ΧΘΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1

Φιλική νίκη πέτυχε η Ελασσόνα

* ΣΚΟΡΑΡΑΝ ΤΖΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑΧΤΙΝΤΗΣ

Δημοσίευση: 02 Ιαν 2010 23:24 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:07
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Μετά από ένα δυνατό φιλικό αγώνα, χθες το απόγευμα, η Π.Σ. Ελασσόνας επικράτησε της αξιόμαχης Κοζάνης, με σκορ 2-1.
Το παιχνίδι, παρά το φιλικό του χαρακτήρα, είχε αρκετές φάσεις και δυνατές μονομαχίες, αλλά και χαμένες ευκαιρίες για τους δυο «μονομάχους».
Προετοιμαζόμενοι για το δύσκολο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (10/1) με την Καρδίτσα στην Ελασσόνα, οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν κατά διαστήματα ορεξάτοι, με καλή κυκλοφορία της μπάλας απέναντι σε μια σκληροτράχηλη και πειθαρχημένη ομάδα. Ο προπονητής Χρήστος Γκάτας, θέλοντας να δει την κατάσταση του διαθέσιμου έμψυχου δυναμικού, χρησιμοποίησε σε κάθε ημίχρονο διαφορετική ενδεκάδα, που η καθεμία πάλεψε και παρουσίασε το δικό της αγωνιστικό πρόσωπο. Σίγουρα, το χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι της Ελασσόνας άφησε καλές εντυπώσεις και χρήσιμα συμπεράσματα, εν όψει της επανέναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των Ελασσονιτών.
Η Ελασσόνα προηγήθηκε 1-0 στο 46΄ με ωραίο σουτ του Τζιόλα (μετά από λάθος του Τομαρά). Στο 55΄ η Κοζάνη ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ του Πάλλα, αφού προηγήθηκε πετυχημένος συνδυασμός Γκιουλτζή – Δελήμπαση – Πάλλα. Το 2-1 για τους γηπεδούχους   έγινε στο 85΄ με ωραίο σουτ του «συνήθη ύποπτου» Ταχτιντή, μέσα σε χειροκροτήματα.
Ευκαιρίες για γκολ έχασαν η Ελασσόνα στο 9΄ (Καπρινιώτης), 17΄ (Αναστασιάδης), 22΄ (Καπρινιώτης), 35΄ (Αναστασιάδης), και η Κοζάνη στο 14΄ 40΄ 44΄ (υπό δοκιμή Βούλγαρος παίκτης), 51΄ (υπό δοκιμή Βούλγαρος), 60΄ (Τσούκανης), 62΄ (Πάλλας).  
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Βαλιώτης, Τζιόλας, Κεραμίδας.
Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Γκάτας): Νούσιας, Καζάκης, Γιοβανόπουλος, Θανάσης, Κοντοδήμος, Φώλλας, Πρακατές, Παγκαρλιώτας, Νάνος, Αναστασιάδης, Καπρινιώτης (α΄ ημίχρονο) / Γούπος, Καρατζιόλης, Αρσένης, Γεωργούλης, Χάμος Χάρης, Μολλάς, Χάμος Σωτήρης, Πούτας, Τζήκας, Τζιόλας, Ταχτιντής, Βάλλας (β΄ ημίχρονο).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass