ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ

Τώρα χρειάζεται μεγάλη στήριξη η ΑΕΛ

*ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΞΥΠΝΗΣΕΙ» Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ NA ΚΕΡΔΗΘΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ *Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2010 1:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:28
Μπορεί να... μύρισε άνοιξη χθες στη Θεσσαλική Πρωτεύουσα και οι καφετέριες της Λάρισας να ήταν γεμάτες από κόσμο, όμως αντικείμενο συζήτησης παντού ήταν η ΑΕΛ και το πώς θα καταφέρει να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα.
Δικαιολογημένος ο προβληματισμός των φιλάθλων και η αγωνία πλέον χτυπάει... κόκκινο μετά και την ήττα της περασμένης Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη με 2-0, αποτέλεσμα που οδήγησε την ομάδα κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Το ερώτημα που πλανάται σε όλους είναι πώς μπορεί να σωθεί η ΑΕΛ που δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, έξι στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.
Στο ερώτημα αυτό οι μόνοι αρμόδιοι για να απαντήσουν στον αγωνιστικό χώρο είναι οι ποδοσφαιριστές, διότι ότι και να πιστεύουν οι φίλαθλοι δεν παίζουν ποδόσφαιρο και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα παραπάνω, πέρα από τη βοήθεια που προσφέρουν με την παρουσία τους στις κερκίδες.
Πρέπει να «ξυπνήσει» ο εγωισμός των παικτών και να κερδηθεί πάση θυσία ο αγώνας του Σαββάτου με την ΑΕΚ, που ενδεχομένως να είναι και ο αγώνας της χρονιάς, στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
Αυτό που προέχει λοιπόν είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών για να μπορέσουν οι «βυσσινί» να ανασάνουν βαθμολογικά και να ατενίζουν με περισσότερη αισιοδοξία, τη συνέχεια.
Τώρα πιστεύουμε ότι χρειάζεται μεγάλη στήριξη από όλους η ΑΕΛ, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα έρθουν τα χειρότερα που κανένας δεν θέλει να τα σκέφτεται.
Όλοι οφείλουμε να συμπαρασταθούμε στη «βασίλισσα» του Θεσσαλικού κάμπου και νοσταλγώντας το παρελθόν όπου η ομάδα μας έκανε υπερήφανους, να μην την απαξιώσουμε τώρα που μας έχει πολύ μεγάλη ανάγκη.
Είναι αδιανόητο να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά τη στιγμή όπου υπάρχουν μαθηματικά ελπίδες και εξάλλου δεν έχει χαθεί ο πόλεμος, καθώς μένουν ακόμη έξι αγώνες μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.
Σίγουρα η στεναχώρια και η πικρία είναι μεγάλη από τους φιλάθλους για τους χειρισμούς που έγιναν από την αρχή της σεζόν και τον Ιανουάριο και δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Όμως χωρίς την αρωγή του κόσμου, δεν θα ευδοκιμήσουν οι ελπίδες για την πολυπόθητη σωτηρία.
 Ο αγώνας με την ΑΕΚ και αυτός που θα ακολουθήσει πάλι στο στάδιο Αλκαζάρ με τον Εργοτέλη, αποτελούν κριτήριο για την παραμονή και δεν υπάρχουν πια περιθώρια για απώλειες.
Και βέβαια το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Αλκαζάρ, για να μπορέσει η αγαπημένη μας ομάδα να κάνει το πιο σημαντικό βήμα για την παραμονή, να κερδίσει την πιο σκληρή ίσως μάχη, ώστε να αντιστραφεί και το βαρύ κλίμα.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ
Ο Στέλιος Βενετίδης πήρε μέρος κανονικά χθες στην προπόνηση της ΑΕΛ και όπως δείχνουν τα πράγματα, θα ενισχύσει-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την ομάδα, στον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ.
Από κει και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βελάσκο, Νταμπίζας(ταλαιπωρήθηκε από ίωση), Ιγγλέσιας(έχει ενοχλήσεις λόγω θλάσης).
Επίσης, συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο γκολκίπερ Βιέρα που έχει ένα αιμάτωμα στον ώμο και έκανε παράλληλα θεραπεία.
Με επιφύλαξη πήρε μέρος ένα μικρό διάστημα και ο Σίμιτς, ενώ τραυματίες παραμένουν ο Αμπουχατζίρα με το νεαρό Βλασόπουλο.
Στη διάθεση του τεχνικού Γιάννη Παπακώστα δεν θα βρίσκεται ο Ραντοσάβλιεβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Άρη.
Χθες απουσίαζαν οι διεθνείς Σκάτσελ, Μπλάζεκ, Ραντοσάβλιεβιτς και Πουρί που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.
Έτσι ο κ.Παπακώστας πήρε και παίκτες από την ομάδα U-21 των Νέων της ΑΕΛ, για να πραγματοποιηθεί ένα μίνι οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.
Ο προπονητής των «βυσσινί» θα παρατάξει το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΚ την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ευελπιστώντας φυσικά ότι δεν θα συμβεί κάποιο απρόοπτο τις επόμενες ημέρες και βέβαια περιμένει να επιστρέψουν υγιείς οι διεθνείς.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass