ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΑ 44 ΚΙΛΑ Η ΝΕΑΡΗ ΤΖΟΥΝΤΟΚΑ

Στην κορυφή η Παρασκευή Μπεκιάρη

* ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2010 1:46 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:25
Μεγάλη επιτυχία για το τζούντο του νομού Λάρισας, επιτεύχθηκε ξανά, αυτή τη φορά από μια άλλη νεαρή αθλήτρια του Δήμου Ποταμιάς, την Παρασκευή Μπεκιάρη, που ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας 44 κιλών Νεανίδων. Η πρωταθλήτρια (με καταγωγή από το Αμούρι) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, μετά από αρκετά χρόνια προσπαθειών και προπόνησης και στην ουσία η επιτυχία της αποτέλεσε μία πρώτη επιβράβευση αυτών των κόπων της, καθώς και μία επιβεβαίωση των προσδοκιών των προπονητών της.
Αξιόλογη επίσης, όσο και ελπιδοφόρα εμφάνιση, πραγματοποίησε και η αθλήτρια Καρανίκα Γεωργία από το Δομένικο, στην κατηγορία των 40 κιλών, όπου η απειρία και το νεαρό της ηλικίας (γεννηθείσα το 1997), της στέρησαν την κατάκτηση κάποιου μεταλλίου. Είναι αξιοσημείωτο ότι η νεαρή πλην ταλαντούχα αθλήτρια, παρ’ όλο που έχασε και τους τρεις αγώνες που έδωσε, ήταν πάντα μπροστά στα σημεία κατά τη διάρκεια αυτών (!) και απώλεσε τη νίκη λόγω λαθών στα τελευταία δευτερόλεπτα, καθαρά από έλλειψη αγωνιστικής εμπειρίας.
Τις αθλήτριες συνόδευσαν στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» (όπου και πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες), ο προπονητής της κ. Ανδρέας Τσιπλικιάρης και ο κ. Γιώργος Πετσέτας (μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ποταμιάς). Το «παρών» έδωσε όπως πάντα και ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Τζούντο Κεντρικής Ελλάδας κ. Στουκογεώργος Γεώργιος.
Ο αμέσως επόμενος στόχος για την ομάδα της Ακαδημίας Βαρέων Αθλημάτων του Δήμου Ποταμιάς, είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων στις 13 & 14 Μαρτίου, όπου υπάρχουν πολλές προσδοκίες για πρωτιές και από άλλους αθλητές και αθλήτριες. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass