ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΑΟΚ (15:00)

Μάχη... ανόδου για τον Τύρναβο 2005

*ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2010 22:42 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:16
Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Α.Ο.Κ. και στον Τύρναβο 2005 που θα διεξαχθεί στις 3 το απόγευμα στο γήπεδο Καμινάδων Καρδίτσας, δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της 17ης ημέρας, στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Πρόκειται ουσιαστικά για μια μάχη... ανόδου και οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν για λογαριασμό τους, να διεκδικήσουν νικηφόρο αποτέλεσμα.
Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω στο Μουζάκι, θα γίνει ένα εξίσου σημαντικό ματς ανάμεσα στην τοπική ομάδα και στον Πυργετό, ο οποίος θέλει πάση θυσία το... τρίποντο, για να πλησιάσει ακόμη πιο κοντά στην κορυφή.
Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή θα έχει και η Π.Σ. Ελασσόνας, που καλείται να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του Ατρομήτου, στη Σπερχειάδα.
Το ρεπό του τη σημερινή αγωνιστική, θα κάνει ο Απόλλων Λάρισας.
Αναλυτικά τα τελευταία νέα από το περιβάλλον των τριών λαρισινών ομάδων, έχουν ως ακολούθως:
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Με συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη για θετικό αποτέλεσμα, ο πρωτοπόρος Τύρναβος 2005 θα επιδιώξει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, με αντίπαλο τον δυνατό Α.Ο.Καρδίτσας.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου πάει με πολύ καλή ψυχολογία στη γειτονική Καρδίτσα και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά την κρισιμότητα της σημερινής αναμέτρησης.
Εάν κερδίσουν τότε ουσιαστικά θα βρεθούν με το... ενάμισι πόδι στην Γ’ Εθνική κατηγορία, έστω και αν βρισκόμαστε ακόμη στις αρχές του δευτέρου γύρου.
Ακόμη και η ισοπαλία δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα για τους Τυρναβίτες, οι οποίοι θα έχουν στο πλευρό τους μεγάλο αριθμό φιλάθλων, που θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους, στην κερκίδα του σταδίου των Καμινάδων.
Ο Τύρναβος 2005 είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος και θα παίξει με άλλον αέρα, στη σημερινή αναμέτρηση.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή Μιχάλη Μπίζιου, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες.
Πάμε στην Καρδίτσα χωρίς φόβο, αλλά με αυτοπεποίθηση και γνωρίζοντας ότι μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε, αρκεί να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Τα παιδιά βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ στο πλευρό μας θα έχουμε και πολλούς φιλάθλους από τον Τύρναβο.
Ευελπιστώ ότι έστω και δύσκολα θα τα καταφέρουμε, σε ένα γήπεδο που περιμένουμε να είναι βαρύς ο αγωνιστικός χώρος και φυσικά το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη».
Αγωνιστικά ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας με τον συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιο, δεν μπορούν να υπολογίζουν μόνο στον τραυματία Καββαδία.
Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Βάιος Καραγιάννης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο με κάρτες Τσούκλη, αλλά θα κάνει το ντεμπούτο του ο νεοαποκτηθείς και πρώην παίκτης της ΑΕΛ, Αποστόλης Παπακώστας.
*Το ντέρμπι θα διευθύνουν οι κ.Κουτσιαύτης Αριστ., Φάντης Π., Τσιάντης Ε.(Άρτας)
Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ
Πολύ δύσκολο έργο θα έχει και ο Πυργετός στο Μουζάκι, που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει τους βαθμούς για να ανασάνει.
Η ομάδα του Δήμου Κάτω Ολύμπου πρέπει λοιπόν να πιάσει πολύ καλή απόδοση και οι ποδοσφαιριστές του να υπερβάλλουν εαυτούς, προκειμένου να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς και να συνεχίζουν να διατηρούν ελπίδες για την άνοδο.
Αναμφίβολα ο Πυργετός έχει ποιότητα παικτών που μπορούν να κάνουν την διαφορά, όταν βρίσκονται στη μέρα τους.
Όμως αυτό χρειάζεται να φανεί και στον αγωνιστικό χώρο, τόσο στη σημερινή αναμέτρηση όσο και στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.
Όλη την εβδομάδα ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Νίκος Ζαλίκας προσπάθησε να περάσει στους παίκτες του ότι κάθε παιχνίδι από δω και πέρα θα είναι κι ένας τελικός και βέβαια δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι.
Από αγωνιστικής πλευράς, επανέρχονται ο Σαββίδης με τον Γκουγκούδη που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ θα απουσιάσει ο τραυματίας Πότσης.
Η ομάδα πριν αναχωρήσει για το Μουζάκι, θα γευματίσει το πρωί σε εστιατόριο στη Λάρισα.
*Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ. Μάγειρας Αριστ., Καμπούρης Β., Παμφίλης Α. (Εύβοιας).
Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Τους δυο πολύτιμους βαθμούς που άφησε στην έδρα της στον αγώνα με τον Ιάσονα Διμηνίου, θα επιδιώξει να αναπληρώσει η Π.Σ. Ελασσόνας, στο σημερινό ματς στη Σπερχειάδα.
Οι παίκτες του Ελασσονίτικου σωματείου θέλουν λοιπόν το νικηφόρο αποτέλεσμα για να επανέλθουν στις επιτυχίες και να δούνε με περισσότερη αισιοδοξία, τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο τεχνικός Γιάννης Αλεξούλης επέστησε την προσοχή στους παίκτες του και ζήτησε να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα, από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, που αναμένεται ότι θα είναι αμφίρροπο.
Το ευχάριστο είναι ότι αγωνιστικά δεν υφίσταται κανένα απολύτως πρόβλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν πανέτοιμοι για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, σε ένα παιχνίδι σημαντικό και για τους δυο.
’Έτσι ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ελπίζοντας ότι αυτή την φορά η ομάδα θα αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα της δοθούν και θα επιστρέψουν τα χαμόγελα.
*Την αναμέτρηση θα διαιτητεύσουν οι κ. Μπακογιάννης Α., Αλυμάρας Ι., Βαθής Σ. (Αθηνών).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(17η ημέρα-15:00)
Α.Ο. Καρδίτσας - Τύρναβος 2005
Ιάσων Διμηνίου - Καστράκι
Σπερχειάδα - Ελασσόνα
Βελούχι - Λαμία (αναβλ.)
Μουζάκι - Πυργετός
Λιανοκλάδι -Ν. Αγχίαλος
Μετέωρα - Αστέρας Ιτέας      3-0 ά.α.
* Ρεπό έχει ο Απόλλων Λάρισας
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 16 αγώνες)
Τύρναβος 2005 28-10         34
-----------------------------------------------------
Πυργετός   24-14         28
Α.Ο. Καρδίτσας 22-10         27
Λιανοκλάδι 26-12         26
Λαμία         21-15         25
Ν. Αγχίαλος         19-13         25
Ελασσόνα 18-16         22
Απόλλων Λ         17-18        20
Σπερχειάδα         18-20         18
Μετέωρα    23-15         17
Καστράκι   13-13         16
------------------------------------------------------
Μουζάκι     13-19         16
Βελούχι      10-23         14
Α.Ε. Διμηνίου      13-3 9
Αστέρας Ιτέας     4-43 2
* Δεν υπολογίζεται ο αγώνας Διμήνι- Λιανοκλάδι που διεκόπη.
*Βελούχι, Μετέωρα, Καστράκι και Α.Ο. Καρδίτσας έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.
* Ο Αστέρας Ιτέας έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass