ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ/ ΟΛΥΜΠΙΑ

Οι παίκτες κράτησαν τον Καλαφατάκη

* ΤΕΛΟΣ ΜΠΑΤΛΕΡ, ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2010 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:27
Ο τεχνικός του Γυμναστικού/ Ολύμπια από προχθές το βράδυ μετά την ήττα στην Αθήνα από το Περιστέρι με 90-69 έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του διοικητικού συμβουλίου που αποτέλεσε μια πράξη αντρίκειας αναγνώρισης κάθε λάθους που μπορεί να έχει κάνει.
Η διοίκηση δεν την έκανε αποδεκτή αλλά ρώτησε και τους παίκτες της ομάδας τι άποψη έχουν. Μόλις πληροφορήθηκαν οι καλαθοσφαιριστές την παραίτηση Καλαφτάκη αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Συγκεκριμένα ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Παπαχρήστου επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά και του είπε να παραμείνει τονίζοντας ότι δεν φταίει για την άσχημη πορεία της ομάδας ενώ του είπε ότι όλοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στα τελευταία οκτώ παιχνίδια για να παραμείνουν στην κατηγορία. Αυτό θα το κάνουν αρχή γενομένης από το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. στο κλειστό της Νεάπολης.
Ο Καλαφατάκης μετά τις διαβεβαιώσεις των παικτών μέσω του Παπαχρήστου αποφάσισε να παραμείνει αλλά παράλληλα γίνονται σημαντικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό καθώς θα υπάρχει η αντικατάσταση του Μπάτλερ από τη θέση του πλέι μέικερ (γίνονται προσπάθειες να βρεθεί μέχρι σήμερα ο παίκτης που θα τον διαδεχθεί) ενώ αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία με τον Νέστορα Κόμματο και τον Παναγιώτη Καραβανά.
Το παιχνίδι λοιπόν της Κυριακής με την Α.Ε.Κ. μετά τις νίκες που πέτυχαν η Καβάλα και τα Τρίκαλα 2000 αποτελούν την τελευταία ευκαιρία για τη λαρισινή ομάδα να ελπίζει σε παραμονή. Σε περίπτωση ήττας οι ελπίδες γίνονται ελάχιστες.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να υπάρχει κινητοποίηση του κόσμου ώστε να μπορέσει η λαρισινή ομάδα να πάρει τη νίκη και να ελπίζει ότι μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία. Αν κάτι ήταν θετικό στη βαριά ήττα στο Περιστέρι ήταν η άνοδος της απόδοσης του Τζάκσον.
 
Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
6 ΜΑΡΤΙΟΥ
Μαρούσι-Τρίκαλα 17:00 NOVASPORTS 
Πανελλήνιος-Περιστέρι 17.00 CONN-X 
Άρης-Πανιώνιος 19:00 NOVASPORTS
7 ΜΑΡΤΙΟΥ
Καβάλα-Κολοσσός 15:00
Γ.Σ. Ολύμπια-ΑΕΚ 17:00 ET1
Ολυμπιακός-Ηλυσιακός 17:00 ΣΚΑΪ
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 17:30 NOVASPORTS
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass