ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Προβληματίζει η απουσία του Φατούρα

*ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2010 1:43 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:51
Η απουσία του Δημήτρη Φατούρα ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Απεραντιακό, προβληματίζει την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας.
Ο Γιώργος Κεραμάρης με τον Μάκη Αλεξούδη αναζητούν τον αντικαταστάτη του, καθώς ο εν λόγω παίκτης αγωνιζόταν σε πολλές θέσεις και είχε σταθερά καλή απόδοση έως τώρα.
«Ο Δημήτρης είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης και μας βοήθησε έως τώρα και επιθετικά.
Ένας από τους αντικαταστάτες του θα είναι ο Καλαμπάκας ή ο Καραγκιόζης ή ο Κορλός και τα νεαρά αυτά παιδιά καλούνται να αρπάξουν την ευκαιρία και να δείξουν τις δυνατότητες τους» τόνισε ο κ. Κεραμάρης και αναφερόμενος στον αντίπαλο, τόνισε τα εξής: «Ο Απεραντιακός έχει πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Σπερχειάδας και παράλληλα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι από πλαστικό τάπητα. Εμείς δεν είμαστε εξοικειωμένοι με αυτό, αλλά ελπίζω στις δύο ή τρεις προπονήσεις που θα κάνουμε στη Λάρισα, να μας βοηθήσουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι, που θα είναι δύσκολο ούτως ή άλλο. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα πάμε για εκδρομή στο Καρπενήσι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, γιατί ένα θετικό αποτέλεσμα θα μας δώσει άλλον αέρα, για την συνέχεια του πρωταθλήματος, της Δ’ Εθνικής κατηγορίας».
*Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας θα αναχωρήσει αύριο στις 10 το πρωί για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί μια ελαφριάς μορφής προπόνηση, στο Καρπενήσι.
*Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες του Απόλλωνα απευθύνουν τις ευχές τους για μακροζωία στην κόρη του αρχηγού της ομάδας Μάκη Πολύζου, που από προχθές είναι ένας τρισευτυχισμένος μπαμπάς.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass