Η Α.Ε.Λ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.

Με Κολοβέτσιο στο αρχικό σχήμα...

* ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ * ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ AELFCARENA

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2010 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:48
Το πιο κρίσιμο παιχνίδι για τη βαθμολογική της ανάκαμψη δίνει την ερχόμενη Κυριακή η Α.Ε.Λ. με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ., στον πρώτο αγώνα που θα δώσει στο «σπίτι» της, το AELFCARENA, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.
Μια πρεμιέρα σε ένα καινούργιο γήπεδο που ήταν όνειρο δεκαετιών για τους φιλάθλους της Α.Ε.Λ., που αλλιώς τη φαντάζονταν οι Λαρισαίοι και αλλιώς τελικά πραγματοποιείται, καθώς αυτή τη στιγμή η χαρά που θα υπήρχε για το αθλητικό «στολίδι» έχει δώσει τη θέση της στο άγχος.
Η λαρισινή ομάδα μετά από δώδεκα αγωνιστικές βρέθηκε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα με διαφορά από τη ζώνη παραμονής, κάτι που κάνει το έργο της δύσκολο, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα που ακολουθεί τις επόμενες αγωνιστικές, καθώς αντιμετωπίζει τον Π.Α.Ο.Κ. (εντός), Α.Ε.Κ. (εκτός), Ολυμπιακό (εντός), Ατρόμητο (εκτός), Καβάλα (εκτός).
Παράλληλα, ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης εμπιστεύτηκε να οδηγήσει την Α.Ε.Λ. στον κρίσιμο αυτό αγώνα ένα «δικό» της παιδί, τον Κώστα Κατσάρα, που έχει εμπειρίες, αγαπάει την ομάδα και δείχνει εξελίξιμος προπονητής. Από προχθές, ουσιαστικά, ο Κατσάρας, με το οικογενειακό διπλό που πραγματοποίησε, έδειξε να προβληματίζεται για το αρχικό σχήμα, αλλά αυτός που δείχνει ότι θα ξεκινήσει το παιχνίδι είναι ο νεαρός Κολοβέτσιος, που αυτή τη στιγμή θεωρείται ταλαντούχος και σε αγωνιστική άνοδο, ενώ απέδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε συνθήκες μεγάλων αγώνων.
Από κει και πέρα, αυτό που έδειξε είναι ότι θα ξεκινήσει με τον Αμπάρη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Βελάσκο (δεξιά), Κολοβέτσιο, Νταμπίζα (σέντερ μπακ), Βενετίδη (αριστερά) αμυντικά χαφ τους Ιγγλέσιας, Ρομέου και πιο μπροστά τους Μετίν, Κανόμπιο, Μπλάζεκ ή Σίμιτς.
Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κουζέν, που έχει έναν επιπλέον λόγο να σκοράρει, καθώς θέλει να κάνει αφιέρωση στη σύζυγό του που του χάρισε το 5ο του παιδί (αυτός ήταν και ο λόγος που έλειπε τις τελευταίες μέρες από τις προπονήσεις).
Πάντως, δεν αποκλείεται σήμερα και αύριο, στις δύο προπονήσεις που θα γίνουν στις 5 το απόγευμα στο AELFCARENA, να δούμε κάποια διαφοροποιημένα πλάνα, καθώς αυτό που διαπιστώνει ο νεαρός Κώστας Κατσάρας είναι η δίψα των παικτών για να αγωνιστούν.
Υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεση του προπονητή δεν θα είναι ο τιμωρημένος Ταλ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες όχι απλά προπονούνται, αλλά θέλουν να είναι αυτοί που θα «πατήσουν» πρώτοι το νέο γήπεδο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass