ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΣΛ/ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ (17.00)

Από Δευτέρα έπονται τα δύσκολα

ΤΡΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ-ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2010 1:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:16
Μπορεί ο ΓΣΛ/Ολύμπια να τίθεται σήμερα στο ΟΑΚΑ (17.00) αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό σ’ ένα παιχνίδι που οπωσδήποτε μόνο εύκολο δεν είναι όμως όσο και αν ακούγεται περίεργο τα δύσκολα για τη λαρισινή ομάδα έπονται από Δευτέρα και πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι ζωής και θανάτου που ακολουθεί με τον Ηλυσιακό.
Σε ό,τι αφορά στη σημερινή αποστολή των Λαρισαίων ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: Να πραγματοποιήσουν αξιοπρεπή εμφάνιση και διεκδικήσουν αυτό που τους αναλογεί.
Συνήθως τέτοιου είδους παιχνίδια έχουν απλά και μόνο διαδικαστικό χαρακτήρα ωστόσο όπως επισήμανε και ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Γιώργος Καλαφατάκης θα πρέπει να αποτελούν πρόκληση για τους παίκτες.
Η αποστολή του ΓΣΛ/Ολύμπια βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αθήνα με τα βλέμματα να είναι στραμμένα και στα μεταγραφικά αφού βρίσκονται σε εξέλιξη τρεις περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν άμεσα τους Λαρισαίους και είναι πολύ πιθανό εντός των ημερών να υπάρξουν ανακοινώσεις.
Στο σημερινό παιχνίδι εν τω μεταξύ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην Α1 με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Μάρκους Χάισλιπ, αλλά η απρόσμενη εξέλιξη είναι πως ο Αμερικανός θα πάρει την θέση του Λιθουανού γκαρντ Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο ελληνικό πρωτάθλημα, αντί του Γεωργιανού Γκεόργκι Σερμαντίνι, όπως ήταν αναμενόμενο. Αυτή την απόφαση έλαβε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, κρίνοντας πως ο Γιασικεβίτσιους δεν διανύει περίοδο φόρμας και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τη δεδομένη στιγμή την ομάδα.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Με τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητής χειμώνα, ρίχνεται στο δεύτερο γύρο της κανονικής περιόδου στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός που την Κυριακή (19:00) υποδέχονται τον Άρη, στο ΣΕΦ. Αυτή θα είναι η 4η φορά που οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους φέτος, καθώς συναντήθηκαν σε δύο αγώνες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά και στην πρεμιέρα της Α1 στο Αλεξάνδρειο, με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται 2-1. Αμφίβολη η συμμετοχή του Γιάννη Μπουρούση που υπέστη κάταγμα στο ρινικό οστούν στον αγώνα με τους Βάσκους. Υψηλό κίνητρο στον Άρη για την επίτευξη της πρώτης νίκης στο ελληνικό πρωτάθλημα επί Ντέιβιντ Μπλατ.
Το Μαρούσι που ακολουθεί έναν βαθμό, πίσω από τους δύο «αιώνιους» αγωνίζεται στην Καβάλα, μετά την εμπειρία στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Μονόδρομος η νίκη για τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία κόντρα στον Πανελλήνιο, όπως και για τον Πανιώνιο με το Περιστέρι στη Νέα Σμύρνη, με τους «κυανέρυθρους» να ισοβαθμούν με 19 β. με τους «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης». Στα Ιλίσια, η νίκη επί της ΑΕΚ έχει αναπτερώσει τις ελπίδες των παικτών του Στέργιου Κουφού για παραμονή και θέλουν να πιστοποιήσουν την αγωνιστική άνοδο με εντός έδρας νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου. Τέλος, τα Τρίκαλα φιλοξενούν την ΑΕΚ που δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα από το διπλό στη θεσσαλική πόλη, ούσα με την πλάτη στον τοίχο και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
ΠΑΟΚ 15:45, ΠΑΟΚ-Πανελλήνιος: Γκόντας-Παπαδημητρίου-Σταματόπουλος
ΟΑΚΑ 17:00, Παναθηναϊκός-ΓΣΛ/Ολύμπια: Βορεάδης-Βαρδάλος-Δεσλής
Ιλισίων 17:00, Ηλυσιακός-Κολοσσός Ρόδου: Μουζάκης-Καρακατσούνης-Ταβουλαρέας
Τρικάλων 17:00, Τρίκαλα-ΑΕΚ: Σπυρίδωνος-Παπαπέτρου-Μπήτης
Ν.Σμύρνης 19:00, Πανιώνιος-Περιστέρι: Χριστοδούλου-Αναστόπουλος-Ξενικάκης
ΑΥΡΙΟ
Καλαμίτσας 17:00, Καβάλα-Μαρούσι Σχινάς-Αφεντουλίδης-Γκούμας
ΣΕΦ 19:00, Ολυμπιακός-Άρης: Τανατζής-Φούφης-Σώμος
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός    25
 . Παναθηναϊκός 25
3. Μαρούσι          24
4. Πανελλήνιος    22
5. Περιστέρι         19
 . ΠΑΟΚ     19
 . Κολοσσός        19
 . Άρης        19
 . Πανιώνιος         19
10. Καβάλα         17
 . Τρίκαλα   17
12. ΓΣΛ/Ολύμπια         16
 .Ηλυσιακός         16
 . ΑΕΚ        16
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass