ΕΝΩ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Εν αναμονή του Κρις Κόουλμαν στην ΑΕΛ

* ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2010 0:52 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:53
 Το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί στις 19.30 στο νέο γήπεδο της ομάδας, το AEL FC ARENA, μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων της «βασίλισσας» του θεσσαλικού κάμπου, που αγωνιούν για το πώς θα καταφέρει η ΑΕΛ να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση στην οποία βρίσκεται.
Στο φινάλε του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκας οι «βυσσινί» με τη βοήθεια του κόσμου ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν να φτάσουν στην επιτυχία και να γίνει επιτέλους ένα καινούργιο ξεκίνημα.
Σίγουρα όλοι μας γνωρίζουμε ότι απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος το έργο θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά θεωρούμε ότι στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να το πιστέψουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, που έχουν πολλούς λόγους για να αποδείξουν ότι η ομάδα άξιζε καλύτερης τύχης και δεν την αντικατοπτρίζει η τωρινή θέση στην οποία βρίσκεται.
Μια ψυχωμένη και αποφασισμένη ΑΕΛ λοιπόν που θα μπει στον αγωνιστικό χώρο για να τα δώσει όλα, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να δώσει μια μεγάλη χαρά που περιμένουν οι χιλιάδες φίλαθλοι.
Ο δρόμος για τη σωτηρία φυσικά δεν είναι καθόλου εύκολος και θα χρειαστεί οι παίκτες να δώσουν πολλές μάχες, γιατί η ομάδα δέχεται… πυρά από παντού τη φετινή σεζόν.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να εγκαταλειφθεί η προσπάθεια και χρειάζεται συσπείρωση όλων, γιατί υπάρχουν ακόμη τα χρονικά περιθώρια ώστε να έρθουν καλύτερες ημέρες για την ιστορική ομάδα της πόλης μας.
Μακάρι η έλευση του νέου, όπως όλα δείχνουν, προπονητή, Κρις Κόυλμαν, να αλλάξει και την ψυχολογία, γιατί η απογοήτευση δεν ταιριάζει στον υπερήφανο κόσμο της Λάρισας, που πάντα ήταν και θα είναι στο πλευρό της ΑΕΛ, ανεξάρτητα εάν από τις μέχρι τώρα καταστάσεις δεν έχει εισπράξει αυτό που θα ήθελε.
Χθες το βράδυ αναμενόταν να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του υπολοίπου του συμβολαίου που είχε ο Ουαλός κώουτς με την Κόβεντρι και να έρθει σήμερα για να υπογράψει στην ΑΕΛ το νέο του συμβόλαιο.
ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τα προβλήματα είναι πολλά για τον Κώστα Κατσάρα, καθώς χθες δεν προπονήθηκαν οι Ρομέου, Νταμπίζας που είναι τραυματίες, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Βελάσκο και ο Σίμιτς, οι οποίοι αύριο θα φανεί εάν θα μπορέσουν να προσφέρουν ή όχι τις υπηρεσίες τους την Κυριακή.
Εκτός από τον Ρομέου και τον Νταμπίζα, δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στον Ολυμπιακό δεν θα έχουν και οι Βενετίδης , Κανόμπιο που είναι τιμωρημένοι.
Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε ότι οι ελείψεις θα είναι σημαντικές σε ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι.
Σήμερα είναι προγραμματισμένη μια απογευματινή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
 ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό (19:30) και ήδη από χθες, πρώτη ημέρα που τέθηκαν σε κυκλοφορία, πολύς κόσμος έσπευσε για να προμηθευτεί το «μαγικό χαρτάκι».
Από την ΑΕΛ δε έγινε γνωστό ότι σήμερα θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων, από την μπουτίκ της ΠΑΕ (σ.σ. ώρες καταστημάτων).
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:
Θύρες: 11,12,13 & 23 = 15 ευρώ
Θύρες: 3 & 10 = 20 ευρώ
Θύρες 4-5 & 8-9 = 25 ευρώ
Θύρα 6-7 COSMOTE = 30 ευρώ
Θύρες 14-15 & 21-22 = 32 ευρώ
Θύρες VIP 16-17 & 19-20 = 45 ευρώ
Θύρα VVIP 18 = 90 ευρώ
Επίσης διατίθενται παιδικά εισιτήρια για όλες τις θύρες, για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό.
ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΖΟΑΟ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ
Εν τω μεταξύ στην χθεσινή προπόνηση της ΑΕΛ στο γήπεδο των Δένδρων, συμμετείχε και ο 25 χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Ζοάο Λεονάρντο (φωτ.), που όλα δείχνουν ότι θα είναι η πρώτη μεταγραφή των «βυσσινί», για τη χειμερινή περίοδο. Σήμερα λογικά θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την απόκτησή του και αύριο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass