ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΒΑΘΜΟ ΄Η ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Θέλει να…ζεσταθεί ο Απόλλωνας

*ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ: «ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟ»

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2010 2:51 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:51
Με συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη για θετικό αποτέλεσμα, αναχωρεί σήμερα στις 10 το πρωί από το γήπεδο της Φιλιππούπολης, η αποστολή του Απόλλωνα για το …παγωμένο Καρπενήσι, όπου αύριο στις 3 το απόγευμα, στο στάδιο της πόλης που έχει πλαστικό τάπητα, θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Απεραντιακό.
Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 11ης ημέρας στον 4ο όμιλο της Δ΄Εθνικής κατηγορίας και η λαρισινή ομάδα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη ώστε κάτι να πάρει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να κλείσει ουσιαστικά ιδανικά τη φετινή χρονιά, καθώς είναι το τελευταίο επίσημο ματς μέσα στο 2010.
Μετά από δυο συνεχόμενες εντός έδρας ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (0-0), ο Απόλλωνας έχει τις δυνατότητες να κατακτήσει αυτή τη φορά ακόμη και το…τρίποντο, αρκεί να το πιστέψουν οι παίκτες και εάν φυσικά υπερβάλουν εαυτούς.
Πάντως το ματς χρειάζεται μεγάλη προσοχή και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του εκ της τεχνικής ηγεσίας, προπονητή Μάκη Αλεξούδη: «Πάμε στο Καρπενήσι, γνωρίζοντας ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και οφείλουμε όπως είπαμε χθες τα παιδιά, να δείξουμε την πρέπουσα σοβαρότητα. Σε δύσκολες οικονομικά συγκυρίες η διοίκηση του συλλόγου μας δίνει τη δυνατότητα να πάμε από σήμερα στο Καρπενήσι και αυτούς τους ανθρώπους που έχουν αλλάξει πολλά φέτος στην ομάδα και βρίσκονται συνεχώς δίπλα μας, οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε και να τους δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες χαρές.
Πρέπει να αποδείξουμε ότι η μέχρι τώρα πορεία μας κάθε άλλο παρά τυχαία είναι και να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο.
Ένα βαθμοφόρο αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει εκτός από βαθμολογικά και ψυχολογικά, ώστε να εκμεταλλευθούμε το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και να διορθώσουμε τις όποιες αδυναμίες έχουμε εντοπίσει.
Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να παίξουμε δυνατά και σοβαρά, διεκδικώντας μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, θετικό αποτέλεσμα.
Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο, μένουν τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρο και ποτέ δεν πρέπει να επαναυόμαστε, γιατί εύκολα από τα ψηλά μπορείς να βρεθείς στα χαμηλά και θα είναι κρίμα, διότι μέχρι τώρα έχουν γίνει πολλές θυσίες και είναι κρίμα να πάνε χαμένοι οι κόποι όλων μας».
*Από αγωνιστικής πλευράς ο Γιώργος Κεραμάρης με τον Μάκη Αλεξούδη δεν μπορούν να υπολογίζουν στον τραυματία Δημήτρη Φατούρα, ενώ εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Θεοδώρου, Αντωνόπουλος και οι Ταστεμερίδης, Γαβριάς.
Στην αποστολή η οποία θα αναχωρήσει όπως προαναφέραμε στις 10 το πρωί από το γήπεδο και θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο «Avaris», συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μαγαζιώτης, Κούτσικος, Περήφανος, Μπαλαμούτης, Σκάκος, Βενέτης, Τσέλιγκας, Εμμανουήλ, Καπετάνι, Γαρυφαλλόπουλος, Στεργίου, Φουσίκας, Γιαννακόπουλος, Πολύζος, Καλαμπάκας, Καραγκιόζης, Γανόλης και Κορλός 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass