Ο Ν.Ο.Λ. ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ 11-13

Μια ήττα σκέτη... κόντρα

* Η ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ» ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ

Δημοσίευση: 27 Νοε 2010 23:02 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:47
Μια πολύ άσχημη ήττα υπέστη χθες ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας και πλέον η υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία δυσκολεύει από πολύ νωρίς. Στο κλειστό κολυμβητήριο του Αλκαζάρ έχασε από τον Εθνικό με σκορ 13-11 για την τρίτη αγωνιστική της Α1 Εθνικής. Πλέον παραμένει καθηλωμένος στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα έχοντας για παρέα τις δύο πατρινές ομάδες με τις οποίες όπως φαίνεται θα παλέψει για τη 10η θέση.
Ο ΝΟΛ χθες μπορούσε να πάρει τη νίκη αν δεν ήταν τόσο στάσιμος στο πρώτο ημίχρονο. Ειδικά στο δεύτερο οκτάλεπτο έδειχνε ανήμπορος μπροστά στον Εθνικό που έκανε ό,τι ήθελε στην κόντρα επίθεση. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν λες και οι παίκτες της λαρισινής ομάδας ήταν σταματημένοι ενώ έλειπε η φαντασία στην επίθεση, καθώς δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να ψάχνουν τον Αληχανίδη για κάποιο γκολ. Το σκορ ήταν 2-3 όταν έχασε πέναλτι ο Αληχανίδης και είχε προηγηθεί εκπληκτική απόκρουση του Παπαδογιάννη. Από κει και πέρα όμως ο ΝΟΛ αντί να ισοφαρίσει βρέθηκε να χάνει με 3-8. Αποτέλεσμα ήταν το ημίχρονο να λήξει με σκορ 5-9 και όλα να φαίνονται πολύ δύσκολα για να ανατραπούν.
Στην επανάληψη η άμυνα του ΝΟΛ ανέβηκε λίγο πιο ψηλά και πίεσε τους αντιπάλους, αναγκάζοντάς τους σε λάθη. Σουράνι και Παππάς άρχισαν να βρίσκουν λύσεις στην επίθεση και έτσι μείωσε στα δύο τέρματα τη διαφορά (7-9). Πέντε λεπτά πριν τη λήξη το σκορ ήταν 10-12 και όλα φαινόταν πιθανά. Όμως ένα καθοριστικό τέρμα του Μπατάκη και η κούραση των Βαμβουνάκη, Παππά δεν έφεραν την ολική επαναφορά του ΝΟΛ. Πάντως η εμφάνιση στο δεύτερο μέρος ήταν ενθαρρυντική.
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ
2-3, 3-6, 3-3, 3-1
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ - ΣΚΟΡΕΡ
ΝΟΛ: Παπαδογιάννης, Γαλανός 1, Λέτσιος, Αληχανίδης 3, Παππάς 3, Σουράνι 3, Λύκαρης, Βαμβουνάκης1, Λύκαρης, Γκρέμμηλας, Κουλουκτσής, Παπαδόπουλος, Μπεζιλιώτης, Ζαφειρίου, Δανιήλ.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Πλατίδης, Καψοκόλης 2, Καρακατσάνης, Μίσιτς 3, Σαλαχός, Μπατάκης 2, Κατρουζανάκης 5, Πετρόχειλος, Τετέγας, Κεχαγιάς 1, Αλεβίζος, Δαδιώτης, Σταθόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Τσολακίδης.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ολυμπιακός-Πανιώνιος        10-9
Χίος-Παναθηναϊκός   6-6
Λάρισα-Εθνικός        11-13
Ν.Ο. Πατρών-Π.Α.Ο.Κ.         1-8
Παλ. Φάληρο-Ν.Ε. Πατρών 15-5
Βουλιαγμένη-Καλαμάκι χθες αργά
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)
1. Ολυμπιακός           9
2. Χίος            7
3. Παναθηναϊκός        7
4. Πανιώνιος 6
5. Εθνικός       6
6. Παλαιό Φάληρο     6
7. Βουλιαγμένη          3
8. Καλαμάκι   3
9. Π.Α.Ο.Κ.     3
10. Λάρισα     0
11. Ν.Ο. Πατρών       0
12. ΝΕ Πατρών           0
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4/12/10)
Παναθηναϊκός-Βουλιαγμένη
Εθνικός-Χίος
Παλ. Φάληρο-Ν.Ο.Λ.
ΝΕ Πατρών-Πανιώνιος
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Καλαμάκι-Ν.Ο. Πατρών
 
ΣΑΚΑΛΗΣ - ΣΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ
«Χάθηκε μια μάχη όχι ο πόλεμος»
Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης μίλησαν οι δύο τεχνικοί της ομάδας. Αρχικά μίλησε ο Κώστας Σακαλής που ανέφερε: «Η ομάδα θέλει πολλή δουλειά. Δεχθήκαμε εύκολα γκολ και αυτό μας στοίχισε στο τελικό σκορ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο». Στη συνέχεια εξέφρασε την άποψή του και ο Δημήτρης Σελετόπουλος που είπε: «Εμείς ανακαλύπτουμε αυτή τη στιγμή την ομάδα. Αυτό ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Επιθετικά τα πήγαμε καλά με τα 11 τέρματα. Αν όμως κάποιος μου έλεγε πριν το ματς πως θα δεχόμασταν 13 γκολ δεν θα το πίστευα με αυτά που είχαμε δει. Ουσιαστικά βγαίνουν όλα όσα έγιναν με άσχημο τρόπο στην προετοιμασία του καλοκαιριού. Χάσαμε ένα κρίσιμο ματς αλλά δεν σημαίνει πως δεν ελπίζουμε για τη συνέχεια».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass