ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ

Νίκη ίσον πρόκριση για τους Νέους

*ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ *ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ «Ε» ΓΟΥΠΟΣ, ΡΕΝΤΖΑΣ, ΤΣΙΛΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΖΙΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2010 1:39 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:20
 Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος Προεπιλογής για την Εθνική Νέων θα διεκδικήσει σήμερα η μικτή Νέων της ΕΠΣΛ, η οποία θα υποδεχθεί στις 15.00 στο γήπεδο Νεάπολης την αντίστοιχη ομάδα των Τρικάλων στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.
Το λαρισινό συγκρότημα με νίκη βάζει τέλος στην αγωνία (αφού εκτός από την πρόκριση εξασφαλίζει και την πρώτη θέση στον όμιλό του) και αρχίζει το σχεδιασμό για την επόμενη φάση της διοργάνωσης με στόχο τον φετινό τελικό αφού το τελευταίο παιχνίδι με την Πιερία στις 17 Φεβρουαρίου αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος η πρόκριση δεν είναι 100% εξασφαλισμένη καθώς υπάρχει ένα σενάριο ισοβαθμίας με την Πιερία το οποίο δεν ευνοεί τη λαρισινή ομάδα που θα πρέπει στο τελευταίο παιχνίδι να πάρει τουλάχιστον άλλον ένα βαθμό.
Τα νέα από το λαρισινό στρατόπεδο που αφορούν στο ιατρικό δελτίο δεν είναι ευχάριστα αφού η ομάδα θα παραταχθεί με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της λόγω πολλών απουσιών βασικών ποδοσφαιριστών. Ειδικότερα εκτός αποστολής τέθηκαν οι Λούγκος, Βούζας, Ελευθεριάδης, Καραγκούνης και Πρακατές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Παρ’ όλα αυτά όμως στους κόλπους της λαρισινής ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για τη νίκη όπως άλλωστε επισήμαναν και οι 
Κώστας Γούπος και Βασίλης Ρέντζας.
«Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε και να «κλειδώσουμε» την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο παρά τη βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων» είπε ο 17χρονος τερματοφύλακας της Ελασσόνας και συνέχισε:
«Είμαστε αισιόδοξοι γιατί αν παίξουμε με σοβαρότητα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αν κερδίσουμε θα δώσουμε τη δυνατότητα και σε άλλα παιδιά να πάρουν ευκαιρίες στο τελευταίο παιχνίδι του β’ γύρου και αυτό αποτελεί ένα ακόμα κίνητρο για μας».
Από την πλευρά του ο 17χρονος επιθετικός του Φιλοκτήτη επισήμανε:
«Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να είμαστε πιο άνετοι με την Πιερία. Υπάρχουν αρκετοί τραυματισμοί ωστόσο δεν ανησυχούμε ιδιαίτερα καθώς η ομάδα διαθέτει ένα σύνολο πολύ καλών παικτών, ικανών να καλύψουν οποιοδήποτε κενό παρουσιαστεί».
Η λαρισινή ομάδα αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με τους Γούπο, Πάτρα, Αρχοντή, Καλογερόπουλο, Περήφανο, Κατσικανή, Χάμο, Αρβανίτη, Ρέντζα και Παπαϊωάννου (πιθανή 11άδα) ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Μωυσίδης, Αλεξόπουλος, Κωστούλας, Σιαμαντούρας, Γκαμπέτας, Τόλιος, Παπαγεωργίου και Χαλβατζάρας.
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Για την μικτή Παίδων της Λάρισας τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά αφού δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα υποδεχθεί στις 12.30 το μεσημέρι στο γήπεδο Ν. Πολιτείας την αντίστοιχη ομάδα των Τρικάλων και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να ελπίζει στην πρόκριση. Σ’ αυτό θα συντελέσει σε μεγάλο βαθμό πιθανή νίκη της Πιερίας επί της Ημαθίας στο σημερινό παιχνίδι στη Βέροια.
Στο σημερινό παιχνίδι επιστρέφει ο Γκουντρουμπής που ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά θα απουσιάζει ο Παναγιώτου που είναι τραυματίας.
Ας δούμε τι είπαν για το σημερινό παιχνίδι δύο ποδοσφαιριστές της μικτής Παίδων της ΕΠΣΛ, ο Φίλιππος Τζιόλης και ο Σωτήρης Τσιλούλης.
«Είναι από τα πλέον κρίσιμα παιχνίδια για μας γατί σε περίπτωση που δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε βγαίνουμε οριστικά εκτός» σχολίασε ο 15χρονος αμυντικός μέσος της ΑΕΛ και πρόσθεσε:
«Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε και θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Θα δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε αυτό που θέλουμε και να ελπίζουμε στην πρόκριση».
Από την πλευρά του ο 14χρονος κεντρικός της Πελασγιώτιδας υπογράμμισε:
«Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη γιατί κερδίζοντας και την Πιερία θα έχουμε πολλές ελπίδες για την πρόκριση.
Είναι δύσκολο το παιχνίδι όμως αν παίξουμε σωστά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί έχουμε καλή ομάδα».
Στην αποστολή της μικτής Παίδων για το σημερινό παιχνίδι με τα Τρίκαλα κλήθηκαν οι Παπαγιάννης, Νταής, Κοσμάς, Ψωμολιάς, Τηλιόπουλος, Τζιόλης, Γκουντρουμπής, Τσιλούλης, Φλέγγας, Γκαραλιάκος, Νάκας, Βάσος, Τσιρογιάννης, Σουμπεκιώτης, Κων/νου, Τσαλέμης, Ματούλας και Καραγκιόζης.
 
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ε.Π.Σ. Ημαθίας - Ε.Π.Σ. Πιερίας
Ε.Π.Σ. Λάρισας - Ε.Π.Σ. Τρικάλων
Ρεπό: ΕΠΣ Καρδίτσας
 
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΝΕΟΙ
Λάρισα            16-3  13
Καρδίτσα         11-9   13
----------------------------------------------------------------------------------
Ημαθία            14-12              9
Πιερία 9-8      8
Τρίκαλα          2-14    2
 
ΠΑΙΔΕΣ
Ημαθία            18-9    13
Καρδίτσα         7-12  12
----------------------------------------------------------------------------------
Πιερία 15-9    11
Λάρισα           8-6      8
Τρίκαλα          8-20     1
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass