ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η «ταξιαρχία» της Φιλιππούπολης αντεπιτίθεται

Δημοσίευση: 29 Απρ 2015 10:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:28

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η επιστροφή του Απόλλωνα Λάρισας στη μεγάλη τοπική κατηγορία, ουσιαστικά αποτελεί το μεταβατικό στάδιο για την περαιτέρω ανοδική πορεία της ομάδας και παράλληλα σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής, στην οποία ο ιστορικός σύλλογος της Λάρισας επιδιώκει να επανακτήσει τη χαμένη του αίγλη αλλά και την αξιοπιστία του.

Η κατάκτηση και μαθηματικά του φετινού τίτλου στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος δίνει τη δυνατότητα στη διοίκηση του συλλόγου να ξεκινήσει από τώρα τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο σε αντίθεση με ό,τι συνέβη το περσινό καλοκαίρι όταν τα πράγματα άρχισαν να προγραμματίζονται με σημαντική καθυστέρηση τον Αύγουστο. Επί της ουσίας κύριο μέλημα της διοίκησης του Απόλλωνα Λάρισας είναι η ανασυγκρότηση και η οργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

«Αναλάβαμε μία ομάδα με όνομα και μεγάλη ιστορία αλλά οι διάφορες συγκυρίες την έφεραν στην κατηγορία στην οποία φέτος αγωνίστηκε. Γι ΄αυτό κι εμείς -γνωρίζοντας ότι αυτή η κατηγορία δεν αρμόζει στον Απόλλωνα- χωρίς τυμπανοκρουσίες είπαμε ότι πρέπει να κερδίσουμε το στοίχημα της ανόδου και να θέσουμε στη συνέχεια τις βάσεις για την περαιτέρω αγωνιστική εξέλιξη της ομάδας» επισήμανε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτης Μαντζανάς και πρόσθεσε:

«Προσπαθήσαμε να ανασυγκροτήσουμε τον Απόλλωνα και παράλληλα να του δώσουμε τη δυνατότητα να επανακτήσει την αξιοπιστία του. Όχι μόνο σε επίπεδο ανδρικής ομάδας αλλά και στις υποδομές. Ήδη μετράμε περισσότερα από 150 παιδιά στις ακαδημίες του συλλόγου με συμμετοχές σε μεγάλα τουρνουά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη» είπε με έμφαση ο κ. Μαντζανάς και συνέχισε:

«Έγινε λοιπόν η απαιτούμενη οργάνωση για να περάσει ο Απόλλωνας αυτήν την κατηγορία και να θέσει βάσεις για τη Γ’ Εθνική γιατί αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Ο Απόλλωνας ανήκει στην Γ’ Εθνική και προς αυτήν την κατεύθυνση γίνονται όλες οι προσπάθειές μας».

ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΜΕ ΜΑΓΚΟ-ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ

Η πρώτη κίνηση της διοίκησης για τη νέα σεζόν αφορά στην ανανέωση της συνεργασίας με το προπονητικό τιμ των Μάγκου-Κυριακούλη. «Ποντάρουμε σε νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά. Επομένως η πρώτη μας κίνηση ήταν να συζητήσουμε με τους δύο προπονητές με τους οποίους συμφωνήσαμε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Κάνουμε από τώρα αυτές τις κινήσεις γιατί θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τη νέα χρονιά κι όταν ο Απόλλωνας φτάσει ψηλά τότε θα μιλήσουμε και για τα περαιτέρω σχέδιά μας» είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Μαντζανάς.

Αλλαγές ωστόσο αναμένονται και σε επίπεδο διοίκησης καθώς όπως επισήμανε ο πρόεδρος του συλλόγου στόχος είναι η δημιουργία ενός ευέλικτου διοικητικού σχήματος στο οποίο ο κάθε σύμβουλος θα έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες (χωρίς επενδυτικές υποχρεώσεις) τόσο στην ανδρική ομάδα όσο και στις ακαδημίες στις οποίες δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα.

Τέλος σε ό,τι αφορά στο έμψυχο υλικό ο Παναγιώτης Μαντζανάς άφησε να εννοηθεί ότι αναμένονται μεταγραφικές εκπλήξεις. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ηχηρά ονόματα εντός αλλά και εκτός νομού που θα πλαισιώσουν τον βασικό κορμό της φετινής περιόδου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass