Η ΑΕΛ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΟΥΡΑΓΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ

Ψάχνει να βρει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση

* ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ» * Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2010 1:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:50
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Δυο αγωνιστικές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και η πόλη της Λάρισας έχει… παγώσει όχι μόνο από την αλλαγή της θερμοκρασίας, αλλά κυρίως γιατί βλέπει το καμάρι της, την ΑΕΛ, να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ακόμη και ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλος όταν έγινε η κλήρωση το καλοκαίρι, δεν πίστευε ότι μετά από 13 αγώνες η ομάδα θα συγκέντρωνε μόλις 11 βαθμούς.
Και δυστυχώς τα πράγματα κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι για την «βασίλισσα» του θεσσαλικού κάμπου, η οποία στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, δεν καταφέρνει να αντιστρέψει την ήδη διαμορφωθείσα άσχημη κατάσταση και να δει…φως στο τούνελ.
Στο νέο γήπεδο που αποτελεί στολίδι όχι μόνο για την πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, δεν… άφησαν την ΑΕΛ να το εγκαινιάσει με τον πλέον ιδανικό τρόπο που θα ήθελε και άξιζε να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Λανθασμένα σφυρίγματα της διαιτησίας αλλά και η έλλειψη τύχης , εμπόδισαν τη λαρισινή ομάδα να βρίσκεται ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα και να μιλάμε πλέον από διαφορετικό επίπεδο, για το πού μπορεί να φτάσει. Κάθε παιχνίδι θα είναι και ένας τελικός.
Κατανοούμε πλήρως τον έντονο προβληματισμό που διακατέχει τους φιλάθλους της ΑΕΛ, οι οποίοι είναι απαισιόδοξοι από αυτό που βλέπουν έως τώρα και ο φόβος για τα χειρότερα παραμονεύει. Όμως καλό είναι να μην προεξοφλούμε καταστάσεις, πριν αυτές τελειώσουν. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη 17 αγωνιστικές και η ΑΕΛ με αυτό τον υπέροχο κόσμο που είδαμε στο καινούργιο γήπεδο το AEL FC ARENA δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την θέση που είναι σήμερα.
Αυτός ο κόσμος θεωρείται δεδομένο ότι θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας, πολύ δυναμικά και η βοήθειά του θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, γιατί θέλει στη Λάρισα να βγει και πάλι ο αυγερινός.
Εκτιμούμε ότι θα δώσει ώθηση στους παίκτες να βρούν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση, να ανέβει η ψυχολογία και να αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο, ότι από ατυχείς συγκυρίες η ομάδα βρέθηκε σε αυτή τη θέση, από την οποία γρήγορα ελπίζουμε να ξεκολλήσει. Είναι ανάγκη όμως να κατανοήσουν και οι ποδοσφαιριστές ότι  πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς και να πιστέψουν στις δυνατότητές τους, γιατί όσο ο κόσμος και αν βοηθήσει, δεν θα καταφέρει τίποτα αν εκείνοι που είναι οι πρωταγωνιστές, δεν κάνουν «κατάθεση ψυχής» στον αγωνιστικό χώρο.
 Από κει και πέρα θεωρούμε ότι θα ενισχυθεί η ομάδα από τη διοίκηση στις θέσεις που εντοπίζεται ότι υφίσταται πρόβλημα και το δυναμικό αναμένεται να γίνει πιο ισχυρό.
Φυσικά μεγάλο ρόλο για την ανάκαμψη θα παίξει και το ποιος προπονητής θα προσληφθεί για να είναι στο τιμόνι, ώστε να οδηγήσει στον σωστό δρόμο την ομάδα.
Νέα αρχή πρέπει να γίνει από το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου οι «βυσσινί» έχουν τις δυνατότητες να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα και να αισιοδοξούν για μια καλύτερη συνέχεια, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.
ΔΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ
Από αγωνιστικής πλευράς, χθες δεν προπονήθηκε ο αρχηγός της ΑΕΛ Νίκος Νταμπίζας, λόγω μιας μικρής κάκωσης που υπέστη στο γόνατο, αλλά δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία η κατάστασή του και σήμερα εκτός απροόπτου  μάλλον θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα.
Συντηρητικό πρόγραμμα για λόγους ξεκούρασης ακολούθησαν οι Βενετίδης, Κανόμπιο και Ρομέου, ενώ στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ δεν θα είναι διαθέσιμος ο Κουζέν, καθώς είχε δηλωθεί ότι θα εκτίσει την ποινή (σ.σ. συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες), στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
* Συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με διπλή προπόνηση.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η αναζήτηση νέου προπονητή και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ.Πηλαδάκης που χειρίζεται προσωπικά τα θέμα, θα αποφασίσει να δώσει το χρίσμα σε εκείνο τον τεχνικό που θα πεισθεί ότι έχει όλα τα εχέγγυα για να οδηγήσει την ομάδα ξανά στον δρόμο των επιτυχιών και θα είναι στο τιμόνι για τα επόμενα χρόνια.
Πάντως σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, ο Κώστας Κατσάρας θα κοουτσάρει την ομάδα και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, την ερχόμενη Κυριακή. 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ 31/12
Μετά από την έντονη επιθυμία πολλών φίλων της ομάδας για αγορά εισιτηρίων διαρκείας στο νέο γήπεδο, το AEL FC ARENA, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 αποφάσισε να παρατείνει τη διάθεσή τους μέχρι τις 31/12.
Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ για όσους αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας από σήμερα και μέχρι το τέλος του 2010 η ΠΑΕ προβλέπει έκπτωση της τάξης του 25% για την πρώτη χρονιά (2010-11).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass