ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑ- ΑΡΗ

Ο κόσμος επιστρέφει στο μπάσκετ

* ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2010 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:07
Ο Γυμναστικός/Ολύμπια μπορεί να έχασε προχθές στο κλειστό γυμναστήριο από τον Άρη με 79-62 αλλά σίγουρα το μήνυμα που πήρε η Λαρισινή ομάδα παρά την ήττα της ήταν πολύ αισιόδοξο και αυτό ήταν η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο.
Σε ένα τριήμερο αργίας βρέθηκαν 1500 άτομα και αυτό δείχνει την εκτίμηση που υπάρχει στην προσπάθεια που κάνει ο τεχνικός Γιώργος Καλαφατάκης καθώς πήρε μια ομάδα με δύο ήττες και που φτιάχτηκε λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος(μέχρι και την τελευταία μέρα γίνονταν μεταγραφές) και ότι υπάρχει εκτίμηση στο έργο των παικτών.
Στο προχθεσινό παιχνίδι η Λαρισινή ομάδα με ένα τετράλεπτο καλής απόδοσης και με τρεις παίκτες ουσιαστικά σε καλή μέρα(Ντέιβιντ Γκριν, Μάσι και Μπάτλερ και αυτοί μόνο επιθετικά) δεν μπορούσε να κερδίσει τον πολύ καλό αμυντικά Άρη.
Από τη στιγμή που οι κοινοτικοί παίκτες δεν έδωσαν καμία βοήθεια (ο Αλιέβας αφήνει τη θέση του στον Αβράμοφ, ο Τόντιτς έδειχνε να ζητάει αλλαγή και ο Νταμόντ Γκριν είχε «κλειδωθεί» από τον Χατζηβρέττα) αλλά και οι Έλληνες που πρέπει να πάρουν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο δεν μπορούσαν οι γηπεδούχοι να ελπίζουν σε τίποτα καλύτερο.
Αυτή τη στιγμή έχουμε μια ομάδα που όλοι οι παίκτες είναι πληρωμένοι και αυτό που ενδιαφέρει είναι το αγωνιστικό τους πρόσωπο μέσα στο γήπεδο.
Σίγουρα πρέπει να μείνουμε στην πολύ καλή απόδοση των Μπάτλερ και Ντέιβιντ Γκριν(ίσως θα πρέπει να υπάρχει και ανανέωση συμβολαίου σε αυτούς...) και να εμπλουτιστεί η ομάδα.
Με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα ο Γυμναστικός/Ολύμπια μαζί με την Καβάλα, τα Τρίκαλα 2000 και τον Ηλυσιακό θα παλέψουν για την παραμονή.
Ο ΓΣ Ολύμπια χρειάζεται ακόμα έξι νίκες για να παραμείνει σίγουρα στην κατηγορία και ίσως και πέντε αν υπάρχουν καλές διαφορές σε πόντους αν και η ήττα από τον Ηλυσιακό είναι πολύ άσχημη(περίπου 50 πόντοι).
Ένα ακόμα θετικό είναι ότι από σήμερα επιστρέφει στις προπονήσεις ο Τριαντάφυλλος Τζακόπουλος για να υπάρχει μια ακόμα λύση στη θέση του πλέι μέικερ γιατί μόνος του ο Μπάτλερ κινδυνεύει να πάθει...υπερκόπωση.
Αν συνεχισθεί η δυναμική που αναπτύσσει η ομάδα, ο κόσμος αρχίζει(όπως φαίνεται) να συμπαρίσταται στην ομάδα και να έρχεται κοντά στο Λαρισινό μπάσκετ, βάζει υποθήκη για κάτι καλύτερο μελλοντικά(πρέπει να φτιάξουν και οι υποδομές που έχουν ξεχαστεί...).
ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ
Από δω και πέρα στη Λαρισινή ομάδα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου δεν θα υπάρχει άγχος καθώς δίνει τρία δύσκολα παιχνίδια με Μαρούσι(εκτός), Ολυμπιακό(εντός), ΠΑΟΚ (εκτός) που αν πετύχει κάποια νίκη θα είναι πολύ σημαντική και θα της δώσει «αέρα» παραμονής. Παράλληλα όμως της δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσει ακόμα πιο αξιόπιστο σύνολο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass