ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΧΘΕΣ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ (5-0)

Πρόκριση και πρωτιά με πεντάρα

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 3-0 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟΥΣ Ν. ΠΟΡΟΥΣ

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2010 2:07 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:21
Μετατρέποντας το παιχνίδι σε επίδειξη δύναμης η μικτή Νέων της ΕΠΣΛ συνέτριψε χθες στη Νεάπολη την αντίστοιχη ομάδα των Τρικάλων με 5-0 και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και παράλληλα την πρώτη θέση στον όμιλό της μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του β’ γύρου της φάσης των ομίλων.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η ομάδα των Παίδων επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 και σε συνάρτηση με την ισοπαλία της Ημαθίας με την Πιερία (2-2) διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες για πρόκριση. Η λαρισινή ομάδα θα παίξει το τελευταίο της χαρτί στις 17 του μηνός στους Ν. Πόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα κερδίσει η Καρδίτσα.
Στα αξιοσημείωτα της χθεσινής ημέρας τα τρία γκολ που πέτυχε ο Γκουντρουμπής για λογαριασμό της λαρισινής ομάδας στο παιχνίδι των Παίδων και τα οποία αφιέρωσε στον φίλο του Διονύση Σιαφαρίκα που έχασε πρόσφατα τους γονείς του σε τροχαίο.
Αναλυτικά:
Ούτε ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, αλλά ούτε και οι πολλές απουσίες δεν μπόρεσαν να πτοήσουν την ομάδα Νέων της ΕΠΣΛ που μετέτρεψε το παιχνίδι σε παράσταση για έναν ρόλο. Κύριο χαρακτηριστικό της λαρισινής ομάδας που αγωνίστηκε με επτά νέα πρόσωπα ήταν η σωστή τακτική και το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές είχαν τον ίδιο ρυθμό από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό.
Οι γηπεδούχοι έκαναν φανερές τις προθέσεις τους από τα πρώτα κιόλας λεπτά και άνοιξαν το σκορ στο 9’ με το ωραίο γυριστό σουτ του Κωστούλα μετά από σέντρα του Παπαϊωάννου, ενώ στο 35’ ο Ρέντζας με εντυπωσιακό σουτ στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας διπλασίασε τα τέρματα για τους Λαρισαίους.
Στο 56’ ήταν η σειρά του Περήφανου που αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Κατσικανής, ενώ στο 71’ ο Αρβανίτης με πλασέ στο πρώτο δοκάρι ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 84’ ο Κατσικανής.
ΕΠΣΛ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γούπος, Περήφανος, Καλογερόπουλος, Αρχοντής, Πάτρας, Χάμος, Παπαϊωάννου (52’ Σιαμαντούρας), Ρέντζας (46’ Αλεξόπουλος), Κωστούλας (46’ Μωυσίδης), Αρβανίτης, Κατσικανής.
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Λαφαζάνης, Τσιώλης, Ζαχαράκης, Γαλάνης, Γκουμπλιάς (60’ Πλιάτσικας), Κλαπανάρας, Φορτούνης, Ευθυμίου, Πατσιάς, Τεντολούρης (46’ Δαλκαφούκης, 71’ Παντελίδης), Ζαφείρης.
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Παράταση αγωνίας για την ομάδα των Παίδων που παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σ’ έναν βαρύ και λασπώδες αγωνιστικό χώρο και με εκτελεστή τον Γκουντρουμπή οι Λαρισαίοι δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό τους, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το τελικό αποτέλεσμα.
Στο 18’ σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα όταν ο Νάκας με σουτ μετά από ωραίο συνδυασμό ως τελικός αποδέκτης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης στο 21’ έβγαλε τη σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και ο Γκουντρουμπής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο ίδιος ποδοσφαιριστής αφού συνδυάστηκε με τον Νάκα μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με εντυπωσιακό βολέ από πλάγια δεξιά διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Γκουντρουμπής με κοντινό πλασέ.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Παπαγιάννης, Νταής, Κοσμάς, Ψωμολιάς, Τηλιόπουλος, Τζιόλης, Γκουντρουμπής (66’ Ματούλας), Τσιλούλης, Φλέγγας, Γκαραλιάκος (60’ Τσιρογιάννης), Νάκας (68’ Σουμπελιώτης).
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Γκουτζαμάνης, Σακελλάρης, Γκαντιάς, Μπαλογιάννης, Σιούτας, Τζέλης (41’ Βυζίνιας), Στάμος (70’ Ντούντιας), Σακελλαρίδης, Ρεντζιλάς, Κάλφας, Παντέρας (56’ Τζερεμές).
*Τα παιχνίδια διηύθυναν με επιτυχία οι κ. Καζάς, Ίσαρης και Φυρινίδης της ΕΠΣ Πιερίας.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Αμέσως μετά τα παιχνίδια οι προπονητές των μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ, Τάσος Μπεριτζάς και Δημήτρης Τσέτσιλας δήλωσαν τα εξής:
Τ. ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ: Προκριθήκαμε στην επόμενη φάση παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και χρησιμοποιώντας αρκετούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στο οποίο θα δοθεί ευκαιρία σε νέα πρόσωπα. Θέλω να τονίσω αυτό που είχα πει και στην αρχή της χρονιάς ότι η πόρτα της μικτής είναι πάντα ανοικτή.
Αρχίζουμε πλέον να κοιτάζουμε σιγά-σιγά και τη συνέχεια, ωστόσο εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι η δική μας ομάδα. Θέλουμε να επιστρέψουν και οι τραυματίες και να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί».
Δ. ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη και κυρίως από το υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου που παίζει η ομάδα καθώς πέρα από τα γκολ που πετύχαμε δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουμε το σκορ.
Οι ελπίδες μας αναπτερώθηκαν και οφείλουμε να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι».
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ε.Π.Σ. Ημαθίας - Ε.Π.Σ. Πιερίας: 2-2 (π.), 1-0 (ν.)
Ε.Π.Σ. Λάρισας - Ε.Π.Σ. Τρικάλων: 3-0 (π.), 5-0 (ν.)
Ρεπό: ΕΠΣ Καρδίτσας
 
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΝΕΟΙ
Λάρισα       21-3 16
Καρδίτσα   11-9 13
-----------------------------------
Ημαθία       15-12         12
Πιερία         9-9    8
Τρίκαλα      2-19 2
 
ΠΑΙΔΕΣ
Ημαθία       20-11         14
Πιερία         17-11         12
-----------------------------------
Καρδίτσα   7-12 12
Λάρισα       11-6 11
Τρίκαλα      8-23 1
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17/2)
Ε.Π.Σ. Πιερίας- Ε.Π.Σ. Λάρισας
ΕΠΣ Καρδίτσας- Ε.Π.Σ. Ημαθίας
Ρεπό: Ε.Π.Σ. Τρικάλων
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass