ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το μέλλον της ΕΑΛ είναι εδώ...

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ «Ε»: «Ο ΡΟΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟΣ»

Δημοσίευση: 26 Νοε 2010 1:44 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:46
Μπορεί η ΕΑΛ να αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία όμως έχει... μάτια και στα τμήματα υποδομής και αυτά απ΄ ό,τι φαίνεται τα πηγαίνουν περίφημα. Πριν από μερικές ημέρες λοιπόν οι Νεάνιδες του συλλόγου αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Κεντρικής Ελλάδας και Θεσσαλίας. Το εντυπωσιακό ωστόσο είναι πως αναδείχθηκαν αήττητες στο σύνολο των αγώνων και των δυο φάσεων. Μέσα από αυτή τους την επιτυχία οι νεανίδες της ΕΑΛ πέτυχαν και τη συμμετοχή τους στην ημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων που υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί στα μέσα Μαρτίου.
Το final 4 διεξήχθη κάτω από άριστες οργανωτικά συνθήκες και αποτέλεσε μια πραγματικά όμορφη γιορτή για το βόλεϊ της Κεντρικής Ελλάδας, στο κλειστό γυμναστήριο του Αλμυρού και η ΕΑΛ έπαιξε στους ημιτελικούς με τη Φθία και την κέρδισε με 3-0 σετ. Στον άλλο αγώνα ο Φιλαθλητικός Λάρισας νίκησε επίσης με 3-0 σετ τον Μεδεών.
Στον μεγάλο τελικό η ΕΑΛ νίκησε με 3-1 σετ(18-25 ,25-21 ,25-15 ,25-17).
Τα κορίτσια της ΕΑΛ που έπαιξαν στο συγκεκριμένο τουρνουά είναι τα παρακάτω: Υφαντή Ευαγγελία, Νούσια Αποστολία, Καραγιώργου Βανέσσα, Τίκα Νικολέτα, Πάντζιου Βίκυ, Κατσαρέ Κωνσταντίνα, Παπαστεργίου Πηνελόπη, Τζουβίλη Ελένη, Παπαδοπούλου Αφροδίτη, Τάση Γεωργία, Εξαρχοπούλου Σοφία και Μαδένογλου Ειρήνη.
Η «Ε» ζήτησε την άποψη του προπονητή των νεαρών κοριτσιών και ο Αποστόλης Οικονόμου μας ανέφερε τα εξής: «Εμείς πιστοί στη φιλοσοφία της ομάδας, πέρα από το κύριο μέλημά μας που είναι να κρατήσουμε τη γυναικεία μας ομάδα στην ελίτ του γυναικείου βόλεϊ, στην Α1 εθνική κατηγορία, έχουμε σαν επιπλέον στόχο να πρωταγωνιστούμε και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Έτσι καταλαβαίνετε πως συγκεκριμένος στόχος μας σε αυτό το πρωτάθλημα ήταν να κατακτήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή που θα μας οδηγούσε στην επόμενη φάση, κάτι που τελικά επιτεύχθηκε. Από εκεί και πέρα, η αλήθεια είναι, ότι έγινε ένας πραγματικά πολύ όμορφος αγώνας, ανάμεσα σε δυο ομάδες της πόλης μας, όπου το επίπεδό του μας έδειξε ότι στη πόλη της Λάρισας γίνεται πραγματική ανάπτυξη του γυναικείου βόλεϊ».
ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
Όμως μαζί με την ΕΑΛ και ο Φιλαθλητικός έχει μια εντυπωσιακή παρουσία στα τμήματα υποδομής τα τελευταία χρόνια. Ο τεχνικός Βασίλης Παπαδημητρίου στη διοργάνωση χρησιμοποίησε τις εξής παίκτριες: Βενέτη, Βαβάτσικου, Βούντα Α., Βούντα Ε., Γιάννη, Αργυροπούλου, Κουτρουμπή, Μανδουράρη, Κακάτσιου, Αναγνωστοπούλου, Νάρη, Αλεξανδρίδη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass