ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΩΝ ΤΣΕΧΩΝ ΣΚΑΤΣΕΛ ΚΑΙ ΜΠΛΑΖΕΚ

Ήρθαν για ν’ αφήσουν εποχή

* ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΤΣΕΧΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΩΤΣΟ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2010 1:56 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:15
Ικανοποιημένοι από τη μεταγραφή τους στη λαρισινή ομάδα δήλωσαν οι νεοαποκτηθέντες Ρούντολφ Σκάτσελ και Γιαν Μπλάζεκ. Οι δύο Τσέχοι ποδοσφαιριστές μετά από μια δύσκολη μέρα (προπόνηση, ιατρικές εξετάσεις, ανεύρεση κατοικίας) είχαν χθες το βράδυ συνάντηση με τον τσεχικής καταγωγής Λαρισαίο προπονητή Θανάση Τσώτσο με τον οποίο γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια και μίλησαν για τις πρώτες τους εντυπώσεις αλλά και τα σχέδιά τους στους «βυσσινί».
Ο Ρούντολφ Σκάτσελ είπε ότι νιώθει ευχαριστημένος που ήρθε σε μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ παρόλο που δέχθηκε πιέσεις και από άλλες ομάδες και πρόσθεσε ότι πιστεύει πως θα καταφέρει πολλά με τους «βυσσινί».
Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Μαρίνο Ουζουνίδη λέγοντας ότι είναι ένας προπονητής με φιλοδοξίες κι αυτό, όπως υπογράμμισε, είναι ιδιαίτερα θετικό στοιχείο για μια ομάδα.
Επίσης ο Ρούντολφ Σκάτσελ μίλησε για τους φιλάθλους της Λάρισας λέγοντας ότι είναι εντυπωσιακοί και ότι αποτελούν το 12ο παίκτη της ομάδας.
Από την πλευρά του ο Γιαν Μπλάζεκ παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος για την πρώτη του εκτός συνόρων μεταγραφή, τονίζοντας ότι ανυπομονεί να αποδείξει πως είναι αυτός που επέλεξε η διοίκηση για να μπορέσει η ΑΕΛ να κάνει την πορεία που της αξίζει στη Σούπερ Λίγκα.
«Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ
ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ»
Με τα καλύτερα λόγια για τους Σκάτσελ και Μπλάζεκ μίλησε από την πλευρά του ο Θανάσης Τσώτσος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο πρόεδρος Κωστής Πιλαδάκης έκανε μία από τις καλύτερες επιλογές.
«Και τους δύο ποδοσφαιριστές τους γνωρίζω από την Τσεχία αφού δεν έχω χάσει την επαφή και κάθε χρόνο πηγαίνω εκεί. Είναι γνωστοί με δύο «δικά» μου παιδιά τους Γιανκουλόφσκι και Μιχάλη Παπαδόπουλο από τις Εθνικές ομάδες και την Σλόβαν Λίμπερετς αντίστοιχα» είπε ο Λαρισαίος τεχνικός και συνέχισε:
«Πιστεύω ότι ο πρόεδρος έκανε μία από τις καλύτερες επιλογές. Έκανε μελετημένη κίνηση. Δεν βιάστηκε στο θέμα των μεταγραφών που πιστεύω ότι μια ομάδα σαν την ΑΕΛ χτίζεται για το μέλλον.
Οπωσδήποτε τα παιδιά αυτά χρειάζονται πίστωση χρόνου αλλά όπως έχει δείξει ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας έχει υπομονή και στηρίζει οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή.
Είναι σωστοί επαγγελματίες και πειθαρχημένοι ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα» κατέληξε ο Θανάσης Τσώτσος.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass