ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 2010 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

«Νοσοκομείο» ο Οικονόμος

* ΠΕΝΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2010 2:19 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:07
 Με προβλήματα ξεκίνησε το 2010 για την ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης. Πιο συγκεκριμένα και ενόψει του ντέρμπι στη Γιάννουλη το ερχόμενο Σάββατο οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Ερασιτεχνικής βλέπουν το κατάλογο των απόντων να διευρύνεται λόγω προβλημάτων υγείας (τραυματισμών, ιώσεων).
Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο των «πρασίνων», εξαιρετικά αμφίβολη έως αδύνατη κρίνεται η συμμετοχή των Πρικάκη, Κολοβού που ταλαιπωρούνται στη μέση και το γόνατο αντίστοιχα, ενώ άγνωστο παραμένει εάν θα είναι σε θέση να παίξουν και οι Φτίκας, Βαΐτσης που είναι άρρωστοι και απέχουν τον προπονήσεων καθώς επίσης και ο τερματοφύλακας Μιγδάνης που είναι τραυματίας.
Κι ενώ ο πονοκέφαλος για τον τεχνικό Γιώργο Καλτέκη γίνεται πιο έντονος, την ίδια στιγμή το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τους Μαντζαφούλη, Λιλολάρι και Πρικάκη συνεχίζει να υπάρχει με τη μόνη διαφορά ότι για την περίπτωση του πρώτου υπήρξε κρούση και από την Ξάνθη. Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να υπάρξουν σχετικές επαφές.
Γ. ΚΑΛΤΕΚΗΣ: Η ΔΗΜΗΤΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ
Η αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στη Δήμητρα Γιάννουλης και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης θα είναι η δεύτερη για τη φετινή περίοδο αφού προηγήθηκε ο αγώνας του κυπέλλου.
«Είναι οπωσδήποτε ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς υπολογίζουμε το ίδιο όλους τους αντιπάλους και δεν υποτιμάμε κανέναν. Με τη Δήμητρα Γιάννουλης είχαμε συναντηθεί και στο κύπελλο και είδαμε ότι είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είναι αναμφισβήτητα από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας κι ένας αξιόλογος αντίπαλος» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Οικονόμου, Γιώργος Καλτέκης σχολιάζοντας το επερχόμενο παιχνίδι στη Γιάννουλη και συνέχισε:
«Το παιχνίδι κρύβει παγίδες μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αφού δεν γνωρίζουμε πως θα αντιδράσουν οι ομάδες. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στην ομάδα ωστόσο δεν πρέπει να υπάρχει δικαιολογία για μας αφού η ομάδα διαθέτει ποδοσφαιριστές ικανούς να καλύψουν οποιοδήποτε κενό παρουσιαστεί».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass