ΕΧΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 10-6

Το πάλεψε όσο μπορούσε ο ΝΟΛ

ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ 5-3 ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2010 1:21 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:16
Με τέτοιες εμφανίσεις ο ΝΟΛ δεν υπάρχει περίπτωση να υποβιβαστεί. Ίσα - ίσα... μπορεί να πάει πολύ ψηλά. Ο Νούσιος έπιανε τα άπιαστα στο τέρμα. Ο Χατζηδάκης δεν άφηνε μπαλιά να πάει χαμένη και ο Αλιχανίδης απειλούσε την εστία του Πανιωνίου. Το πάθος των παικτών του ΝΟΛ (και χωρίς τον Γιάετς μάλιστα) τον έφερε σε σημείο να προηγείται ακόμα και με δύο τέρματα του έμπειρου Πανιωνίου. Στο τελευταίο οκτάλεπτο ωστόσο η λαρισινή ομάδα «λύγισε» και τελικά ηττήθηκε με σκορ 10-6 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου.
Σε ένα ματς που έγινε χωρίς φιλάθλους (ήταν το τελευταίο της ποινής) ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας έδειξε πολύ σοβαρός από το ξεκίνημα. Οι φιλοξενόυμενοι με τον Μουρίκη έκαναν τον 0-1 και ο Αλιχανίδης ισοφάρισε. Ο Θωμάκος έκανε το 1-2 και ο Μίμης Αλιχανίδης ξαναϊσοφάρισε. Ο νεαρός Γκρέμηλας έδωσε προβάδισμα στο ΝΟΛ με 3-2. Ένα λεπτό πριν λήξει το ημίχρονο ο Μερκουριάδης έβαλε και άλλο τέρμα για έκανε το 4-2 (χάθηκαν και ευκαιρίες από τον Γκρέμηλα, Χατζηδάκη). Ο Πανιώνιος που σε εκείνο το σημείο έπαιζε με βασικούς παίκτες μείωσε με τον Μάζή σε 4-3.
Η ζώνη του ΝΟΛ είχε αποτελεσματικότητα και ο Αλιχανίδης στο β΄ μέρους πέτυχε το 5-3. Όμως το όνειρο κράτησε μέχρι εκεί...
Ο Πανιώνιος άρχισε να δείχνει πως μπορεί να εκμεταλλεύεται την περιφέρειά του ενώ η κούραση επηρέασε τη λαρισινή ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι το κατάλαβαν αυτό και άρχισαν να πιέζουν ακόμα πιο ψηλά. Με ένα σερί 0-6 το σκορ έγινε 5-9 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Βέβαια είχε προηγηθεί και η λανθασμένη αποβολή του Σάριτς που ενώ μιλούσε με τον προπονητή του οι διαιτητές (Αδαμάσογλου- Αχλαδιώτης) θεώρησαν πως διαμαρτυρόταν στους ίδιους. Το τελικό 6-9 διαμόρφωσε ο Λύκαρης.
* Ο Νίκσα Γιάετς τιμωρήθηκε τελικά με ποινή τριών αγωνιστικών από τον αθλητικό δικαστή για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και θα μπορεί να παίξει κανονικά με τη Χίο.
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 5-5, 6-10
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΝΟΛ (Τρούμπιτς): Νούσιος, Λύκαρης 1, Μερκουριάδης 1, Αληχανίδης 3, Κανδιόγλου Γ., Σάριτς, Κανδιόγλου Στ., Χατζηδάκης, Γκρέμηλας 1, Κουλουκτσής, Κωστούλας, Παπαδογιάννης
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βολτυράκης): Φλέγκας, Μίραλης 2, Μάζης 2, Κοκκινάκης 1, Θωμάκος 1, Τσαμαντάκης 2, Παπαδόγκωνας, Χατς, Μουρίκης 2, Γαλανίδης, Κατσαούνης, Καμπότσης, Μπεριστιάνος
 
ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΟΛ, ΤΡΟΥΜΠΙΤΣ:
«Τιμωρούμαστε άνευ λόγου...»
ΒΟΛΤΥΡΑΚΗΣ: «ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΝΟΛ»
Με την απόφαση των διαιτητών να αποβάλουν τον Σάριτς τα είχε ο τεχνικός του ΝΟΛ, Μίρο Τρούμπιτς. Ο Κροάτης ανέφερε: «Δείξαμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο στα τρία πρώτα οκτάλεπτα, στη συνέχεια υπήρχε και η διαφορά στη φυσική κατάσταση των παικτών, η οποία οδήγησε τα πράγματα σε αυτό το αποτέλεσμα. Ωστόσο θέλω να επισημάνω πως για δεύτερη φορά τιμωρείται ένας παίκτης μας άνευ λόγου, αφού ο Σάριτς σε εμένα απευθύνθηκε και όχι στον διαιτητή. Κάθε φορά επιμένω στους παίκτες μου να μην μιλάνε και να μην διαμαρτύρονται, όμως αυτή τη φορά δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να αποβληθεί ο παίκτης μας».
Από την πλευρά του ο τεχνικός του Πανιωνίου, Βολτυράκης είπε: «Ήταν αναμενόμενη η νίκη, αν και στην αρχή ήταν σαν να βρισκόμασταν ακόμη στο πούλμαν λόγω της ταλαιπωρίας και του 6ωρου ταξιδιού μας. Ίσως να μην έκαναν καλό ζέσταμα τα παιδιά, ήμασταν λίγο ναρκωμένοι και αργοί, όμως σιγά-σιγά με την πάροδο του παιχνιδιού νομίζω πως βρήκαμε τον ρυθμό μας, κολυμπήσαμε παραπάνω, βάλαμε γκολ στην κόντρα και νομίζω πως μετά το παιχνίδι έγινε εύκολο. Ο ΝΟΛ είναι μια ομάδα, η οποία πρέπει να μείνει στην κατηγορία μιας και το παιχνίδι της είναι αξιοπρόσεκτο. Ως στόχο θέσαμε την βελτίωσή μας, στην Ελλάδα να κατακτήσουμε τους δυο τίτλους ενώ στην Ευρώπη να μπορέσουμε να κάνουμε την υπέρβαση και να πάρουμε ακόμα κάποιους βαθμούς που θα μας οδηγήσουν στην πρόκριση».
Δηλώσεις έκανε και ο πολίστας του ΝΟΛ, Λουκάς Λύκαρης: «Μέχρι το τρίτο 8λεπτο τα πηγαίναμε καλά, μετά σφύριξε ο διαιτητής μια κίτρινη κάρτα στον Βίγια (Σάριτς), αν και πιστεύω πως ήταν λάθος υπόδειξη και χάσαμε το ματς, μας ξέφυγαν και δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Τώρα μπροστά μας έχουμε 4 αγώνες για το Πρωτάθλημα αλλά και έναν με το Φάληρο 5 σημαντικούς στους οποίους πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, δηλαδή να κερδίσουμε».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass