ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΣΤΗΣ ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ

Επαφές με τον Ολλανδό Ρικάρντο Μονίζ

* ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΑΜΒΟΥΡΓΟ, ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2010 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:48
Ένα από τους πιο φιλόδοξους προπονητές στην Ευρώπη με μεγάλη εμπειρία σε ευρωπαϊκές ομάδες, όπως από χθες έγραψε η «Ε», και συγκεκριμένα σε Αμβούργο, Τότεναμ, Γκρασχόπερς και Φέγενορντ ενώ φέτος ήταν στο προπονητικό τιμ της Σάλτσμπουργκ φέρνει πιθανότατα ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης και αυτός είναι ο Ολλανδός Ρικάρντο Μονίζ.
Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η σκληρή δουλειά και κυρίως με νέα παιδιά και είναι από τους καλύτερους στο Ball Control και το Shooting κάτι που θα φέρει μια διαφορετική φιλοσοφία στην ομάδα.
Ο Ρικάρντο Μονίζ είναι 46 χρονών (γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1964) στη Χάρλεμ της Ολλανδίας και σαν παίκτης έκανε σημαντική καριέρα σε Αϊντχόβεν και Χάρλεμ ενώ σαν προπονητής ξεκίνησε να δουλεύει μόλις 30 χρονών από την πατρίδα του. Το 1997-98 πήγε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενώ στη συνέχεια δούλεψε σε Φέγενορντ (ως ασίσταντ), Γκρασχόπερς, Τότεναμ, Αμβούργο (πρώτος για ένα διάστημα), Σάλτσμπουργκ.
Ο συγκεκριμένος τεχνικός προτιμήθηκε για τους εξής λόγους από τον κ. Πηλαδάκη: α) έχει δουλέψει σε μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης και έχει εμπειρίες β) γνωρίζει να δουλεύει με νέα παιδιά και γ) πείσθηκε στη συζήτηση που είχε μαζί του ότι μπορεί να κάνει την ΑΕΛ μεγάλη καθώς έχει όρεξη όχι απλά για δουλειά αλλά για επιτυχίες.
Πιθανότατα ο συγκεκριμένος προπονητής να βρίσκεται την Κυριακή στον αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία μαζί του.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass