ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Επανέρχονται Γεωργαντζάς και Κουγιουμτζίδης

*ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΝΤΟΥΜ ΚΑΙ ΜΙΣΙΤΣ

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2010 2:26 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:47
Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, συνεχίσθηκε χθες η προετοιμασία του Τυρνάβου 2005, για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό στη Φιλιππιάδα (15:00).
Οι τρεις συνεχόμενες νίκες οδήγησαν την ομάδα στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και ασφαλώς εκεί ψηλά, θέλει να διατηρηθεί, το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου.
Το παιχνίδι στη Φιλιππιάδα χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολο, αλλά ο Τύρναβος 2005 έχει τις δυνατότητες να κατακτήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, αν πιάσει απόδοση ανάλογη με τους τελευταίους αγώνες κόντρα σε Εορδαϊκό, Μακεδονικό και Ναυπακτιακό.
Αγωνιστικά τα νέα είναι ευχάριστα για τον τεχνικό Μιχάλη Ζιώγα, καθώς επανήλθαν στις προπονήσεις ο Κώστας Γεωργαντζάς με τον Μιχάλη Κουγιουμτζίδη, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, ενώ μόνο ο Μάκης Γκαραγκούνης συνεχίζει να βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.
Κομπλέ λοιπόν θα παίξει στη Φιλιππιάδα οΤύρναβος 2005 και όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
*Εν τω μεταξύ, παρελθόν από την ομάδα του Τυρνάβου αποτελούν οι δύο Κροάτες ποδοσφαιριστές ο Τέο Καρντούμ με τον Μίλος Μίσιτς, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Βασίλη Μπρέζα και τους ανακοινώθηκε πως δεν πρόκειται να γίνει ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ενώ εξοφλήθηκαν για τα δεδουλευμένα και τον μήνα Δεκέμβριο.
Και οι δυο νεαροί παίκτες που ήδη επέστρεψαν στην πατρίδα τους-όπως πληροφορηθήκαμε-προσπάθησαν φιλότιμα, για να προσφέρουν στην ομάδα του Τυρνάβου.
Κ. ΜΙΧΗΣ: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ
Οι διαδοχικές επιτυχίες έφεραν ενθουσιασμό όπως ήταν επόμενο στον κόσμο του Τυρνάβου, που βλέπουν ότι η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, παρουσιάζει μια σταθερότητα και γενικά βρίσκεται σε ανοδική πορεία.
Πάντως οι διοικητικοί του σωματείου θέλουν να κρατηθούν χαμηλοί οι τόνοι και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Κώστα Μίχη: «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε και να μην ξεχνάμε που βρισκόμασταν πριν από τέσσερις αγωνιστικές. Όλα τα παιχνίδια χαρακτηρίζονται δύσκολα και οφείλουμε να διαχειριζόμαστε σωστά τις επιτυχίες, γιατί αν δεν σεβασθούμε τους αντιπάλους μας, ό,τι με πολύ κόπο «κτίσαμε», εύκολα μπορούμε να το «γκρεμίσουμε» και θα είναι κρίμα. Ο αγώνας της Κυριακής θα είναι ακόμη πιο δύσκολος από αυτούς που προηγήθηκαν, διότι ο αντίπαλός μας έχει αξιόλογη ομάδα και δυνατή έδρα.
Άρα λοιπόν χρειάζεται να έχουμε σοβαρότητα και την ανάλογη αγωνιστική πειθαρχία, ώστε κάτι να πάρουμε και από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς η ομάδα έδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες, όταν όμως αγωνίζεται σύμφωνα με αυτές και τότε φυσικά δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τους αγώνες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον δεύτερο όμιλο που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις τρεις το απόγευμα, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
*Δόξα Κρανούλας-Φωκικός: Πουλημάς Ν., Βλάσσης Θ., Κατσούρης Γ. (Κέρκυρας), 4ος Τσιάκος Σπ. (Θεσπρωτίας), παρ. Σαββίδης Π. (Κοζάνης).
*Ζάκυνθος- Νίκη Βόλου: Καλογεράκος Ι., Σφύρης Στάμος, Πίττας Α (Ηλείας).,4ος Κούλης Χρ. (Ηλείας), παρ. Κωσταδήμας Λ. (Αχαΐας).
*Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας-Γιαννιτσά.: Τσενεκερίδης Γ., Χατζηνάκος Γ., Μπουτζουκίδης Α. (Δράμας), 4ος Πρασάτζης Δ. (Δράμας),παρ. Ζηλούλης Γ. (Θράκης).
*Φιλιππιάδα. –Τύρναβος 2005: Μπλούνας Ι., Δουδούμης Αν. (Φθιώτιδας), Διαμαντής Λ.(Ηπείρου) ,4ος Μπαλατσούκας Κων. (Ηπείρου), παρ. Κοκότος Β. (Αιτωλ/νίας).
*Α.Ε.Λ Καλλονής- Κοζάνη: Γαλάτσος Κων., Ιωακειμίδης Μιχ., Λέζαης Δημ. (Μακεδονίας),4ος Οικονόμου Ν. (Χαλκιδικής), παρ. Βούλγαρης Σπυρ. (Πειραιά).
*Αετός Σκύδρας- Επανομή: Κρητικός Δημ., Τασσιόπουλος Θ. (Θεσσαλίας), Αποστολίδης Απ. (Κιλκίς),4ος Τσαλουχίδης Χρ. (Κιλκίς), παρ. Ιακωβίδης Απ. (Σερρών).
*Μακεδονικός- Οδυσσέας Αναγ.: Μπουμαρσόπουλος Αγ., Ρεντόπουλος Ι. (Λάρισας), Τοπουσδώνης Χρ. (Πέλλας), 4ος Σελεμίδης Χαρ. (Πέλλας), παρ. Καραμανίδης Δημ. (Καστοριάς).
*Εορδαϊκός- Α.Ε Ποντίων Κατερίνης: Πσγάκης Μιχ., Γούτας Στυλ., Διαμαντής Αθ. (Χαλκιδικής),4ος Τσέτσιλας Κων. (Γρεβενών), παρ. Προδαφίκας Απ. (Μακεδονίας).
*Όλοι οι αγώνες της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Football league 2 του 1ου και του 2ου oμίλου, θα διεξαχθούν την Κυριακή 12-12-2010, εκτός των αγώνων Ρόδος – Χανιά και Α.Ε.Ποντίων Κατερίνης– Μακεδονικός, οι οποίοι θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 13-12-2010.
ΛΕΖΑΝΤΕΣ
Την προσοχή εφιστά ο διοικητικός του Τυρνάβου Κώστας Μίχης, για τον κυριακάτικο αγώνα στη Φιλιππιάδα.
Επανέρχεται ο Κώστας Γεωργαντζάς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass