ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

«Λιοντάρια» στην... αρένα

* ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΗΝ «Ε»: «ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ» * ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΑΡΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2010 22:47 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:48
Πρώτο παιχνίδι (και ιστορικής σημασίας...) σήμερα (5.15 μ.μ.) για την ΑΕΛ στη νέα της έδρα το AEL FC ARENA με ξεχωριστή βαθμολογική σημασία καθώς με εκκίνηση την τελευταία θέση της βαθμολογίας φιλοδοξεί από τη 13η αγωνιστική (και όχι γρουσούζικη), να ανακάμψει.
Και πρώτος αντίπαλος στη λαρισινή... αρένα θα είναι ο ΠΑΟΚ απέναντι στον οποίο οι παίκτες με ψυχή «λεόντων» καλούνται να πάρουν τη νίκη κόντρα σε κάθε προγνωστικό καθώς ακόμα και η ισοπαλία θα είναι αποτυχημένο αποτέλεσμα μιας και θα φέρει πολλά σύννεφα υποβιβασμού.
Στον πρώτο αυτό αγώνα προπονητής θα είναι ο Κώστας Κατσάρας μέχρι πρότινος βοηθός του Γιάννη Παπακώστα που στο μικρό διάστημα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας προσπάθησε να αλλάξει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών από τις δύο συνεχόμενες ήττες και τα τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη.
Στην τακτική δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή καθώς το 4-2-3-1 προφανώς θα είναι και σήμερα το σύστημα της ομάδας με αλλαγές προσώπων. Τερματοφύλακας λογικά θα είναι ο Αμπάρης, στην άμυνα θα υπάρχει μια τετράδα μάλλον ελληνική, δεξιά ο Κατσιαρός (λίγες οι πιθανότητες να ξεκινήσει ο Βελάσκο), σέντερ μπακ ο Νταμπίζας με τον Κολοβέτσιο και αριστερά ο Βενετίδης. Το πείραμα Κατσιαρού στη δεξιά πλευρά είχε πετύχει απόλυτα στο ΟΑΚΑ στον αγώνα ΠΑΟ-ΑΕΛ 1-1.
Στη μεσαία γραμμή στα αμυντικά χαφ θα είναι ο Ρομέου με τον Ιγγλέσιας κα πιο μπροστά οι Κανόμπιο, Μετίν και Μπλάζεκ ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κουζέν.
Πάντως αυτό που έχει σημασία είναι οι παίκτες που θα αγωνιστούν να τα δώσουν όλα για τη νίκη και όπως χθες έλεγε στην «Ε» ποδοσφαιριστής «στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα φανεί το νταηλίκι της ομάδας».
Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο καινούργιο γήπεδο και πάλι η συμπαράσταση των φιλάθλων ήταν εντυπωσιακή καθώς βρέθηκαν περίπου πεντακόσιοι οπαδοί για να ενθαρρύνουν τους ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια που θα κάνουν για την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Κατσάρας ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία έχουν συμπεριληφθεί οι παρακάτω παίκτες: Αμπάρης, Βιέρα, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Ιγγλέσιας, Γκέρεμι, Ρομέου, Βελάσκο, Βενετίδης, Κατσιαρός, Κουζέν, Μακίνουα, Αμπουχατζίρα, Σίμιτς, Μετίν, Πούρι, Βούζας, Κανόμπιο, Μπλάζεκ.
Υπενθυμίζουμε ότι αποκλείστηκε λόγω τιμωρίας ο Ταλ.
ΧΩΡΙΣ ΕΛ ΖΑΡ
Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με τη ΑΕΛ. Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός επιθετικός Ελ Ζαρ, έχοντας ένα αιμάτωμα στο πόδι δεν προπονήθηκε κι ως εκ τούτου αποκλείστηκε από την αποστολή. Αντίθετα γυμνάστηκε κανονικά ο Μπουσαϊντί, ο οποίος διεκδικεί και θέση στην αρχική ενδεκάδα. Απών θα είναι και ο τιμωρημένος, Φωτάκης.
Μετά τη χθεσινή τελευταία προπόνηση ο Μάκης Χαβός ανακοίνωσε τη 19μελή αποστολή, την οποία αποτελούν οι εξής παίκτες: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Γεωργίου, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσιρίλο, Κριστιάνο, Κοντρέρας, Φιλομένο, Μπουσαϊντί, Γκαρσία, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Ζουέλα.
 Ο Μπρούνο Τσιρίλο τόνισε ότι, αν αγωνιστούν «με καρδιά και πάθος», οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μπορούν να επιστρέψουν στις νίκες και να... χαλάσουν τη γιορτή των Θεσσαλών. Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο «Δικέφαλος» δεν διέρχεται περίοδο αγωνιστικής κάμψης
 Συγκεκριμένα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ είπε: «Δεν έχουμε ξεπεράσει ακόμη το άτυχο αποτέλεσμα με την Μπριζ. Σε ένα ματς στο οποίο ήμασταν καλύτεροι, πετύχαμε ένα γκολ, χάσαμε ευκαιρίες και για άλλα, στη μία φάση του αντιπάλου δεχτήκαμε την ισοφάριση και δεν κερδίσαμε. Όμως στη Λάρισα θα κατέβουμε έτοιμοι να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα παίξουμε με καρδιά και πάθος, προκειμένου να επιστρέψουμε στις νίκες» ενώ για το ότι ο αγώνας με την ΑΕΛ θα είναι ο πρώτος επίσημος στο νέο γήπεδο των Θεσσαλών: «Εμάς δε μας επηρεάζει καθόλου. Μπορεί οι γηπεδούχοι να κάνουν γιορτή, φιέστα και ό,τι άλλο θέλουν για να γιορτάσουν το νέο γήπεδο, αλλά εμείς θα μπούμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας, χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτε άλλο».
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
 Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου ορίστηκε να
διευθύνει τον σημερινό αγώνα. Βοηθοί θα είναι οι Καρσιώτης Μιχαήλ (Κορινθiας), Γούκος Δημήτριος (Ηπείρου) και τέταρτος διαιτητής ο Μήτσιος Χρήστος (Ηπείρου). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Μαζαράκης Γεράσιμος (Κεφαλληνίας).
 
Διατείθονται εισιτήρια και σήμερα
 
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι θα συνεχιστεί και σήμερα Κυριακή η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, εισιτήρια για την ανατολική και δυτική πτέρυγα του AEL FC ARENA θα διατίθενται από τις 10 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. από το Vissini Store (Μανωλάκη 1) και ακολούθως από τα εκδοτήρια του νέου μας γηπέδου. Σημειώνεται ότι έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για τα δύο πέταλα (βόρεια και νότια πτέρυγα), ενώ η παιδική κερκίδα θα λειτουργήσει στο άνω διάζωμα της θύρας 22.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass