ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Μια ομάδα αξίας 20 εκ. στη Λάρισα...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2010 2:17 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:53
 Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Ευθύμης Ρετζιάς, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Νίκος Μπουντούρης, Γιώργος Λημνιάτης, Παναγιώτης Λιαδέλης, Μπάνε Πριέλιεβιτς, Αποστόλης Μπαλογιάννης, Γιώργος Σιγάλας, Χρήστος Τσέκος, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιάννης Γιαννούλης, Χρήστος Μυριούνης, Γιώργος Καράγκουτης και Σάκης Τζαλαλής.
Μια ομάδα που λίγα χρόνια πριν θα στοίχιζε περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ τώρα έρχεται στη Λάρισα για να... δώσει κι όλας. Η Εθνική ομάδα βετεράνων είναι έτοιμη για το μεγάλο φιλανθρωπικό αγώνα κόντρα στον Εθνικό Λάρισας. Το ματς θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στο κλειστό του Αλκαζάρ (20.30). Τα έσοδά του θα δοθούν σε τρεις συλλόγους: στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Αυτιστικών Ατόμων Νομού Λάρισας, στο ΚΕΘΕΑ Έξοδος και στο Σύλλογο Κεντρικής Ελλάδας Γονέων και Φίλων, Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις ΙΑΣΩ ενώ το εισιτήριο αξίζει μόλις τρία ευρώ.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΧΘΕΣ
Χθες μάλιστα στο ξενοδοχείο «Imperial» πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου. Αρχικά μίλησε ο Αντώνης Ανδρέου, εκπρόσωπος της ομάδας του Εθνικού Λάρισας και είπε μεταξύ άλλων: «Σκοπός μας είναι να μάθει έστω και ένας πολίτης σε όλη τη Θεσσαλία πως υπάρχουν αυτά τα τρία ιδρύματα. Αυτή την απλή αρχή θέλουμε να κάνουμε και η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη».
Στη συνέχεια μίλησε ο εκπρόσωπος των βετεράνων καλαθοσφαιριστών, Νίκος Μπουντούρης που ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Λάρισα και μάλιστα για έναν τέτοιο λόγο. Έχω πολλούς φίλους και έχουμε παίξει αρκετές φορές εδώ. Δεχθήκαμε μια πρόσκληση από τον Εθνικό και είδαμε πως έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης με τον σύλλογό μας. Ερχόμαστε λοιπόν να παίξουμε για έναν ιερό σκοπό. Ο Σύλλογος Βετεράνων ξεκίνησε από μια παρέα που παίζαμε μεταξύ μας και είδαμε πως μπορούμε να προσφέρουμε κάτι σε ανθρώπους που το χρειάζονται.
Μέσα από αυτό το ματς περνάμε πολλά κοινωνικά μηνύματα. Είναι ένας ιερός σκοπός και γι΄ αυτό συμμετέχουμε. Δεν είναι δηλαδή ένα απλό ματς. Είναι ένα παιχνίδι ζωής και γι΄ αυτό χρειάζεται στήριξη από όλους τους πολίτες».
Τέλος, το λόγο πήραν οι εκπρόσωποι των φορέων κ. Νικοπούλου (Σύλλογος Φίλων Αυτιστικών Ατόμων), η κ. Νταφούλη (ΚΕΘΕΑ Έξοδος) και ο κ. Λιούσιας (Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις ΙΑΣΩ), οι οποίοι αφού ευχαρίστησαν τον Εθνικό για την προβολή τους, εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η εκδήλωση του αγώνα θα έχει την ανάλογη επιτυχία.
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ
Τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ απέναντί τους θα έχουν μια μικτή ομάδα του Εθνικού Λάρισας (από το χθες και το σήμερα) ενώ μαζί τους θα είναι και οι: Γιάννης Τζήμας, Γρηγόρης Γιασάρης και Γιάννης Λαλάκης.
Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου μάλιστα αναμένεται να διεξαχθεί και διαγωνισμός τριπόντων.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass