ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Με Κώστα Κατσάρα στον πάγκο της ΑΕΛ

* ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΧΑΛΑΣΑΝ (ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ;) ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2010 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:47
Το θέμα του αντικαταστάτη του Γιάννη Παπακώστα δείχνει να εξελίσσεται σε θρίλερ αφού η πρόθεση της διοίκησης της ΠΑΕ να φέρει τον Παύλο Δερμιτζάκη με τον οποίο επήλθε συμφωνία τη Δευτέρα το βράδυ προσέκρουσε στις δυναμικές αντιδράσεις 150 (και πλέον φιλάθλων) που βρέθηκαν προχθές το βράδυ στο ξενοδοχείο «IMPERIAL» όταν ήρθε ο νέος τεχνικός να πιάσει δουλειά.
Συγκεκριμένα ο Πηλαδάκης είχε έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Δερμιτζάκη και χθες επρόκειτο να κάνει την πρώτη του προπόνηση, όμως χθες οι φίλαθλοι χάλασαν τη συμφωνία καθώς μαζεύτηκαν έξω από το ξενοδοχείο που κατέλυσε και άρχισαν να τον βρίζουν εν χορώ εξαιτίας της θητείας του στον ΠΑΟΚ και δηλώσεων που είχε κάνει υπέρ της συγκεκριμένης ομάδας. Μάταια ο γενικός διευθυντής διοίκησης Γιάννης Τζήμας και ο υπεύθυνος ασφαλείας Σωτήρης Μάρκου προσπαθούσαν να μεταπείσουν τους φιλάθλους ενώ κάποια «βέλη» πήραν και τον πρόεδρο.
Οι φίλαθλοι πήγαν και παρέδωσαν μια επιστολή στον Δερμιτζάκη που του ζήτησαν να μην αναλάβει την ομάδα γιατί είναι ανεπιθύμητος και του ζήτησαν να φύγει.
Ο Πηλαδάκης πληροφορηθείς από την Αθήνα τα συμβάντα στη 1.30 το πρωί πήρε την απόφαση να μην καθίσει ο Δερμιτζάκης στον πάγκο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, σκέφτεται όμως από τη Δευτέρα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ενώ στο παιχνίδι της Κυριακής την ευθύνη για την καθοδήγηση της ομάδας θα έχει ο Κώστας Κατσάρας με τον γυμναστή Γιάννη Γκιόκα.
Μάλιστα ο Κατσάρας προπόνησε χθες ο πρωί τους παίκτες κανονικά.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass