ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ Ν. ΕΦΕΣΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (15.00)

«Κλειδώνουν» την πρωτιά οι Νέοι της ΕΠΣΛ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ (13.00)

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2010 1:16 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:50
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Στη Ν. Έφεσο αγωνίζονται σήμερα οι μικτές Νέων και Παίδων της ΕΠΣΛ κόντρα στις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Πανελληνίων πρωταθλημάτων υποδομής που διοργανώνει η ΕΠΟ. Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 13.00 για τους Παίδες και στις 15.00 για τους Νέους αντίστοιχα, ενώ η αναχώρηση της λαρισινής αποστολής θα γίνει στις 9.30 το πρωί από τα γραφεία της ΕΠΣΛ.
Αναλυτικότερα:
Το κρισιμότερο παιχνίδι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου της θα δώσει σήμερα η μικτή Νέων της ΕΠΣΛ κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα της Πιερίας. Με νίκη το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά όχι μόνο θα αναρριχηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά θα αποκτήσει ταυτόχρονα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του σημερινού του αντιπάλου και συνδιεκδικητή της πρώτης θέσης καθώς η Πιερία δεν έχει κάνει ακόμα το ρεπό της. Θετικό αποτέλεσμα για τη λαρισινή ομάδα χαρακτηρίζεται και η ισοπαλία όμως ο στόχος των Λαρισαίων είναι να κάνουν σήμερα το πρώτο βήμα για την επίτευξη του στόχου τους. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο πρώτο παιχνίδι η λαρισινή ομάδα είχε επιβληθεί του σημερινού της αντιπάλου με 3-0.
Αγωνιστικά ο τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές. Αλλαγές δεν αναμένονται ούτε σε πρόσωπα ούτε στο αγωνιστικό σχήμα (4-5-1) της ομάδας.
Έτσι λοιπόν στην αποστολή θα μετέχουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Κούτσικος, Καραγκιόζης, Καλαμπάκας (Απόλλων Λάρισας), Σουπεκιώτης, Τάσιος (Αετός Μακρυχωρίου), Καλπίας (Τοξότης), Σελήνης, Νταής (Λαρισαϊκός), Νάκας (Δαμασιακός), Γκαραλιάκος (ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου), Σουλιώτης, Ντάλλας (Ακαδημία Ατρόμητοι), Αλεξούλης (Ελασσόνα), Δημητρέλης (Ακαδημία Πλίτση), Ντόκος Χρ. (Αναγ. Ευαγγελισμού), Λάιος (Ακαδημία Τυρνάβου), Ματούλας (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Λούγκος (Αναγ. Καλοχωρίου).
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ
Για τους Παίδες της ΕΠΣΛ οι ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι μόνο μαθηματικές. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην κερδίσει σήμερα η πρωτοπόρος του ομίλου Ημαθία και φυσικά σε ό,τι αφορά στη λαρισινή ομάδα, θα πρέπει να κερδίσει και τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια.
Έτσι λοιπόν οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσέτσιλα θα προσπαθήσουν σήμερα να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση και να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς.
Θέση στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να έχει ο επιθετικός μέσος της Αστραπής Ν.Π., Γαρουφαλιάς καθώς επίσης και ο αμυντικός μέσος της Ακαδ. Φαρσάλων, Καψιώχας στη θέση του τραυματία Θεοχαρόπουλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο παιχνίδι η λαρισινή ομάδα είχε επιβληθεί του σημερινού της αντιπάλου με 1-0.
Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του σήμερα ο τεχνικός Δημήτρης Τσέτσιλας είναι οι εξής:
Γκατζούλης, Στατήρης (Άρης Λάρισας), Μπάρδας (Απόλλων), Ξυνογαλάς, Καψιώχας Ελ. (Ακαδ. Φαρσάλων), Κίτσιος, Κανταρίνος, Ντονούδης (Ερασ. ΑΕΛ), Θεοχαρόπουλος (Ατρόμητοι), Κατμέρος, Αζάς (Αναγ. Φαρσάλων), Κωστούλας (Πελασγιώτιδα), Παϊτέρης, Καψάλης (Ακαδ. Προμηθέας), Μπίλας (Ελασσόνα), Πατέτσος (Λαρισαϊκός), Σεΐζης-Μπανάκας (Ακαδ. Νίκη-Μιχαήλ), Αλεξίου (Βλαχογιάννι), Γαρουφαλιάς (Αστραπή Ν. Πολιτείας).
 
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Καρδίτσα- Ημαθία
Πιερία- Λάρισα
Ρεπό: Τρίκαλα
 
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΝΕΟΙ
Πιερία 16-5    15
Λάρισα           16-7    12
Τρίκαλα          11-11 8
Ημαθία            5-16    2
Καρδίτσα        4-13    2
*Έχουν κάνει το ρεπό τους Λάρισα και Καρδίτσα
ΠΑΙΔΕΣ
Ημαθία            19-6   14
Λάρισα           7-8      7
Καρδίτσα        7-11   7
Τρίκαλα          9-14    6
Πιερία 5-8      3
*Έχουν κάνει το ρεπό τους Λάρισα και Καρδίτσα
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass