ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Νίκησαν και την… κακοκαιρία

* ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΟ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2010 1:16 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:25
Παρά τον άστατο καιρό ολοκληρώθηκε με επιτυχία, σε 3 ημέρες, το 2ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα τένις της Ένωσης Κεντρικής Ελλάδας για τις κατηγορίες έως 12 ετών και έως 16 ετών που έγινε στη Νίκαια. Ο διοργανωτής Όμιλος (Ο.Α.Νίκαιας) και ο επιδιαιτητής των αγώνων κ. Παπαστεργίου Θωμάς έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τελικά όχι μόνο να διεξαχθεί το Πρωτάθλημα αλλά και να μην χρειαστεί ούτε μια μέρα παράτασης πέρα από την προβλεπόμενη στην Προκήρυξη.
Οι αθλητές παρά την κακοκαιρία και τις αργίες της Αποκριάς ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν μαζικά στους αγώνες (83 συμμετοχές), με ελάχιστες απουσίες. Αυτή την φορά οι νίκες μοιράστηκαν σε όλες τις πόλεις. Ο Ο.Α. Νίκαιας και πάλι κατέκτησε μια από τις 4 1ες θέσεις με τον Γερούκη Βασίλη στην κατηγορία έως 12 ετών, νικώντας με πολύ ώριμο παιχνίδι στον τελικό τον Ευθυμιάδη Π. του Ο.Α.Ιωλκός Βόλου με 2-0 σετ (6-1, 6-2). Ο Νομός Λάρισας πέτυχε ακόμα μία πρωτιά με την Μπακαγιάννη Ανδρομάχη του Α.Σ.Α.Λάρισας στην κατηγορία Κορίτσια έως 16 ετών με νίκη 2-0 σετ (6-2, 6-2) επί της Τσιώμου Μ. του Ο.ΑΣ.Μαγνησίας . Οι άλλοι νικητές ήταν οι : Χαβελές Απόστολος του Φθιωτικού Ο.Α. (Αγόρια 16) και Παλάσκα Αναστασία του Ο.Α.Μαγνησίας (Κορίτσια 12).
Από τους αθλητές του Ο.Α. Νίκαιας, εκτός του Γερούκη, διακρίθηκε η Παναγούλη Νότα στα Κορίτσια 16 καταλαμβάνοντας την 3η θέση αν και μικρή στην κατηγορία της και οι Καραπάνου Δ. & Καραπάνου Α. (Κ12) και Μπαλταγιάννης Ν. (Α12) που προκρίθηκαν στην οχτάδα. Επίσης την 3η θέση κατέλαβαν και οι αθλητές του ΑΣΑΛ Μίχου Υπατία (Κ16) & Μπαλάφας Σπύρος (τραυματίστηκε στον ημιτελικό).
Ο Ο.Α. Νίκαιας ευχαρίστησε όλους τους αθλητές, γονείς και προπονητές για την υπομονή που επέδειξαν λόγω των συνεχών αναβολών των ωρών των παιχνιδιών και την ευπρέπεια και ήθος που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass