ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πάλι χωρίς επιθετικό η ΑΕΛ!

* ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗ ΤΕΘΗΚΕ Ο ΣΙΜΟΝ ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΙΡΑ * ΓΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΦΛΑΒΙΟ ΠΙΝΤΟ, ΒΕΛΑΣΚΟ, ΒΙΕΡΑ

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2010 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:07
Πέντε παίκτες απέκτησε μέχρι τώρα η ΑΕΛ τη μεταγραφική περίοδο που ξεκίνησε πριν τρεις μέρες αλλά δυστυχώς κανένας από αυτούς δεν μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα ή για να ακριβολογούμε ο μοναδικός επιθετικός που αποκτήθηκε είναι ο Ρικάρντο Τζέσους Ντα Σίλβα αλλά απέχει 20 μέρες από προπονήσεις και δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.
Μάλιστα το πρόβλημα στην ΑΕΛ είναι εντονότερο ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αλκαζάρ στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου καθώς ο Αμπουχατζίρα είναι τραυματίας και δεν θα αγωνισθεί. Μοναδικός επιθετικός είναι ο Γκαστόν Κάσας και λύση μπορεί να δώσει και ο Μετίν.
Πάντως πίσω από την επιθετική γραμμή υπάρχουν σαφώς περισσότερες λύσεις απ’ ότι πριν λίγες μέρες και εφόσον έρθουν τα δελτία τους θα αγωνισθούν αύριο στην αρχική ενδεκάδα ο Φλάβιο Πίντο, ο Βελάσκο και ο Σεμπαστιάν Βιέρα.
Συγκεκριμένα ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης στη χθεσινή προπόνηση χρησιμοποίησε κάτω από τα δοκάρια τον Βιέρα, στην άμυνα τους Βελάσκο(δεξιά), Νταμπίζα, Μελίσση(σέντερ μπακ), Κατσιαρό(αριστερά) στη μεσαία γραμμή θα παίξουν ο Φλάβιο Πίντο(δεξιά), Βενετίδης(αριστερά) και αμυντικά χαφ ο Κυριακίδης με το Ρομέου.
Πιο μπροστά θα είναι ο Μετίν και προωθημένος ο Κάσας.
Αυτά τουλάχιστον ήταν τα πλάνα του Ουζουνίδη σύμφωνα με τη χθεσινή προπόνηση ενώ δεν μπορεί να συμπεριλάβει στο σχεδιασμό εκτός του Αμπουχατζίρα και τον Μπουκουβάλα που έχει πάθει τενοντίτιδα.
Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Στη χθεσινή προπόνηση έκανε την εμφάνισή του και ο νεαποκτηθείς Ρικάρντο Τζέσους Ντα Σίλβα που απλά έτρεξε λίγο και συνομίλησε με τον Νταμπίζα και τον νεαρό Καρανίκα με τους οποίους έκανε μαζί ατομικό πρόγραμμα.
Σήμερα θα γίνει προπόνηση το απόγευμα και ακολούθως ο Ουζουνίδης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα καταλύσει στο ξενοδοχείο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass