Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΧΤΙΝΤΗ ΣΤΟ 90’ +6’ ΤΟΝ Α.Ο.Κ. ΣΕ 1-1

Σοβαρά επεισόδια χθες στην Καρδίτσα

* ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ, ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟ ΤΟ Φ.Α. ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΙΣΑΡΗ

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2010 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:51
Πολύ σκληρός για να... πεθάνει αποδείχθηκε ότι ήταν χθες στο γήπεδο Καμινάδων της Καρδίτσας ο Οικονόμος, ο οποίος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης τον Α.Ο. Καρδίτσας, σε 1-1.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης που βρίσκεται στην κορυφή του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, κατόρθωσε στο 90’ +6 να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Βασίλη Ταχτιντή και από κει και πέρα οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν, γυρίζουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.
Οι του Α.Ο.Κ. έτρεξαν προς τον διαιτητή κ. Ίσαρη του συνδέσμου Πιερίας και εξέφρασαν με έντονο ύφος τα παράπονά τους γιατί κράτησε-αδικαιολόγητα κατά την γνώμη τους- έξι για ορισμένους και επτά λεπτά για κάποιους άλλους, αδικαιολόγητα καθυστέρηση.
Είναι ανεπίτρεπτο όμως το γεγονός ότι κινήθηκαν κατόπιν με άγριες διαθέσεις και στον πάγκο των φιλοξενουμένων παίκτες, παράγοντες αλλά και φίλαθλοι των γηπεδούχων, που κατέβηκαν από την κερκίδα.
Δημιουργήθηκαν σοβαρά επεισόδια, η κατάσταση για λίγα λεπτά βρέθηκε εκτός ελέγχου και έπεσε ξύλο στον πάγκο του Οικονόμου, όπου οι αναπληρωματικοί παίκτες προσπαθούσαν να προφυλαχθούν, ενώ δίπλα τους έπεφταν βροχή τα αντικείμενα και καταστράφηκε ένας κάδος για σκουπίδια.
Μάταια ο πρόεδρος του ΑΟΚ με τον προπονητή και κάποιους που ήταν πιο ψύχραιμοι από τη διοίκηση της ΕΠΣ Καρδίτσας, επιχειρούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ώστε να μην έρθουν τα χειρότερα.
Δυστυχώς παίκτες και φίλαθλοι της Καρδιτσιώτικης ομάδας ανέβηκαν στην κερκίδα προς την πλευρά των φιλάθλων του Οικονόμου, όπου τα πνεύματα άναψαν και όπως μας κατήγγειλε η διοίκηση του Οικονόμου, τραυματίσθηκε νεαρή φίλαθλος.
Ο διαιτητής που δεν είχε σφυρίξει τη λήξη, ζήτησε να αποχωρήσουν από τους πάγκους των δυο ομάδων όλοι οι παίκτες , αλλά και οι εκπρόσωποι του... τύπου (σ.σ. κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο).
‘ Αν το ματς δεν συνεχιζόταν ο ΑΟΚ κινδύνευε να μηδενισθεί και έτσι στα χαρτιά ο Οικονόμος θα κέρδιζε το παιχνίδι.
Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες και καθώς είχαν έρθει ενισχύσεις για την αστυνομική δύναμη, ο ρέφερι κάλεσε περίπου στις 5.20 τις δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και απλά όταν ο Παπακώστας του ΑΟΚ έκανε τη σέντρα, ο κ.Ίσαρης σφύριξε τη λήξη.
Το Φ.Α. που συντάχθηκε είναι πολύ επιβαρυντικό για τους γηπεδούχους, διότι εκτός του ότι αναφέρονται δυο αποβολές του Κωστέλου και του Τρούκη, γίνεται λόγος για όλα όσα συνέβησαν στο 90’ +5 –σύμφωνα με τον διαιτητή- που ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι και μετά δημιουργήθηκε η μεγάλη ένταση.
Αναγράφονται όπως πληροφορηθήκαμε απειλές που εκτοξεύθηκαν εναντίον του από τους γηπεδούχους, αναφέρει ότι τον απώθησαν βίαια και το ότι παίκτες του ΑΟΚ ανέβηκαν στην κερκίδα, κινούμενοι προς την πλευρά των φιλάθλων του Οικονόμου.
Ένταση είχαμε και μετά το πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, όπου στον πάγκο του Οικονόμου φίλοι των γηπεδούχων τα είχαν με παράγοντες του Οικονόμου και μάλιστα τους πέταξαν μπουκάλια με νερό, ενώ συνεχώς γίνονταν συστάσεις από τη διοίκηση της Καρδιτσιώτικης ομάδας, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Πολύ εκνευρισμένος με τα όσα συνέβησαν σε βάρος των παικτών αλλά και των φιλάθλων της ομάδας έδειξε στο τέλος ο πρόεδρος του Οικονόμου κ. Τόλιος ο οποίος αφού εξέφρασε πολλά παράπονα για τη φιλοξενία των γηπεδούχων, επισήμανε ότι αύριο (σ.σ. σήμερα) δεν αποκλείεται να υπάρξει και καταγγελία για τα όσα συνέβησαν και όπως είπε η ομάδα δεν θα μείνει απροστάτευτη.
ΛΙΓΕΣ ΦΑΣΕΙΣ-ΧΙΤΣΚΟΚΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Καμινάδων δεν προσφέρεται να παιχθεί και σπουδαίο ποδόσφαιρο.
Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 24’ , όταν ο Νικούλης με ωραία εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ.
Όμως στο 36’ ήρθε η... ψυχρολουσία για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Παλάντζας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα απομακρύνθηκε προσωρινά και έξω από την περιοχή ο Μεσιακάρης με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ξεσφίγγη και έτσι έγινε το 1-0.
Στο 37’ σε σουτ του Κρανιώτη η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της εστίας του γκολκίπερ της Τσαριτσανιώτικης ομάδας.
Με 1-0 τελείωσε το ημίχρονο και στην επανάληψη οι παίκτες του Οικονόμου, ενέτειναν τις προσπάθειές τους, για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.
Όμως με υπόδειξη του δευτέρου επόπτη κ.Ατματζίδη στο 60’ σταμάτησε επίθεση που έκανε ο Ζαχαράκης, ως οφσάιντ.
Με δυνατό σουτ ο Κρανιώτης στο 64’ υποχρέωσε τον γκολκίπερ του Οικονόμου σε μια πολύ δύσκολη απόκρουση και στο κόρνερ που εκτέλεσε ο Παλάντζας και πάλι ο Ξεσφίγγης είπε «όχι»σε σουτ που επιχείρησαν οι γηπεδούχοι.
Στο 70’ από εκτέλεση φάουλ του Χατζηλιόντα ο Μαντζαφούλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά με υπόδειξη του κ.Ατματζίδη, ακυρώθηκε ως οφσάιντ κι ενώ από τον Οικονόμο υποστηρίζουν ότι έπρεπε να μετρήσει κανονικά.
Στις καθυστερήσεις ο Οικονόμος έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Παλαμίδα και Χατζηλιόντα για να ισοφαρίσει, μια ισοφάριση που ήρθε στο 90’ +6.
Τότε σε μακρινή σέντρα στην περιοχή του Α.Ο.Κ.,ο Κώστας Φλίγκος από αριστερά βγήκε τετ-α-τετ με τον Τρούκη, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε την μπάλα που πήγε πλάγια, εκεί κυνήγησε τη φάση ο Φλίγκος (σ.σ. πέρυσι αγωνιζόταν στον Α.Ο.Κ. και κάποιοι θεώρησαν προκλητικό τον τρόπο με τον οποίο έτρεξε και πανηγύρισε για το γκολ της ισοφάρισης) και την γύρισε με ανάποδο ψαλίδι στην περιοχή, εκεί όπου πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας ο Βασίλης Ταχτιντής και στην κενή εστία, διαμόρφωσε το τελικό 1-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των Τσαριτσανιωτών.
Ακολούθησαν τα όσα προαναφέραμε και η ουσία είναι ότι ο Οικονόμος κατόρθωσε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό σε μια δύσκολη έδρα, χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, καθώς οι γηπεδούχοι αγωνίσθηκαν πολύ δυνατά και φαινόταν μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ότι θα έπαιρναν τους τρεις βαθμούς.
*Ο διαιτητής κ Ίσαρης δεν απέφυγε τα λάθη, όπως και οι συνεργάτες του κ. Καραϊσαρίδης, Ατματζίδης, όλοι του συνδέσμου Πιερίας.
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Γκόλιας (56’ ), Κωστέλος (82’ ), του Α.Ο.Κ. και μια ο Κολιός (34’ ) της Τσαριτσάνης, ενώ αποβλήθηκαν στο τέλος με τα επεισόδια οι Κωστέλος, Τρούκης. Στο 80’ ο κατερινιώτης ρέφερι χάρισε την 2η κίτρινη στον Γκόλια, που έκανε σκληρό φάουλ πάνω σε αντίπαλό του.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Βάιος Καραγιάννης): Τρούκης, Μεσιακάρης, Τσαρτσαράς, Παπαμαργαρίτης, Γκόλιας, Κουκούλης, Κωστέλος, Κορομπίλιας (84’ Παπακώστας), Κρανιώτης, Ρόβας (77’ Παππάς), Παλάντζας (90’ +2’ Παπαδημητρίου).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Καλτέκης): Ξεσφίγγης, Κολιός, Λιούσκας, Κουτρούλιας (60’ λ.τ. Πούτας), Παλαμίδας, Μαντζαφούλης, Μπαλής, Φλίγκος, Ζαχαράκης (69’ Χατζηλιόντας), Νικούλης, Φτίκας (46’ Ταχτιντής).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass