ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Δ’ ΕΘΝΙΚΗ

Ενθουσιασμός στον Τύρναβο

*ΒΑΣ. ΜΠΡΕΖΑΣ: «Θέλουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει την Κυριακή»

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2010 1:59 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:10
Του Χρήστου Αρχοντούλη
«Μεθυσμένη»... πολιτεία θυμίζει από προχθές το απόγευμα η πόλη του Τυρνάβου, μετά τη νέα εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη στη Νέα Αγχίαλο, με σκορ 3-0.
Το Τυρναβίτικο συγκρότημα απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του 4ου ομίλου της Δ΄Εθνικής κατηγορίας και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, με τιμονιέρη τον παλαίμαχο παίκτη της ΑΕΛ, Μιχάλη Ζιώγα.
Η ομάδα του Τυρνάβου σε 13 παιχνίδια, έχει στο ενεργητικό της 10 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ παραμένει η μοναδική ομάδα της κατηγορίας, που δεν έχει γνωρίσει ήττα.
Μεγάλος λοιπόν και δικαιολογημένος είναι ο ενθουσιασμός των φιλάθλων, που βλέπουν ότι η αγαπημένη τους ομάδα βαδίζει από νίκη σε νίκη και έχει όλα τα φόντα για να πραγματοποιήσει το όνειρο της ανόδου.
Διπλά χαρούμενος πάντως έμεινε το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος του Τυρνάβου Βασίλης Μπρέζας, καθώς το Σάββατο η αγαπημένη του κόρη Ηρώ έδωσε αμοιβαία υπόσχεση γάμου, ενώ την Κυριακή οι παίκτες του χάρισαν το «διπλό», κερδίζοντας τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου με σκορ 3-0.
Σε δηλώσεις του ο κ. Μπρέζας, επισήμανε τα εξής: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στον τεχνικό Μιχάλη Ζιώγα με τους συνεργάτες του, για την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα στη Νέα Αγχίαλο και για το νικηφόρο αποτέλεσμα που πέτυχε.
Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κάναμε ποδαρικό με το δεξί στο 2010, χρόνος που πιστεύω ότι θα μας δώσει μεγάλες χαρές, αν παραμείνουμε προσγειωμένοι και είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά.
Και εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας οι οποίοι παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάμε, γίνονται αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι προκειμένου να δούμε την ομάδα σε μεγαλύτερα σκαλοπάτια.
Ο κόσμος του Τυρνάβου αποτελεί λοιπόν το 12ο παίκτη μας και τον καλούμε να δώσει βροντερό «παρών», στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Λαμία.
Ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε και να κλείσουμε νικηφόρα τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.
Πάντως χρειάζεται πολλή προσοχή και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας, για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων και να έχει αξία η επιτυχία στη Νέα Αγχίαλο.
Δημιουργήσαμε ένα ισχυρό σύνολο, υπάρχει αρμονική συνεργασία και ευελπιστώ ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα πανηγυρίσουμε την πολυπόθητη άνοδο».
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΑΒΒΑΔΙΑ
Η Λαμία θα είναι λοιπόν ο επόμενος αντίπαλος για τον Τύρναβο 2005 και από σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Θα απουσιάσει ο Καββαδίας που είναι τραυματίας, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να επανέλθει ο Τσορμπατζίδης.
Επίσης, μια αγκωνιά στα πλευρά δέχθηκε ο Χριστοδούλου στο προχθεσινό παιχνίδι με τη Νέα Αγχίαλο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass