ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Α.Ε.Λ. έχεις... ταλέντο

* Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΡΑ - ΖΙΑΓΚΑ * ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ - ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2010 23:01 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:20
Το καλύτερο μήνυμα ενόψει του σημερινού αγώνα των ανδρών της Α.Ε.Λ. με τον Παναθηναϊκό έστειλαν οι Νέοι χθες από τον άσχημο αγωνιστικό χώρο στις εγκαταστάσεις των Δένδρων (κρίμα τέτοιοι ταλαντούχοι παίκτες να παίζουν σε ένα άσχημο γήπεδο), καθώς σε παιχνίδι για τον πρωτάθλημα για τις ομάδες της Σούπερ Λίγκα κάτω των 21 ετών αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Π.Α.Ο. του δεκαπλάσιου προϋπολογισμού (1-1). Μάλιστα, η αθηναϊκή ομάδα διέθετε και έναν έγχρωμο παίκτη, δείγμα ότι προσέχει πολύ τη συγκεκριμένη ομάδα.
Στο βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη βροχή που προηγήθηκε οι παίκτες του Κώστα Κατσάρα έπαιξαν πολύ καλά έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Κολοβέτσιο που αγωνίστηκε λόγω απουσιών στη μεσαία γραμμή, τον Καρανίκα που βάζει υποθήκες για να γίνει επαγγελματίας και τον Μπαλή.
Επίσης, πέτυχαν ένα πολύ όμορφο γκολ με τον Ελευθεριάδη, ύστερα από συνδυασμό με τον Γκουντρουμπή.
Αυτό που έλειπε ήταν κόσμος (μόλις είκοσι άτομα), ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι είδαμε από τη διοίκηση της Α.Ε.Λ. το γενικό αρχηγό Ζήση Ζιάγκα, που στο τέλος μας έκανε και μια αποτίμηση: «Έλειπαν σήμερα (σ.σ. χθες ο Βούζας και ο Λούγκος λόγω τραυματισμού, που ειδικά ο πρώτος δεν αποκλείεται να προωθηθεί τη νέα σεζόν στην πρώτη ομάδα, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Και βέβαια υπήρχε η απουσία του Σιατραβάνη, που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τα Γιάννινα. Επίσης ο Κολοβέτσιος και ο Καρανίκας έδειξαν σπουδαία δείγματα και, αν η ομάδα δεν ήταν σε δύσκολη βαθμολογική θέση, θα έπαιζαν. Εκτιμώ ότι σύντομα και ο Καρανίκας θα γίνει επαγγελματίας με το ζήλο που τον διακρίνει αλλά κυρίως για το μυαλό του ενώ η προπόνηση του Ουζουνίδη σε συνδυασμό με τον Κώστα Κατσάρα με τους Νέους αποδίδει μια και φαίνονται στον ορίζοντα ταλέντα για την ομάδα. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι και η διοίκηση θέλει να βγαίνουν παίκτες για την πρώτη ομάδα από τους νέους και γι’ αυτό υπάρχει συνεχής παρακολούθηση».
Ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Κατσάρας, που έχει την πιο νεανική ομάδα του πρωταθλήματος, τόνισε ότι στόχος είναι από τους συγκεκριμένους παίκτες όχι η νίκη, αλλά σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα να μπορέσουν να παίξουν».
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Καπίνος, είναι μόνιμο στέλεχος της Εθνικής Παίδων, αλλά αυτό πρέπει να οφείλεται στα πολύ καλά σωματικά προσόντα παρά στην απόδοσή του, καθώς έδειξε ευάλωτος στα μακρινά σουτ (σε ένα τέτοιο πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης η λαρισινή ομάδα στο 80’, μια και οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με σουτ του Φέτση στο 61’, ύστερα από σύγχυση στην άμυνα της Α.Ε.Λ.
Από τις υπόλοιπες φάσεις αυτή που πρέπει να αναφερθεί είναι μια κεφαλιά του Λύτρα στο οριζόντιο δοκάρι στο 29’.   
Τον αγώνα διηύθυνε με χαρακτηριστική ευκολία ο Θωμάς Κουκλωμένος, έχοντας την τύχη να έχει για βοηθούς δύο ικανές και όμορφες παρουσίες, τις Β. Πίπη και Γ. Κομισοπούλου.
Α.Ε.Λ.: Μπαϊμάκης, Μπουρουζίκας, Καρανίκας, Πάτρας (46’ Παππάς Γ.), Χολέβας, Κολοβέτσιος, Παπαϊωάννου, Μπαλής, Λύτρας (70’ Γκουντρουμπής), Ελευθεριάδης, Μεζίνι.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνος, Βλάχος (84’ Φουρλάνος), Λιόλιος, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Φέτσης, Φελέκης (68’ Μαυριάς), Ταχμαζίδης (75’ Κουσίδης), Μαχλελής, Λάντο, Σταμπολζίεφ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass