ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑ

Κόντρα σε φίλους...

* ΓΙΑ ΤΗΝ 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2010 22:31 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:08
Κόντρα σε ανθρώπους που έχουν δεθεί αρκετά με το Λαρισινό μπάσκετ θα βρεθεί σήμερα η μια και μοναδική εκπρόσωπος της Λάρισας στην Α1. Ο Γυμναστικός/Ολύμπια για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα παίξει στο Μαρούσι με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, του Μπατή, του Κουμπούρα, του Μπιλ Κις και του Αριγκμπάμπου. Πέρα όμως από τη συγκεκριμένη ομοιότητα οι δύο ομάδες πλέον έχουν και πολύ μεγάλες διαφορές. Μια και βασικότερη είναι το μπάτζετ που τις χωρίζει και γι’ αυτό η μία παίζει στην Ευρωλίγκα κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις και η άλλη παλεύει για την παραμονή της. Έτσι στόχος του Γυμναστικού/Ολύμπια δεν είναι άλλος από την καλή εμφάνιση και μόνο, γιατί αν έρθει η νίκη θα πρόκειται για ένα μεγάλο θαύμα.
«Πάμε να παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό υλικό που αγωνίζεται και στην Ευρωλίγκα και έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Παρά τα προβλήματα που έχουμε θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν στεκόμαστε σε μια ήττα αλλά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, την παραμονή, σε βάθος του χρόνου» τόνισε σε χθεσινές του δηλώσεις ο τεχνικός της Λάρισας, Γιώργος Καλαφατάκης ενώ από την πλευρά του ο Αμερικανός Τζαμάλ Μπάτλερ είπε: «Γνωρίζοντας τις δυνατότητες του αντιπάλου πηγαίνουμε στην Αθήνα να παίξουμε ελεύθερα για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που έχει υποχρεώσεις και στην Ευρώπη αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι μπορούμε απ' αυτό. Κοιτάμε τα παιχνίδια ένα ένα για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ»
Πραγματική κατάθεση ψυχής αποτέλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του τεχνικού, Γιώργου Μπαρτζώκα. Δεν είναι άλλωστε και λίγα τα όσα πέτυχε ως προπονητής της Ολύμπια για τρία συνεχόμενα χρόνια. Συγκεκριμένα είπε: «Με την Μακάμπι θα ασχοληθούμε όταν έρθει η ώρα. Αυτή τη στιγμή το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε είναι το επόμενο. Κάθε παιχνίδι, ειδικά στην έδρα μας, χρειάζεται συγκέντρωση και αφοσίωση στην τακτική μας 110%. Σε οποιονδήποτε αντίπαλο αν δώσεις το δικαίωμα και δεν είσαι πνευματικά έτοιμος, μπορεί να σε νικήσει. Μέχρι στιγμής η πορεία μας στο πρωτάθλημα είναι ιδανική και πρέπει να τη συνεχίσουμε.
Έχω δεθεί με την πόλη και τους ανθρώπους της Λάρισας γιατί πέρασα εκεί τρία αξέχαστα χρόνια. Η Ολύμπια και η οικογένεια Μαλάκου μου έδειξαν τεράστια εμπιστοσύνη, προσφέροντάς μου μια μεγάλη ευκαιρία. Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, παρότι τα δυο πρώτα χρόνια κάναμε την υπέρβαση και μπήκαμε στα πλει οφ, κάτι που ως τότε δεν είχε καταφέρει άλλη ομάδα της περιφέρειας, θεωρώ ότι η πιο πετυχημένη σεζόν ήταν η περσινή. Όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, το λέω με σιγουριά γιατί κάτω από τις αντίξοες συνθήκες που προέκυψαν στην πορεία, μαζί με τους συνεργάτες μου και χάρη στα παιδιά που έμειναν μέχρι το τέλος καταθέτοντας και την ψυχή τους, καταφέραμε να κρατήσουμε μια θέση στην Α1 για το μπάσκετ της Λάρισας».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass