ΕΝΩ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (3 μ.μ.)

Δοκιμάζεται στη Ν. Αγχίαλο ο Τύρναβος 2005

* Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2010 22:29 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:08
Μετά την 20ήμερη περίπου διακοπή λόγω των εορτών-Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς-ρίχνονται σήμερα στις 3 το απόγευμα και πάλι στην μάχη της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, οι τέσσερις ομάδες που εκπροσωπούν το ποδόσφαιρο του νομού Λάρισας.
Μάλιστα τα παιχνίδια παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, δυο αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου.
Δύσκολο έργο θα έχει ο πρωτοπόρος Τύρναβος 2005 που δοκιμάζεται στη Νέα Αγχίαλο, ενώ ντέρμπι θα έχουμε και στην Ελασσόνα, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και στον Α.Ο. Καρδίτσας.
Ο Πυργετός θα υποδεχθεί στην έδρα του το Καστράκι και ο Απόλλωνας θα αγωνισθεί στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα.
Τα τελευταία νέα από τα λαρισινά σωματεία, έχουν ως ακολούθως:
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Αρκετά είναι τα προβλήματα για τον Τύρναβο ενόψει του σημερινού ντέρμπι, κυρίως από τραυματισμούς παικτών. Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας και ο συνεργάτης του Μιχάλης Μπίζιος δεν υπολογίζουν τον αμυντικό Τσορμπατσίδη που θα επανέρθει στο επόμενο παιχνίδι με τη Λαμία και τον πλάγιο μπακ Καββαδία που έπαθε ρήξη έσω πλαγίου και επιστρέφει στις πρώτες αγωνιστικές του δευτέρου γύρου.
Αντίθετα, ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τον έμπειρο γκολκίπερ Πέτρο Καραναστάση ξεπεράστηκε και ο Γοννιώτης πορτιέρο θα υπερασπίσει –εκτός φυσικά απροόπτου- την εστία του Τυρνάβου 2005.
Η ομάδα του Τυρνάβου στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος έχει ως στόχο να διατηρήσει το αήττητο και να πετύχει την έβδομη συνεχόμενη νίκη της.
Φυσικά το έργο της θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, καθώς απέναντι της θα βρεθεί ο Πύρασος που έχει δεχθεί μόλις 6 γκολ έως τώρα, στο πρωτάθλημα.
Βέβαια ο Τύρναβος διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 24 τέρματα και όπως φαίνεται ο νικητής, εάν αναδειχθεί, θα αναδειχθεί στις λεπτομέρειες και ίσως ένα γκολ να κρίνει το παιχνίδι.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου θα έχει και την συμπαράσταση πολλών φίλων του.
Από την άλλη πλευρά στον Πύρασο που έχει να αγωνιστεί περίπου ένα μήνα πιο πριν, μοναδικός απών θα είναι ο τερματοφύλακας Τσιλίγκος που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τη Λαμία και θα τον αντικαταστήσει ο επίσης 20χρονος Στούκας ενώ επανέρχεται στην 11άδα μετά από πολύμηνο τραυματισμό ο επιθετικός Μάκης Πετρίδης και θα είναι ένα καλό εργαλείο στα χέρια του γνωστού προπονητή Λάκη Μπακάλη.
Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Κομπλέ θα αγωνιστεί η Π.Σ. Ελασσόνας καθώς δεν υφίσταται κανένα απολύτως πρόβλημα και θα προσπαθήσει να κατακτήσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, υποδεχόμενη τον Α.Ο.Καρδίτσας.
Για τον αγώνα, ο τεχνικός της ελασσονίτικης ομάδας Χρήστος Γκάτας, επισήμανε σε δηλώσεις του τα εξής: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που και ποιοτική είναι, ενώ παράλληλα έχει ως στόχο το πρωτάθλημα. Εξάλλου είχε αλλαγές στο ρόστερ της και στον προπονητή.
Δεν γνωρίζουμε πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά για εμάς ευελπιστώ ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων και την καλή εικόνα που θα δείξουμε, να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.
Μια νίκη που θα μας δώσει βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ώθηση, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.
Σε κάθε περίπτωση θέλω οι παίκτες μου να αγωνιστούν με σοβαρότητα, πειθαρχία και να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Νίκη πάση θυσία θέλει να πετύχει σήμερα ο Πυργετός αγωνιζόμενος με τον Εθνικό Βράχο Καστρακίου και παράλληλα θα έχει το... μυαλό του και σε άλλα παιχνίδια, όπου ενδεχομένως κάποια από τα αποτελέσματα να τον ευνοήσουν και να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.
Ο Κατερινιώτης τεχνικός Νίκος Ζαλίκας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κατακτήσουν το... τρίποντο και να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο, ώστε να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση.
Ντεμπούτο στην ομάδα του Δήμου Κάτω Ολύμπου αναμένεται να κάνει και το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Γιώργος Μπουτογιάννης, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε από την ΕΠΟ.
Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Αποστόλης Πολύζος, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Όσον αφορά τώρα στους τρεις τραυματίες από το παιχνίδι με την ομάδα Νέων της ΑΕΛ, ο Γκουγκούδης με τον Βελετάνη συμπεριλήφθησαν στην αποστολή, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν.
Αντίθετα, εκτός παρέμεινε ο Παπαβασιλείου, που αισθάνεται ενοχλήσεις λόγω θλάσης και υπολογίζεται να επιστρέψει μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.
Την αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση, απαρτίζουν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:
Γκικούδης, Μπρέλλας, Γκουγκούδης, Κατσαρός, Πότσης, Στούμπος, Μπαντάς, Μπουτογιάννης, Σιδηρόπουλος, Μυστακίδης, Ταυλαρίδης , Ρεντόπουλος, Τριτάρης, Στύλος, Κυπαρίσσης, Σαβίδης, Τσιρογιάννης, Κοτούμπας, Βελετάνης, Φαρμάκας Ν.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.
Επικίνδυνη έξοδος για την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, η οποία καλείται να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, από τα δυνατά στην έδρα τους Μετέωρα.
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, εμείς βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση , τα παιδιά έχουν διάθεση και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, ελπίζοντας κάτι να πάρουμε από τη σημερινή αναμέτρηση», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Κεραμάρης.
Από αγωνιστικής πλευράς, το μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό του Μπόντε, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στο γόνατο από το παιχνίδι με το Μουζάκι και εξακολουθεί να κάνει θεραπεία για να επανέλθει.
Ευχάριστα από την άλλη πλευρά είναι τα νέα για το Νάστα, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δεν αποκλείεται μάλιστα μα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τους σημερινούς αγώνες των τεσσάρων λαρισινών ομάδων, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
* Ελασσόνα-Καρδίτσα, Καζάς, Ατματζίδης, Μπλέτσιου
(Πιερίας), παρ. Χαρλαβάνης (Εύβοιας)
* Πυργετός- Καστράκι, Μπουμπούρη, Τσαμπράς, Γκαλιμάνης (Ευρυτανίας), παρ. Τικόζογλου (Μακεδονίας).
* Πύρασος Ν. Αγχιάλου- Τύρναβος 2005, Βράκας, Φίλος, Σπανός (Εύβοιας), παρ. Φλώτσιος (Βοιωτίας).
* Μετέωρα- Απόλλων Λάρισας, Μυριούνης, Γεωργά-
κης, Ευαγγελιάς (Ηπείρου), παρ. Φορτούνας (Θεσσαλίας).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(14η αγωνιστική, 3 μ.μ.)
Ελασσόνα      -           ΑΟ Καρδίτσας
Πυργετό          -           Καστράκι
Ν. Αγχίαλος- Τύρναβος 2005
Αστέρας Ιτέας            -           Διμήνι(0-3 α.α.)
Μετέωρα        -           Απόλλων Λ.
Λιανοκλάδι     -           Σπερχειάδα
Μουζάκι          -           Βελούχι
*Ρεπό έχει η Λαμία
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 13 αγώνες)
Τύρναβος 2005         24-9    30
Λαμία 20-13 24
ΑΟ Καρδίτσας           21-10 24
Ν Αγχίαλος    18-6    24
Ελασσόνα      16-10 21
Πυργετός        20-14 21
Λιανοκλάδι     16-9    17
Απόλλων Λ.   15-13 16
Σπερχειάδα    14-15 15
Μετέωρα        19-15 14
Καστράκι        9-12    12
Βελούχι           10-18 11
Μουζάκι          7-16    10
ΑΕ Διμηνίου   9-29    6
Αστέρας Ιτέας            4-34    2
* Δεν έχουν κάνει το ρεπό τους η Λαμία και ο Α.Ο. Καρδίτσας
* Δεν υπολογίζεται ο αγώνας Διμήνι- Λιανοκλάδι που διεκόπη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass