ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Κομπλέ στην Κρήτη η ΑΕΛ

* ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2010 1:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:46
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Το νέο γήπεδο της ΑΕΛ έκλεψε την παράσταση προχθές το βράδυ όπου έγιναν τα εγκαίνια από την ΠΑΕ και σίγουρα ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, όμως πλέον η σκέψη επικεντρώνεται και στον αγώνα του Σαββάτου με τον Εργοτέλη, στο «Παγκρήτιο».
Ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολο και κομβικό με την έννοια ότι οι δυο αντίπαλοι βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και έχουν άμεση ανάγκη των βαθμών.
Οι «βυσσινί» μετά την απρόσμενη ήττα που υπέστησαν από τον Πανιώνιο στον αποχαιρετιστήριο αγώνα στο στάδιο Αλκαζάρ, γνωρίζουν ότι μόνο με νικηφόρο αποτέλεσμα, θα δώσουν μια νότα αισιοδοξίας για τη συνέχεια της Σούπερ Λίγκας.
Κάτι τέτοιο δεν θεωρείται ακατόρθωτο και το γνωρίζουν πολύ καλά τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και ο προπονητής, που έκανε λόγο στις δηλώσεις του για πισωγύρισμα, ύστερα από την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής.
Με τα λόγια φυσικά δεν κερδίζονται οι αγώνες και εάν δεν κάνουν κατάθεση ψυχής οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, η κατάσταση θα παραμείνει ως έχει και ενδεχομένως να χειροτερέψει ακόμη.
Και οι παίκτες απέδειξαν στους πολύ δύσκολους εκτός έδρας αγώνες με τον Άρη και τον περυσινό πρωταθλητή Παναθηναϊκό, ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες και αξίζουν καλύτερης τύχης.
Χρειάζεται όμως αυτή την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα να την έχουν και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου στο Ηράκλειο, όπου η λαρισινή ομάδα έχει τις ικανότητες να πάρει και διπλό.
Άλλωστε ο Εργοτέλης που χθες αγωνίσθηκε για ένα ημίχρονο με τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι που είχε διακοπεί λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, δεν είναι μια ακτύπητη ομάδα και η καλή ΑΕΛ, μπορεί να κατακτήσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, ώστε να ελπίζει σε μια καλύτερη συνέχεια.
*Από αγωνιστικής πλευράς, το ευχάριστο για τον Γιάννη Παπακώστα και τους συνεργάτες του, είναι ότι στην προτελευταία ουσιαστικά προπόνηση της εβδομάδας δεν υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα προβλήματα και έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στον προπονητή των «βυσιννί», να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα καθώς οι επιλογές είναι πολλές.
Ο Χουάν Βελάσκο ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ομάδας, όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, ενώ και ο Αμπουχατζίρα από προχθές ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα.
Να θυμίσουμε ότι οι τιμωρημένοι Κουζέν και Βενετίδης θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών, στις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, αντίστοιχα.
Στο παιχνίδι της Κρήτης και με βάση όλα όσα έχει δουλέψει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο Έλληνας τεχνικός είναι πιθανό να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές. Βελάσκο και Ταλ θα δώσουν τη δική τους «μάχη» για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα με τον Ισπανό να έχει ένα μικρό προβάδισμα.
Βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Στάθη Ταυλαρίδη στην αρχική 11άδα, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής ποιον θα επιλέξει στην επίθεση, ανάμεσα στους Τουμέρ Μετίν και Γιάν Μπλάζεκ, που μέρα με τη μέρα παρουσιάζεται και πιο δυνατός.
ΣΤΗΝ... ΑΕΛ Ο ΜΑΛΑΡΖ
 Ο Αρκάντιους Μάλαρζ έμεινε ελεύθερος χθες από τη Λάρισα και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα συνεχίσει την καριέρα του σε μια… άλλη ΑΕΛ. Αυτή στην Κύπρο.
Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, επικύρωσε τη συναινετική λύση του συμβολαίου του Πολωνού τερματοφύλακα με τους «βυσσινί».
 Έτσι πλέον ο Αρκάντιους Μάλαρζ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του από την περίοδο του Ιανουαρίου στην Κύπρο και την ΑΕΛ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass