ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΥΡΑΓΩΝ ΤΗ ΝΕΠ ΜΕ 13-7

Επιτέλους νίκη για τον ΝΟΛ

ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2010 23:03 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:51
 Την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας πόλο πέτυχε ο ΝΟ Λάρισας απέναντι στους «μικρούς» της ΝΕ Πατρών (αγωνίζεται με την εφηβική ομάδα) με 13-7 ύστερα από πολύ καλή απόδοση που είχε στα δύο πρώτα οκτάλεπτα που ουσιαστικά εξασφάλισε τη νίκη.
Με τη νίκη αυτή συνεχίζει να ελπίζει για την παραμονή στην κατηγορία με βασικούς αντιπάλους τον ΝΟ Πατρών και το Καλαμάκι.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με διάθεση στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με πέναλτι του Λαμπάτου αλλά αυτό τους... «στοίχισε» καθώς ανέλαβε δράση ο Μίμης Αληχανίδης που με επικεφαλής τον αρχισκόρερ της ομάδας μέσα σε δύο οκτάλεπτα ο ΝΟΛ προηγήθηκε με 9-1 και έδειξε ποιος θα είναι ο νικητής.
Με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Σελετόπουλος και ο τεχνικός Κώστα Σακαλής έδωσαν ευκαιρία σε όλους τους παίκτες και η πατρινή ομάδα μείωσε σε 9-6.
Μόλις όμως επανήλθε η τάξη πραγμάτων με τους βασικούς του ΝΟΛ το παιχνίδι τελείωσε με 13-7. Η λαρισινή ομάδα αξίζει να αναφερθεί ότι είχε τέσσερα δοκάρια ενώ θα πρέπει να προσέξει την άμυνα καθώς με μια θεωρητικά αδύναμη ομάδα της καταλογίστηκαν σε βάρος της τέσσερα πέναλτι.
Διαιτητές της χθεσινής αναμέτρησης ήταν οι κ. Κυράνης, Αδαμασόγλου (πήγαν πολυ καλά).
Τα οκτάλεπτα: 4-1, 9-1 (ημίχρονο), 9-6, 13-7
ΝΟΛ (Κώστας Σακαλής): Παπαδογιάννης, Γαλανός (2), Λέτσιος, Αληχανίδης (5), Παππάς (2), Σούρανι (1), Λύκαρης Κ., Βαμβουνάκης (1), Γκερμύλας, Λύκαρης Λ., Κουλουκτσής (2), Παπαδόπουλος, Μπεζιλιώτης, Ζαφειρίου, Στεργίου.
ΝΕ Πατρών (Μίλαν Τζόττζεβιτς): Παπαδάτος, Λανουρδής (3), Χριστοφής, Τουλγαρίδης, Μεθενίτης, Λαμπάτος (2), Σπανογιάννης, Καλούδης (1), Βέρρας, Καρράς (1), Παπαγεωργίου, Σόλης, Κυρίτσης, Καπούδης.
«ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ»
Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας, Δημήτρης Σελετόπουλος τόνισε: «Ήταν ένα από τα ματς εκείνα, που εύκολα ή δύσκολα τα κερδίζεις, όμως θα πρέπει να μας γίνει μάθημα το πάθημα του 3ου οκταλέπτου όταν και δεχθήκαμε ένα σερί 0-5. Παρ’ όλα αυτά φτάσαμε στην πρώτη μας νίκη και οφείλουμε να προσέξουμε στο μέλλον, παρόμοια μπλακ-άουτ στην απόδοσή μας». ενώ ο προπονητής του ΝΟΛ Κώστας Σακαλής είπε: « Η κακή μας εμφάνιση στο τρίτο οκτάλεπτο ήταν αποτέλεσμα των πολλών αλλαγών που κάναμε και κάπως έτσι δικαιολογείται το 0-5 της ΝΕΠ».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass