν περιμέναμε.
Σήμερα θα φανούν περισσότερα από τα πλάνα Παπακώστα, ενώ λογικά αύριο θα υπάρχει βίντεο και ομιλία αφού περιμένει ο προπονητής να γυρίσουν και οι διεθνείς.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Η συνέχιση των εργασιών στο γήπεδο της Α.Ε.Λ. που λογικά θα ολοκληρωθεί σε ένα περίπου χρόνο αρχίζει να δημιουργεί επιχειρηματικό ενδιαφέρον. Και χθες ένας επιχειρηματίας εκτός Λάρισας επισκέφθηκε με τον πρόεδρο της Α.Ε.Λ., Κωστή Πηλαδάκη, τις εγκαταστάσεις του γηπέδου για να υπάρξουν σινεμά εταιρίας συμφερόντων του. Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο του Άρη Δημήτρη Κοντομηνά που ενδιαφέρεται να δραστηριοποιηθεί στην περιοχή.
Οι δυο τους επισκέφθηκαν με ελικόπτερο το γήπεδο που κατασκευάζει η Α.Ε.Λ. χθες στις 3 μ.μ. και οι δύο άνδρες συζητάνε το ενδεχόμενο συνεργασίας.
Ο Κ. Πηλαδάκης θα βρίσκεται αύριο στη Λάρισα όπου αναμένεται να έχει διάφορες επαφές και αυτό που ζητάει είναι το γήπεδο στον αγώνα με την Α.Ε.Κ. να είναι γεμάτο. Δεν αποκλείεται να μιλήσει και σε κάποιους παίκτες για να τους τονίσει να σταματήσουν τους υπολογισμούς και να κοιτάξουν αποκλειστικά τον αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα.
ΓΚΟΛ Ο ΠΟΥΡΙ
Καλά νέα για έναν από τους διεθνείς της ΑΕΛ καθώς ο Εσθονός Πουρί πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο φιλικό παιχνίδι της εθνικής του ομάδας με αντίπαλο τη Γεωργία (κέρδισαν οι Γεωργιανοί με 2-1).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass