ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Έκτη θέση για το ΝΟΛ

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2010 1:17 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:50
Σημαντική επιτυχία και 6η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο πόλο για τις κορασίδες του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας . Μετά την επιτυχία τους και την πρόκριση στους τελικούς πριν ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο που μας πέρασε στο Μαρούσι αγωνίστηκαν κόντρα σε παραδοσιακές δυνάμεις του πόλο στις γυναίκες και τα πήγαν περίφημα γεμίζοντας με ικανοποίηση τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας.
Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα ήταν:
Ρέθυμνο- Λάρισα            8-8 ( η ομάδα του ΝΟΛ ισοφαρίστηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα). Σημειωτέον ότι το Ρέθυμνο αγωνίζεται στην Α1 γυναικών.
Λάρισα-Χίος      7-7 (ο ΝΟΛ προηγείτο μέχρι το τέλος )
Χανιά-Λάρισα 5-5 (και πάλι ενώ προηγείτο ο ΝΟΛ μέχρι 35’’ πριν το τέλος δεχτήκαμε την ισοφάριση).
Τρίτωνας-Λάρισα            18-8.
Στο final four που θα γίνει στις 18-19 Δεκεμβρίου προκρίθηκαν ο Τρίτωνας, το Ρέθυμνο και οι Πανιώνιος , Βουλιαγμένη από τον άλλο όμιλο. Συνολικά ο ΝΟΛ ήρθε 6ος αφήνοντας πίσω παραδοσιακές δυνάμεις του πόλο στις γυναίκες όπως Χίος( 7η) , Γλυφάδα(8η) , Ολυμπιακός 9ος και Χανιά 10α.
Φαίνεται λοιπόν ότι ο Ναυτικός Ομιλος Λάρισας δημιουργεί πλέον τη δική του παράδοση (ήταν 4ος το 2008 και 7ος το 2009 ) στα κορίτσια με μια αξιοζήλευτη θέση στην Ελληνική υδατοσφαίριση, δείγμα γραφής της σημασίας που δείχνει η διοίκηση στις υποδομές.
Οι πολίστριες που αγωνίστηκαν ήταν οι εξής:
Τερματοφύλακας: Δαπόντε Α., Αμυντικές : Κουρέτα Α., Καζάνα Ε., Περιφερειακές: Τουλουμτζίδου Ι., Καραγιάννη Ι., Κολτσίδα Α., Παπακυπριανού Μ., Δαπόντε Ν., Ρατσβελισβίλι Μ., Φουνταριστές: Ράχη Στ., Ιωακείμ Β.
*Η προσπάθεια που γίνεται στον Ναυτικό Ομιλο Λάρισας στο τμήμα υδατοσφαίρισης στα κορίτσια αξίζει να στηριχθεί και η διοίκηση περιμένει τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους ( γεννημένες 1996 και μικρότερες) κάθε βράδυ μετά τις 8 στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ. Από τις αρχές του 2011 σειρά έχουν τα πρωταθλήματα των εφήβων , νεανίδων αλλά και παίδων όπου ο ΝΟΛ αναμένεται πάλι να πρωταγωνιστήσει σε Πανελλήνιο επίπεδο. Επίσης η ομάδα των γυναικών που συμμετέχει στην Α2 κατηγορία συνεχίζει πυρετωδώς την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα Α2 που γίνεται την άνοιξη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass