ΑΒΡΑΜΟΦ: «ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΛΕΪ ΟΦ ΦΤΑΝΟΥΜΕ»

Μηνύματα αισιοδοξίας

* ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ»

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2010 1:38 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:20
 Ευχάριστο είναι το κλίμα στον Γυμναστικό / Ολύμπια μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ηλυσιακού. Η Λαρισινή ομάδα μπορεί να είναι ακόμα στην επικίνδυνη ζώνη ωστόσο αναπνέει πιο άνετα. Σε σχέση μάλιστα με τον προσεχή αντίπαλο ΑΣ Τρίκαλα αναπνέει καλύτερα. Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις δύο παικτών της στην «Ε», του Μπόζινταρ Αβράμοφ και του Βασίλη Αγγελακόπουλου.
Ο νεαρός Βούλγαρος με αρκετή δόση αισιοδοξίας ανέφερε: «Είμαστε μια ομάδα που μέρα με την ημέρα γινόμαστε καλύτεροι. Βλέπουμε βελτίωση σε όλους τους τομείς. Αν συνεχίσουμε έτσι αισιοδοξώ πως μπορούμε να φτάσουμε ακόμα και στα πλέι οφ. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο».
Σχετικά με τις πρώτες του ημέρες στην Λάρισα είπε: «Μου αρέσει η πόλη. Αρχίζω να προσαρμόζομαι. Θα μου άρεσε να μείνω και άλλο».
Πιο προσγειωμένος ο Λαρισαίος, Αγγελακόπουλος τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι που για τους Τρικαλινούς αποτελεί μονόδρομο. Εμείς όμως αν κάνουμε αυτά που θα μας ζητήσει ο προπονητής μας και πάμε με καλό ρυθμό μπορούμε εύκολα στο τέλος να «κλέψουμε» τη νίκη. Γνωρίζουμε πως η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή αλλά θα είμαστε συγκεντρωμένοι».
Σήμερα εξάλλου θα μιλήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Καλαφατάκης (13.30 αίθουσα τύπου, κλειστό Νεάπολης).
ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΚ
Στα Τρίκαλα τώρα υπάρχει καθυστέρηση στο θέμα της απόκτησης του Ντέιβιντ Γιανκ. Ο παίκτης το... τρενάρει από μέρα σε μέρα, ωστόσο στη γειτονική πόλη θεωρούν δεδομένη τη συμμετοχή του στον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου. Υπάρχει συμφωνία και σήμερα αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Βέβαια ανάλογες περιπτώσεις που στο τέλος «χαλάνε» υπάρχουν πολλές οπότε... Ποιος ξεχνάει τι έγινε με το «τρακτέρ» στη Λάρισα.
Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Θανάση Γιαπλέ τέθηκε από χθες και ο Μαρκ Ντίκελ. Ο Νεοζηλανδός γκαρντ επέστρεψε από την Αθήνα, όπου έκανε θεραπεία στο πόδι, και εντάχθηκε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας του.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass