ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ

«Ιδανικό το ξεκίνημα στο 2010»

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2010 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:10
Όταν ο προπονητής του Οικονόμου Τσαριτσάνης, Γιώργος Καλτέκης έλεγε -πριν το παιχνίδι στη Γιάννουλη- ότι η ομάδα του έχει παίκτες που μπορούν να καλύψουν οποιοδήποτε κενό σίγουρα θα εννοούσε τον Γιώργο Καραθάνο.
Ο επιθετικός των «πρασίνων» που ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα είχε πολύ καλή παρουσία και συνέβαλε τα μέγιστα στην εντυπωσιακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο αφού ο επιθετικός πλουραλισμός των πρωτοπόρων ήταν πράγματι άξιος αναφοράς.
«Ήταν ιδανικό το ξεκίνημα που κάναμε στη νέα χρονιά όχι μόνο λόγω εμφάνισης και θετικού αποτελέσματος αλλά και γιατί αυξήσαμε τη διαφορά μας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα» σχολίασε ο Γιώργος Καραθάνος και πρόσθεσε:
«Ιδιαίτερα το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στη Γιάννουλη ήταν ίσως το καλύτερο που είχαμε μέχρι τώρα».
-Αν και είχαμε πολύ καιρό να σε δούμε στην αρχική ενδεκάδα η παρουσία σου ήταν εντυπωσιακή...
«Υπάρχει πάντα παίκτης που μπορεί να καλύψει οποιοδήποτε κενό παρουσιαστεί στην ομάδα. Εγώ βρέθηκαν σε καλή μέρα και έδωσα ό,τι καλύτερο μπορούσα».
-Το +11 στην κορυφή της βαθμολογίας τι σημαίνει;
«Θα μας βοηθήσει υπό την έννοια ότι θα δοθεί χρόνος συμμετοχής και σε άλλα παιδιά της ομάδας για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια και να δείξουν το ταλέντο και τις ικανότητές τους».
***
Στα θετικά για την ομάδα του Οικονόμου είναι ότι χθες επέστρεψε στις προπονήσεις ο Πρικάκης, ενώ και ο Μιγδάνης μπήκε σε ρυθμούς προπόνησης, ενώ μοναδικός απών είναι ο Αϊβαζίδης.
ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ «ΕΞΟΔΟΣ»
Τη θεραπευτική κοινότητα «Έξοδος» επισκέφτηκαν την παραμονή της πρωτοχρονιάς μέλη του Δ.Σ του Οικονόμου Τσαριτσάνης και αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας προκειμένου να παραδώσουν το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από την διοργάνωση του 1ου Τουρνουά ποδοσφαίρου «Γ. Μητσιμπόνας» που διεξήχθη στο γήπεδο Τσαριτσάνης το διήμερο 21 και 22 Δεκεμβρίου.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass