ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑ

Δυσκολεύει η ανεύρεση ξένου

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2010 1:12 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:28
Χωρίς τον αντικαταστάτη του Τζαμάλ Μπάτλερ είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί την Κυριακή ο Γυμναστικός / Ολύμπια στο κρίσιμο ματς με την ΑΕΚ. Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα και η ανεύρεση νέου πλέι μέικερ δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας. Μετά την αρνητική απάντηση του Άτκινς ήρθε χθες άλλο ένα «όχι» από Αμερικανό παίκτη (έχει και το ίδιο επίθετο μάλιστα με άλλο αμερικάνο της ομάδας). Έτσι είναι πολύ πιθανό να μην υπάρξει απόκτηση άλλου παίκτη ως και την Κυριακή παρά το γεγονός πως απομένουν πολλές ημέρες.
Τζακόπουλος και Αβράμοφ λοιπόν αρχίζουν να προετοιμάζονται πυρετωδώς καθώς θα αναλάβουν χρέη πλέι μέικερ και θα μοιραστούν το χρόνο συμμετοχής σε τέτοια περίπτωση.
Ο τεχνικός της Λάρισας, Γιώργος Καλαφατάκης (θα δώσει συνέντευξη Τύπου σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό της Νεάπολης και αναμένεται να είναι αποκαλυπτικός σε αρκετούς τομείς) δεν ανησυχεί ιδιαίτερα αφού ούτως ή άλλως στα τελευταία ματς ο Μπάτλερ δεν ...έδινε και το «είναι» του, στους αγώνες.
ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ
Οκτώ είναι οι αγωνιστικές που απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος και στη μάχη της παραμονής τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Πέντε ομάδες παλεύουν να αποφύγουν τις δύο τελευταίες θέσεις και η Λάρισα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση σε συνάρτηση με το γεγονός πως απομένουν και αρκετά δύσκολα ματς.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass